Kavak Yelleri - Kanal D

güveni hepsi unuttu efe gelince.
ama güven getirdi efeyi onlara
güven de geri dönse keşke ya bayılıyorum ona :90:

bencede güven geri dönsün bence sanki o asliyi daha cok hak ediyormus gibi sonucta o mutlu olsun diye aslihdan vazgecebildin efe ama geri dönmeye fazla ugrasmadi

ya seyrekmi bilmem ama beyazlar var baya.. bu bölüm sıkıcıydı bu efe ne yapıyor anlamadım.. saçmaladılar iyice.. güveeennnnnn gel ya.. biraz action olsun artık.. neşelensin.. atakanın halası olayı da saçmayudı çok..

efe bir geldi herkes güveni unuttu ulan ne biçim sevgilisin sen aslı ne biçim arkadaşlar bunlar saniyede unuttular efe aslıya yüz vermeyince aslı güveni düşündü yoksa asla aklına gelmez aslının güven

141 bolum icin ufak bir tuyo..saliha asli ya efeyle evli olmadiklarini soyleyecekmis ama hasta oldugunu soylemeyecekmis

şimdi aslı tus a girecek ya kesin nörolojiyi kazanır..sonra efeninhastalığına o çare bulup kurtarır tıp tarihine geçer..
maşallah kız dizinin başından beri gezip tozup her sınavı kazanıyor,okula gittiğinide görmedik doğru düzgün..hep arkadaşlarının yanında..üstün zekaa

Bence Güven gelmesin yoksa dizi saçmalıkta yeni bir çığır açar... Efe'nin de Aslı dan kendini uzak tutma çabası bana gayet normal geliyor..

kızlar bu hayriye nerde?efenin birisi kapısının önünden geçse hayriye orda biterdi şimdi birsürü olay oluyo hayriye yok ortada bi yandan sevindim çıkmasına ama birden ortadan kayboldu kız:44:

dizi zaten sacmaligin en üst seviyelerinde bundan kötüsü daha olamaz korkmayin güven varken bu kadar sacma degildi efe iyiydi ama gitti ve bitti tekrar girmemeliydi bence. simdi toparlamak icin diziyi mahvettiler. nasil cekim yapiyorlar anlamadim. neydi o asliyla efenin hali hic aralarinda bisey olmamis gibi gayet rahat duygu yok his yok

saçmalandı iyice eski tat yok
efeden ümitliydim ama yok kalaslaşmış iyice
uzak kaldı ya ekranlardan körelmiş hiç rol yapamıyor hiç
isteksiz oynuyor gibime geliyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…