Kavak Yelleri - Kanal D

[video=youtube;WEv-uDRD_rE]http://www.youtube.com/watch?v=WEv-uDRD_rE[/video]

Nasıl ya
kaybettik diyo :26:

bu arada çalan şarkıya bayıldım ben,Aylin aslım Cem adrian Herkes Gidermi

Son düzenleme:
her fragman hastaneye taşınıyo bunlar ya, ölen, vurulan, hasta olan, hamile olan....

daha şimdi öldürmezler onu..kesin aslı rüya görüyordur hayal ediyordur..kaç defa yaptılar aynı şeyi.geçen sezon sonuda mine kaybolmuştu herkes öldü sanıyordu uçurumda şalı falan vardı..morga bi kızı tespit etmeye gitti orda hatırlarsanız mine ölmüş gibi ögstermişlerdi mosmor yüz.ama aslının hayaliymiş meğer..

ben artık bu diziden herşeyi beklerim
Aslı'da ölmüştü morga kaldırdılar geri çıkardılar :82:
Efe öldü Aslı göğsüne vurunca canlandı
Efe'de kesin elele tutuşurlar pozitif enerjiyle hayata döner

eeee seven ne yapmaz

Ammmaaan aslı da ölmüştü 45 dk içinde tekrar döndürebiliyolarmış ya efeyide döndürür aslı merak etmeyin derim ben

Valla bu diziyi izleyen herkesten bi senarist çıkar artık

Dağhan Külegeç 153. Bölüm Sonunda Aramızdan Ayrılıyor .. EFE Karakteri Diziye Veda Ediyor .. Ameliyat'a Girmeden Önce Kalbi Duran Efe'nin Tüm Çabalara Rağmen Kurtarılamamasını Görüceksiniz Bu Bölümde ..

hadi yaa gerçekten ölcekmiymişne saçma nie soktular o zaman diziye

bencede heyecan olsun diye soktular reytingler iyi olursa daha devam ettiririz dediler ama tutmadi iste..temcit pilavi gibi isitip isitip onumuza getirdiler..hep ayni konular devam etti..bu sene final yapacak zaten..hem guven bosuna geri donmemis..efe olunce asli yeni adam aramayacak..guvene geri doner

aslının işi kolay tabi efe olmazsa güven tabi güven olmazsa ilk aşkı deniz var onu ayartır bende yazdı bi senaryo

Biz bu diziyi izlemeyi bırakalı cok oldu zaten ama az önce fragmanı gördük, aslında duygulandıması gerekiyo şarkı hele çok güzel ama bizi bi gülmek aldı Dedik ki yine dirilir nasıl olsa

bu sefer boş mezar falan yok kendi elleriyle gömsünler artık efeyi bidaha dönme ihtimali filan olmayacak en azından,zaten güveni elde tutmalarıda bu yüzdenmiş demekki aslı efenin ardından kısa bi gözyaşı döker bi zaman daha böyle oyalarlar sonrada nasılsa yine güvende bulur teselliyi

yeni girmişti zaten diziye niye öldürdülerki reyting alamadı herhalde sıkıldı artık seyirci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…