Kavak Yelleri - Kanal D

sen benim hiç bişeyimsin mi dicekmişne kadar taş kalpi yaabi efeci olarak güven gelsin,aslıda efenin gözünün içine baka baka güvenle birlikte olsun istiyorum

yaa bu efe kaç canlı şimdide hastalık hikayesini çıkardılar sezon fialinde hastanede bititrirler.
,bıkkınlık geldi şu dizinin 9 canlılığından .

Aslidan herseyi beklerim,
efeye inat guvenlede olur, guvene inat efeylede olur
onun gibi sevgili meraklisi bu firsati kacirirmi

minenin hamile kalacağını tahmin ediyordum.yakışır hamilelik mineye.
zaten aslıdan çok mineyi seviyorum ben.....
:81:

ya aslıya ben bile sinir oldum yaa ne kadar yapıştı yani biraz rahat bırak istemiyorm dedi dim ağırdan sat kendini,illa duycak bunları:88:

Bölüm güzeldide sonunun öyle bitmesine üzüldüm doğrusu..Çok ağır oldu Efenin söyledikleri... Daha dizi başladığında Aslı Efe nin evli olmadığını öğrendiğinde acaba nasıl Güven geri gelicek diziye diye düşünüyordum ama sonu belli etti dizinin.. Mine galiba bu dizinin sonunda ölebilir Hamile olduğu için ameliyat olamıyacak ve hastalıkta ilerleyince doğumdan sonra ölebilir.. Deniz ve O kız çok gösterildi aşk olursa şaşmayın aralarında da o kız Deniz den büyük duruyor orası ayrı..

deniz şıpsevdi zaten karşısına kim çıksa aşık olur.bu arada ben o kızı çok beğendim.ne kadar güzel

arkadaşlar dizie yeni katılan denizin peşind ekoştuğu kız daha önce hangi dizi veya dizide oynadı hatırladım ama isim olarak hatırlayamadımm..

birde kızı güzel bulanlarr havası var ama koca bir ağızz yani zevkler tartışılmaz ama bu kızı sevmedim diğer oynadığı karakterlere gıcık olduğumdanda olabilir....kaba saba birr hali varr..

mine doğuramıyodu hamile kalamıcaktı noldu hamile kaldı iyice saçmaladılar. hele o yeni gelen kız kocaman agızlı ne güzeli be ben ona bin basarım güvene noldu hani gelcekti gelmedi onada sinir oldumm aslı ikide bir efenin peşinde dur bi kızım yaaa çocuk istemiyorum dio hala peşinde
yok anam yok bu dizi iyice saçmaladı

minenin hamile kalmsı olağan dışı bişey değil.ben bekliyordum...deniz o kızla birlikte olursa mine yine çocuğu saklar kesin.ama işinden de atılacağı için bir süre lerzandan saklayacak.efee olayını herzamanki gibi sakız gibi sündürdüler.su ve atakanın barışmasıda iyi oldu.

benc dizinin devaminda mine isle bebek arasinda git gel yapacak yani karar veremiyecek cocugu aldirsammi diye bide deniz biraktiya.....
denize hic sasmadim hic güvenilir bi erkek degil. kadinlara dayanamiyor. kim cagirsa gider yani. asli bence efeyi birakmayacak yani inanmayacak ama darilacak.efede pisman olur artik

minenin bebeğini aldırmayı düşüneceğini bile düşünmüyorum her ne olursa olsun bebeği doğurmaya karar vericek çünkü bebeği olamayacağı söylendiğinde çok üzülmüştü ilk bebeğini kaybetteiğindede böyle bişeyi hayatta yapmaz düşünmez bile o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…