Kavak Yelleri - Kanal D

Finale çok az kalmış arkadaşlar ve galiba Final de Efe ölücekmiş zaten başka çıkar yoluda yok gibi..

Efe Aslıyı evindeki gizli odasına götürür burada ikilinin geçmişinden izler saklıdır kaldıkları yerden devam etmek istiyorlardır.

Güven, Metin abiye Efenin durumunu söyleyemez Güvenin dikkatsizliği üzerine Deniz Efenin hastalığını öğrenir Minenin de bu durumu öğrenmesi uzun sürmez.

Güven dışında tüm grup Efenin Aslı için kurguladığı planına dahil olur.Plan yapılır iki evetin yan yana geleceği bir yere gidilecek tir değişik bir düğün bizi beklemektedir.

Her şey olması gereken gibi yaşanır Mine ve Deniz için hüzün taşıyan bir mutluluk kahramanlarımızı bekler.

Aslı ve Efenin yılların hasretinden sonra yaşanan vuslatın ardında sabah acı bir uyanış aslıyı beklemektedir. Efenin hastalığını öğrenip yıkılan bir Aslı ile bölüm sonlanır!

Kimin eli kimin cebinde Aslı bi onla bilikte bi öbürüyle bu kaadra da olmass yaaaaaa
ayıp ayıpp

ya evet artık aslıda öğrensin efeyle evlensinler bi oğulları olsun adınıda güven koysunlar :86:

ama evet aslıyla efenin bi araya gelmesini istiyenlerdenim bende bakalım bu bölüm nolcak :18::18:

fragman cıkmadımı ki??

teşekkürler nilim
sanki dizi sona yaklaşıyo gibi geldi bana efeyle aslı evleniyolar demek :97:
denizle minedeki hüzün taşıyan mutluluk ne ola ki

walla güvene yapılan haksızlıklardan dolayı ne efeye ne aslıya acıyorum.
diğerleride çok çabuk sildi güveni.
halbuki güven efenin efe olduğunu bilmeden efeye çok ii davranıyodu. efe köpek gibiydi.
aslıya hele. pis aslı her fırsatta güveni hemen siliverdi.

vayy güzel bir bölüm sonunda hastalık konusunu herkez öğrenmeye başlıyor.. Yaza kadar sürer mi bilmiyorum ama fragman sona yavaş yavaş yaklaştığımızı gösteriyor

Son düzenleme:
Bu dizi sürüpppp gider bence

İyice saçma salak bir şey oldu,ayda bir kere izliyorum dizi kaçırmadığımı fark ediyorum.

dizilerin en cok kacirilan ve en cok sürpriz yapilan kizi asli sanirim
bitmesi gereken dizilerden diye düsünüyorum artik

Bıraktım izlemeyi
ama sanki hareket gelmiş diziye benim bırakmamımı beklemişler anlamadım :)

Ama saçmalıklar silsileleriyle dolu olduğunu gördüm
Bence Aslı yı hakeden kesinlikle güven
ama Aslı onu hakediyor mu tartışılır

kesinlikle katiliyorum

gelenek göreneklere uymayan yozlaşmış insanlarla dolu bir dizi desem burda yaızma atlayıp beni boğmak isteyen çıkar şimdi :) izlemiyorum ilk başlarda güzeldi. bir kız ondan ona nasıl atlıyor hepsiylede yatağa giriyor. grup içinde herkes birbiri ile sevgil oldu.yabancı bir diziyi bize uyarlarken bari biraz bize uyumlulasalardı. bu efe ne zaman ölecek? yönetmenin kafasına sandalye atıp kovuldu sonra yönetmen değişince geri geldi. eski sevgilinin seneler sonra çıkıp gelmesi ve ona dönülmesi kadar saçma bir şey olamaz.otursun oturduğu yerde artık.öldürecekelrsede öldürsünler çünkü halk güveni istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…