Kavak Yelleri - Kanal D

Bende herkezin tersine Efe yi seçtiği için mutlu oluyorum :)) Özge konusunda ise burada daha önce konuşulan tahminler gerçekleşecek galiba..Ve bence bu durum Mine nin çocuğuna zarar vermeye kadar gidicek Deniz'i geri almak için..

o kız kovuldu mu? neden? minenin hamile olduğu ögrenilince işten atılmadı mı?
o kız mineyi tehdit edip duruyodu lerzana söylerim diye,minenin haızrladığı dosyayı falan kendi yapmış gbi gösterdi,sonunda mine dayanamadı kendi söyledi hamile olduğunu,lerzanda mineyi işten çıkarırken mine o dosyayı ben hazırlamıştm bilmenizi istedim dedi,lerzanda anladı artık duygunun ne mal olduğunu onuda kovdu

Son düzenleme:
efenin neyi var söylesinler
aslı üzülmez merak etmesn efe.nasılsa aslı kendini teselli etcek birini bulur

nilim teşekkürler güzel bir bölüm daha bizi bekliyor bir an önce de Aslı ya söyleseler çok iyi olucak ama kabak tadı verene kadar senaristler bundan yararlanacaktır...

Mine ile Deniz'in bebeğide tam tahminlerinde ki gibi kız olucaktır bence..

yeni fragmannnn

[video=youtube;oXXMdVdlxVA]http://www.youtube.com/watch?v=oXXMdVdlxVA[/video]

şu zaman durma olayını çok iyi yapmışlar
güzel bi bölüm izlicez galiba bu hafta

bayılmasını bile kaldıramadım ben iş yerindee ayyyy diyee bağırdım evde akşam seyrederken ne olur kimbilir

su ozne ne yuzsuz cikti yaa, basta yuz vermiyodu zor kizi oynadi sonra 404 cikti valla. en gec carsamba yeni tuyolar cikar kizlar

çok güzel bi bölüm oldu bence
o özge ortalığı karıştırmasa ne olurdu sanki
onlarca mantık hatası vardı yine
o efe'nin muayenede yatması neydi insan bi oda falan ayarlar,ilahi tayfun abi
süprüz diye diye gidicek efe

Süper bir bölümdü Bu filmde yapılan süprizler de harikulade oluyor izlerken salyalarım aktı valla Özge de yüzsüz müzsüz ama acıdım kıza bazen aşk insanı rezil bir duruma düşürebiliyor..

özge hariç güzel bir bölümdü
güvene çok üzüldüm resmen efe için aslıya, kedi sevdiği kıza süpriz hazırladı
süprüzde tek kelime ile süperdi.. bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…