Kavak Yelleri - Kanal D

bende minenin çocuğu aldırcağını düşünmüyorum,efede bunca yaşattığı şey az gelmiş gibi hala aslıya neler söylüyor,geldi gene herşeye toparlıdı efe herkese bir el attı

atakanla su onca zaman ayrıydılar efe geldide barıştılar sanki bir gecede barışacaklardı madem neden o kdr ayrı kaldılar

Yarın Fragman verilir merakla bekliyorum bence Güven gelicekse bu bölümden sonra belli olur sonuçta Efe Kovmaktan beter etti Aslı yı Aslı boş duracak değil ya Güven arayışına giricektir..

1 yıl insanlar efe dönsün diye bekledi. efe ölümlerden döndü ama ölümcül bi hastalıkla. efe çoktan bulunmalı şu hastalık muhabbeti bitmeliydi. malum bu dizide ölümlerden hastalıkalrdan kurtulmak pek moda efe de bi şekilde bu hastalığından kurtulup diziye arkadaşlarına ortama dahil olmalıydı.

bu aslıyıda ne sevgili manyağı yaptılar yahu senin çocukluk arkadaşın dönmüş sevin hayır birde sen güveni seviyordu tabi ki efenin dönüşü seni sarsmalı ama 2 dakkada bir biz sevgiliydik demen ne saçma..

nilim süpersin yine..
kafası değecek yani efenin oh iyi.... tamam hasta anladıkta o neydi öyle sen benim hiçbişeyimsin ne kadar ağır bir laf...

şu denizin yanıındaki kızı koymasalardıda bi deniz mine aşkı izleseydik doya doya..

nilim tüyolarin icin sagol yine. güzel olack gibi bu bölümde artik oyuncular toparlanmaya basladilar. neydi o ilklerdeki beceriksizlikleri. artik efenin hastaligini yavas yavay ögreniyorlar galiba

hep böyle olur yani efe yırtınıyo ama kimseler yok,denizde aslıya efe seni sevmiyo dedi artık aslı efenin onu gerçektende sevmediğine inanacak ve devreye güven girecek sanırım zaten sevgili budalası olmuş aslı sevgilisiz yapamıyo,bu arada özgeyi hiç sevmedim denizdende büyük duruyo bence

Allahım neydi o denizin aptallığı yaaa kız iki yüz verdi uçkuruna sahip çıkmadı ne zayıf karakterli bişeymine zavallım ondan çocuk doğurmayı düşünüyo
aslıda o kadar ilacın arasından bi ağrı kesiciyi mi buldu hastaneye götürdü yani
final güzeldi ama:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…