Kavak Yelleri - Kanal D

kızlardızı baslıcak sımdı
merak edıyorum ne olcak
bende baska bı onemıde var bu dızının askımla ızlerdık ama o ayrı ızlıcek ben ayrı cok uzuluyorum

nedense degisik bir tat verdi bana ...
bakalim neler getirecek bu sezon bize yerimseniben

Banada başka türlü geldi sanki dizi dediğiniz gibi bi olgunlaşma hissettim,bu arada aslınnı seçimide belli oldu denizi çok güzel tersledi,ama efenin yaptığına anlam veremedim

57. Bölüm Özeti

Aslı'dan yediği tokat tam her şeyi düzelttiğini düşündüğü sırada Efe'nin darmadağın olmasına sebep olur. Aslı'ysa bütün cesaretini toplayıp Efe'ye açılmaya geldiği sırada ondan duyduğu sözler yüzünden büyük kızgınlık duymaktadır.

Mine'nin durumu, başta Ayşe Teyze olmak üzere herkesi tedirgin eder. Babasının öldüğünü anladığından beri hiçbir tepki göstermemiş, sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etmiştir. Mine'nin tepkisizliğinden çok kaygılanan Ayşe Teyze'nin bir derdi daha vardır: Cansu.

Deniz ise; Aslı'nın söyledikleriyle yıkılmıştır.. O yaptığı hatanın bedeliyle acı çekerken, Aslı'nın onu bu kadar çabuk unutup yoluna devam etmesi Deniz'i büyük hayal kırıklığına uğratır. Büyük bir acı içinde savrulurken, birkaç lise arkadaşıyla geçirdiği gecenin sonunda başka insanlara patlar, gecenin sonu hiç de iyi bitmeyecektir.

İşinden atılmış olan Murat Urla'ya geri döndüğünde ne yapacağını bilemez haldedir. Bir yandan Canan ve Deva'ya iyi bakmak isterken diğer yandan işsiz olmasının verdiği korkuyla çaresiz kalmıştır. Öte yandan Deniz de kendisinden hiç beklenmeyecek belaların içine girince, oğluyla konuşmak için Leman'la bir araya gelmek zorunda kalır. Canan bu durumdan hiç hoşlanmaz. Murat ona zorunluluklarını anlatmaya çalışsa da dinlemez. Murat oğlu, karısı ve Canan arasında sıkışıp kalır.

Şükran Hanım, Gönül'ü hamileliğinde dikkatli olması konusunda iyice bunaltmıştır. Cem ve Betül'ün cenazesi herkesi bir araya getiren acı bir olay olarak kalacaktır. Yoğun bakımdaki Cansu'nun durumu hala belirsizliğini korumaktadır. Canan'ın durumu Urla'da gittikçe daha fazla konuşulmaya başlanmıştır.

Bu hafta işler iyice karışacak, tüm bu karmaşanın ortasında, kahramanlarımızın her biri içindeki karmaşalarla yüzleşmek zorunda kalacak, Deniz, Aslı ve Efe aşk ve dostluk derslerinden yeni sınavlara tabi tutulacaktır.

Of ya bu efede deniz yüzünden söyleyemiyo bi türlü aslıyı sevdiğini,gerçi aralarında bi yakınlık oldu ama yinede tam olarak söyleyemedi,ama deniz anladı galiba sonunda bakalım bundan sonra neler olacak..

bir dizi bu kadar amacından saptırılır ve bozulur 3 arkadaşın samimi duygularla dostluk kurması olarak görülüyodu baştan sonra kim kime aşık olarak son buldu kimin eli kimin cebinde belli değil tam sapıklık haline geldi en samimi arkadaşına ve en samimi arkadaşın sevgilisine göz koymaya kadar gitti deniz mineye ... sapıttılar iyice

diziden haz alamıyorum.alışkanlıktan seyrediyorum.3 arkadaşı nerdeyse düşman ettiler
saçmaladılarrrrrrrrrrrr...........

Ben çok seviyorum vallaha. Adı üstünde kavak yelleri. İlişkilere gelince sonuna kadar efe ve aslının yanındayım. İnsan dostuna aşık olabilir.(Bende eşime aşık oldum). Deniz zaten aslıyı aldatmayla en büyük hatayı yaptı, kendinden tiksindirdi sadece aldatması değil,çok bencil ve şımarık. Aslı ve ailesi hep darda kalsa efe hep destek çıktı.Hep yanındaydı aslının. Mineyi çok seviyorum. Kız hep boynu bükük yaşamış buda onu asi ve hırçın yapmış. Kız kaza geçiriyor annesi olan şahıs gelmiyor.Ben deniz ile mineninde olmasını istemiyorum. Mine daha iyilerine layık. Ona yeni bir aşk istiyorum...

