Kavak Yelleri - Kanal D

çok çok çok saçmaladılar artık bunca yıl boşuna izlemişim diziyi bencede bitirsinler artık daha fazla rezil olmdan aslı da daha fazla orta malı olmasın

haklısın ahyatım birde mine vardı hastanezedelerden .o hastane köşelerine toplana toplana bi hal oldular.
efeyi diziye soktular hastane hastalık muhabbetiyle geçti koca yıl.
efe yine sandalye falanmı fırlatmış niye çıakrdılar acaba yine

ben bu diziyi ilk sezon syeretmiştim. ne keyifliydi o yıl.
şimdi sizin yorumlarınızla takip ediyorum ki bayaa uçmuşlar. inşallah efe`nin son ölüşüdür.

off gerçekten saçmaladılar artık efe niye girdi ozaman tekrar diziye artık final yapsın bu dizi bence..

NASIL SINIR OLDUM ANLATAMAM
ne bu simdi yaaaa !!!!!
madem ne sokuyorsunuz diziye kardesim efeyi
final bolumunde kesin guvenle asli el ele mezari basinda olurlar ha birde yaninda cocuklari olur....
efede madem cok gecmeden diziden cikacak ne giriyo diziye
offf yaa izlemicem diyorum dayaniyorum iste

çok saçma sapan bi diziilk başlarda izlemiştim güzel gibiydi sonrea bişey yoksa denk gelirsem izlemeye başladım..hiç iyi bi örnek deyil kim kimeaslı nında maşallahı var orta mali yapmışlar aynalı tahir misali ölen dirliyoyakında öleni diriltip ayaktan başlarlar yukarı dğru göstermeye aynalı tahirdede öyleydi önce ayak biraz yukar biraz yukarı birazdaha derken bilmem kaç hafta sürdürürlerdi

onu yaşatmak içimde çocuklarının adını efe koyarlar..
Efe bi kez daha ölürse arkadaşları nasıl tepki göstericek merak ediyorum.
Artık gerçek hayatta olsa Aslının kafayı yemesi falan gerekir heralde,nasıl yansıtıcaklar acaba izleyiciye..

Bence ölmicek efe ya , şöyle düşünsenize bugüne kadar dizilerde gerçekten ölenlerin , hangisini fragmanda gösterdi benim bildiğim hiçbirini.... Ama şimdi gösteriyo efeyi ölmüş gibi , aslıyıda göstermişlerdi mineyide , neyse fragman görüp anaaaaaa efe ölüyomuş yaaa diyip diziyi izleyelim diye yapılmış gibi geldi bana , bari bu sefer aslının rüyası cartu curtu değilde , efenin annesinin falan çıksın daha mantıklı olcak ,

Bide çoğu dizide , diziden çıkan insanlar unutulur buna çok sinir oluyorum , aslı annesiyle babasıyla arada bi telefonda konuşsn bari , efenin evinin ordaki hayriye o kadar yapışık bi tipti nolduda şimdi yok oldu birden , bide metin abinin 2 bebeği vardı bide gönül , onlardan neden hiiiiiiiç eser yok , çok saçma gerçekten , gerçi dizi saçma daha nolsun

Ya bide sürekli izleyenlere bi sorum var , ben bi sezon izlemedim diziyi tam o sırada kaçırmışım , minenin zengin iş adamı babası vardı , soyadını bile aldı hani onun çocuğu olduğuna dair falan , sonra bunlar trafik kazası geçirdi adam öldü de , onun o kadar zenginliği kime kaldı sadece küçük kıza mı ? mine ye ordan bişi kalmadı mı orasını nasıl bağladılar merak ediyorum hep birisi açıklarsa çok sevinirim :)))

Minenin anneannesi Ayşe teyze o kadar başrolde gibiydi , kadın herkesin anneannesiydi falan , yok oldu oda , denizin anneside öyle ......

Aman içimi döktüm bende

yasmin89 babasından mineye miras kaldı. mine o sırada burakla evlendi. burak mineden vekaletmi ne almıştı, malvarlığını idare etmek için. sonra burakla boşanacak olduklarında minenin malları burak aldı, boşanmadan o küçük kızın teyzesine verdi diye hatırlıyorum. yani malların küçük kıza kalması için böyle bişey yapmıştı zaten diye hatırlıyorum. zaten burakta o küçük kızın teyzesinin akrabasımıydı kardeşimiydi ne. öyle bişeydi.

Denizle özgeninde alcakları para sanki 200 milyar

Bankacı kadın ne öyle baktı ya :S:S:S:S

Atakan "3 kuruş para" derken ne demek istedi acaba 3 kuruş dedi ya 250 bin dolara şaka gibi...

Son düzenleme:
walla keşke gerçek olsa insanlar kardeşleri için bile yapmıyor.
yalnız 500 milyar içinde gidip nurgülün yüzüğünü almazmı çok komikdi.
ben kaçırdım kızlar tayfun bugüne kada r niye ameliyat etmemiş efeyi. hayır düşükde olsa niye açıklamamış efeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…