Kavak Yelleri - Kanal D

ya bu aslı doktor deil mi......vatana millete hayırlı olacagına bi güven bi efe takılıyo vallaa...bikaç insan iyleştirip hayır duası alsa ya......iyice sallladılar diziyi.....yıllarımı vermişim diziye sinir olsam da bakıyorum göz ucuyla

aslıyı görünce bihterin günahı neydi diyorum. kadın sadece bir erkekler yattı o da kocasının yeğeni idi. çok ahlaksız ve vicdansız bir durum kabul edilecek bir yanı yok. amaa aslı maşallah en yakın arkadaşı mine denizle çıkarken denize aşıktı fırsat bekliyordu. ayrılınca bir fırsatını bulup elde etti.onla birlikte oldı bu bir. ondan ayrılınca kankası yine grup içinde olan efe ile birlikte oldu ve onunlada anatomi çalışmak bahanesiyle birlikte oldu bu iki üstelik efe yine grup içinden su ile sevgiliydi yen iayrılmıştı. efe pis işlere bulaştı paragözdü kendine öldü süsü verdi gitti. o öldü diye evli bir adamla birlikte oldu bu üç. bu amdandan öncede 4 sene içinde bir kaç erkekler daha gecelik ilişkileri olduğunu dizide söylediler. buda 4-5-6-7.......
sonra güven geldi zorla adamı yatağa attığı sahne vardı. şimdi efe geldi ona gitti. bari doktor rolü vermeselerdi. gerçi bu kadın erkek anatomisinden iyi anlıyor.

valla iyi söylemişsin.gerçi denizle yatmamıştı da neyse.kısacası ahlaksızın teki.efenin abisi de efeye döndü diye nasıl seviniyor.aslı güvenle aynı odada kalıyordu.kardeşine dönünce çok hoşuna gitti.

ayakkabının tokasıyla lise sondaki bardağı sakladığını şimdi göstermek ne kadar saçma ilk sevgili olduklarında gösteremezmiydi.bundan da saçması kaza yapıp hafızasını kaybettiğinde bu kadar şeyi nasıl saklamış.hafızası yerine geldiğinde eve gidip hepsini toplayıp gelmişmi.

şimdi gördüm tvde 150. bölümü kutlamışlar,Pelin karahan güzel bi şekilde devam ediyo ve edicek dedi ne demekse artık
inşallah uzatmazlar daha fazla :63
:

Efe de olmicek bence, aksam sinyalini verdiler tayfun dan baska doktormu yok dediler,simdi Aslida ogrendi napar eder iyi bir doktor bulurlar,Efe iyilesir Asliyla gercekten evlenir, guvende ya ceker gider yada ozgeyle beraber olur yani olan guvene olur

Dünkü bölüm bence çok güzeldi dizi yine hareket kazandı ama bende bitsin artık diyenlere katılıyorum çünkü saçma sahneleri o kadar çok ki bir konuyu haftalarca uzatıyorlar senarist tükendi mi ne..

Dün anlam veremediğim tek nokta lisedeyken Aslı Deniz'i severkende mi Efe Aslı yı seviyordu taa lise döneminde ki bardaklar çoraplar çıktığına göre bu durum onu gösterriyor..

sabah tekrarı vardı,şöyle bir baktım
ya o aslı ne gıcık,itici bi tip ya nasıl yapmacık
hiç mi görmüyor bu senaristler

hepsi kanka güya birbirinin sevgilisiyle oluyorlar len ne saçmalık

bitse hiç üzülmüycem

Bende aslıya gıcığım ya
Herkesi terslemesine, o gıcık tavırlarına rağmen hala herkes onu nasıl seviyo nasıl bağrına basıyo..
gercekte böyle bi tip olsa direk dıslanır yani
Güvene yüz verip efeye dönmeler, denizle cıkarken efeyle öpüsmeler.. Kasar diyolar bizim burda öylelerine Ama aslı yapınca hicbsey olmuyo hala güven gidip senin bi sucun yk aslı dyo

Nası dolmusum aslıya karsı daha sayarımda neyse

Kavak Yelleri bitiyor mu?
Dizinin akıbeti ile ilgili açıklamayı Dağhan Külegeç yaptı
27 Şubat 2011 Pazar, 1110

“Kavak Yelleri” ekibi, dizinin 150’nci bölümünü önceki akşam Beyoğlu’ndaki Zarifi Restoran’da kutladı.

Hürriyet'in haberine göre, pasta kesip göbek atan ekipten Dağhan Külegeç, “Yeni sezonda dizimiz büyük ihtimalle yayınlanmayacak” diyerek hayranları üzen haberi verdi.

yaşasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…