Deniz, Aslı ve Efe için yeni bir dönem başlıyor

Canan’dan, Aslı’yı sevgilisiyle lunaparkta görebileceği tüyosunu alan Deniz karşılaştığı manzara karşısında sinirlerine hakim olmakta zorlanır. Efe’nin tüm çabalarına rağmen lunaparkı hızla terk eder. Bu esnada yardıma ihtiyacı olan başka biri vardır: Mine. Mine’nin kendini odaya kilitlemesi üzerine ona destek olabilecek ilk kişi olarak akla Deniz gelir.
Gönül, Şükran Hanım’ın üzerinde kurduğu baskıdan iyice bunalmıştır. Neyseki Canan, Efe ve Aslı yaptıkları bir oyunla Metin’le Gönül’ü evden çıkartarak, keyifli bir plaj günü yaşamasını sağlarlar.
Amerika dönüşü beklediğini bulamayarak annesinin otelinde çalışmaya başlayan Deniz, böylece lise arkadaşı Gökhan’ın düğün organizasyonuna dahil olur. Gökhan’ın evlilik hikâyesi Deniz’in aklında Aslı’yla ilişkisine dair yeni bir umut ışığı doğmasına sebep olacaktır. Diğer tarafta Efe ve Aslı da genç çifte yardımcı olmaktadır. Gelinlik provasından, nikâh yüzüğü alışverişine kadar her an onların yanında olurlar. Mine kazanın üzerinde yarattığı sorunları artık yavaş yavaş atmakta ve hayata dönmeye çalışmaktadır. Ama unuttuğu biri vardır: Cansu. Ailesinden geriye kalan tek kişi olan Cansu’ya karşı, ablası olmanın verdiği sorumluluğu üstlenmekte zorlanmaktadır.
Düğün günü geldiğinde Aslı ve Efe çıkan her problemi çözmeye çalışarak nikâhın gerçekleşmesi yolundaki sorunları ortadan kaldırırlar. Bu arada Efe’nin Aslı’ya yaptığı bir sürpriz artık aralarındaki bütün engelleri gözardı etmelerine sebep olacaktır. Aslı ve Efe öyle bir yerde bir araya gelirler ki, Deniz de hayatının şokunu yaşamak zorunda kalır. Deniz, Efe, Aslı ve Mine’nin aşkları ve dostlukları arasında verdikleri sınavda artık geri dönülemez, yeni bir dönem başlayacaktır.

sonunda aslı ve efeli sahneleri izliyoruz ya deniz bey de derdine yansınn ohhhh :enbuyukkk:hihoyyytkaydirigubbakcemile3

iğğğğrenççç rezil bir bölümdü...mine yaptı yine terbiyesizliğini..aslı ve efeye diyecek bişey yok zatende bu ne acımasızlık be kzım herkesin anası babası varken sen perdeyi kaldırıyorsun.oofffff dizi olduğunu bile bile utandım yerin dibine girdim.sanki bütün ilçeye ben yakalandım...çok utanç verici bitti yaaaa.tamam denizin öğrenmesinin vakti gelmişti ama bu şekilde değil..artık aslılar tası tarağı toplar..urlaya da bir daha adım atmazlar.zaten ablası yüzünden kimse suratlarına bakmıyor..o kamil ne yapar aslıyı çok merak ettim şimdi..

ben artık seğretmiyorum
hem gün ve saatini değiştirdikleri için hemde cidden artık haz alamıyorum

ayyy iğrenç aslı resmen efeye saldırmış bune rezillik dün başkasına bugün başkasına artık sırada kimnle öpüşçekler balalım

Ben mineyi boğmamak için zor tuttum kendimi,kızın babası ölmüş o durumda bile kötülük yapabiliyo nasıl bi insan bu böyle,rezil etti aslıyla efeyi herkese yazık ya özelliklede aslı ne duruma düştü,deniz haketmişti bazı şeyleri ama keşke başka şekilde öğrenseydi,aslıyla efe olayındada bi sonuca bağlandığına çok sevindim uzamıştı aralarındaki mesele,ben seviyorum bu diziyi ama mineyi hiç sevmiyorum

aslında gerçekler anlatılıyor aslıyı zamnında ess seven efe ama hep o saklamış ve efe aslının en kötü anında hep yanında öbürü ise zevki sefa pişmanım geri dön aslı yok öle kızda kendi hayatını kurdu yani farkındaysanız bunlar hemen olan şeyler değil aradan belli bi süre geçti

ama denilende doğru asltı üstü bir dizi beğenmeyen seyretmez olur biter ben hala bayılıyorum ve hakkaten çok güzel bi bölümdü.

İyide zaten dizinin orjinalinde efe ve aslı evleniyo yani..Şimdi beraber oldular diye niye bu kadar tepki anlamış değilim..Gerçek hayatta böyle biçok benzer ilişki var şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…