Kavak Yelleri - Kanal D

Ben bayadır izlemiyordum zaten izlemediğim bölümlerde de pek birşey olmadı. Sanki o bölünmler boşa çekildi zaman harcamak için olmuş gibi olduu sonunda ne oldu Efe geri döndü felan. Bir tek Sarp Apak'ın girdiği bölümler ve Aslı ile tanışmaları güzeldi aksiyon vardı sonra birşeycik yoktu. Bu aralar izliyorum tekrar bakem Efe'ye ne olacak diye aman ne saçma bölümdü yaa.. Deniz'in eski sevgilisi geliyor Mine hoop alıyor içeri ya belki de birşey ypacak sonra da orada kocaman asılı olan anahtalarları Mine'nin gözünün içine baka baka alıyor hayret yanii. Hem Efe hani gidecekti k,mse öğrenmesin istiyordu nasıl fikir değiştirdi hem madem ölecek niye acı çektiriyor Aslı'ya ki bıraksın Sarpın olsun kız yaa.. Hem Efe'nin dokyoru o kadar araştımış etmiş umut yok ameliyat bile olmaz diyor sonra başka bir profa gidiyor adam ülkenin en iyisiymiş o da umut yok diyor. Aslı alıyor belgeleri gidiyor odasına şıpp diyee bir gün geçmeden çözüm bulıveriyor. Tabii doktorlae ne anlar ki zaten bu işin profu Aslıymış da haberimiz yokmuş. Hele hastanede Efe'nin öleceğini öğrendiğinde tüm bildiklerini söyledi ama çok yapaydı yaa şunu yapmak lazım bunu yapmak lazım. Maşşallh okul biter bitmez kızımız beyin bölümünün ustası olmuş doktoarların bulamadıklarını buluyor hemencik. Deniz o kızla neden buluştu ki sanki ama o ortaya çıkan adamda kesin birşey var.

ay çok güldüm yaaa :))))))

artık diziyi izlemiyorum.hafasonu tvde tekrarını gördüm
aslı uyuzu her şeyi çözüyor,herkesin gözbebeği
bi de çoğu işsiz ama yurtdışına götürelim filan
cidden saçmalık
beyinde kötü huyu tümör olcak efe bey cirit atacak pehh

Efe: Ben de motor istiyorum..

Metin: Oha napıcan lan 2 motoru

Efe: Öyle motor değil be abi....

burada aklıma ilk aslı geldi niyeyse :83:

evet nedense dizi çok saçma sapan bir hal aldı ama yinede izliyorum sırf efe geldi diye ama güven diziden çıkıcak dediler hala çıkmadı evlencekti gerçekte çıkıcaktı :44:aslı bi onla bi onla gerçekte hangi erkek sevgilisinin eski yle arkadaşlık yapabilir saçmalık işte ama yinede izlettiriyor denizle minenin halleri...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…