Kavak Yelleri - Kanal D

valla ben gerçek hayatta böyle iki çift biliyorum çokta mutlu her ikiside çok yakın üç arkadaş ama iki kız bir erkek şeklinde erkekle bir kız çıkıyorlar ama 2-3 sene sonra diğer kızla erkek kısa sürede evleniyor bu şekilde evlenen iki ayrı çift benim yakın arkadaşlarım yani gerçek hayatta böyle demek ki

aynen sonuca bağlanması iyi oldu..birleşecekmi yoksa tamamen bitecekmi derken efeyle hallettiler olayı ama o minee..ah mineee

ya gerçekten çok kötü oldu tamam deniz görseydide..herkes gördü o kötü oldu.aslının babası nası bi tepki vericek bakalm

ben dızının son sahnesını kacırmıstım ne oldu cok merak edıyorum dogrusu aslında busezon ızledıgım ılk bolumdu cunku hos gelmemeye basladı zamanla ama yınede ınsan merak edıyo ne olacagını

ya valla izlerken eşimle şoka girdik ya neydi o manzara herkes gördü annesi ailesi eyvahda ne eyvah.bi de garibime gitti ya denizle çok güzel aşk yasamıtı muck muck.şimdi efeyle ne bilimyadırgamadım ama yakısmadı dizide bunlar en azından benim fikrim bu

wallaa eskiden daha çok beğeniyordum benneyaptımki şimdi kardeşlerim izliyor onlar izlerken bende bakıyorum gelecek bölümü merak ediyorum ne olcak diyee gamyoncuiremsu

bende izliyordum diziyi ama saatini değiştirdiler sezon finalinden sonra hiç bakamadım inşallah eski saatine geri alırlar..

sonuçta yaşananlar hayatın gerçeği bence. Kendi adıma çocuğumu da hiç böyle şeyler yokmuş gibi yetiştirmek istemem aksine her türlü olayı görsün ve yanlışı doğruyu seçsin isterim aldatan insan arkadan vuran insan çok herkese güvenmemeyi ve hayatta her şeyin olabileceğini en yakın arkadaşından bile darbe alabileceğini bilmeli ki çok sarsılmasın ama güvensizde yaşamasın.

Ya o bişey değil de, Efe'nin Aslı'ya aldığı elbise aynı elbise değildi ki ya...

Cıks :dilcikar: olmadı.... seyretmicem leyyn bi daaa...ayıp ayıp :mymeka:

acikcasi bende son bölümümü agzim acik bir sekilde izledim.
3 yakin cocukluk arkadasi,ve bir tanesi kiz
bu kiz önce arkadaslarindan birini seviyor,cikiyorlar ayriliyor
daha sonra digerine asik oluyor,ve onunla birlikte olmaya basliyorkafamçokkarıştı
gercekten ancak filmlerde olur denen senaryolardan..
Allahtan gercek hayatta bu tür seylerlerle karsilasmiyoruz,yada öyle olmasini umut ediyorum...

bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum neler olucak acaba bu hafta bayram old için yokmuş haftaya kdr sabredicez artk

Bence ortada hiçde abes bir surum yok..Efeyle aslı da gayet birbirein yakıştılar, efe aslıyı hakediyor..Çok sempatik bu olayın nesi mide bulandırıcı anlamadım doğrusu?

aslıyla efe birbirlerine gerçekten çok yakışıyolar ya diziye onlarla beraber renk geldi zaten :asigim:kaydirigubbakcemile5

bu hafta yeni bölümü yoktu.yeni bölümü haftaya koymuşlar..reklamını izledim....ilginç gelişmeler var,hadi bakalım hayırlısı....

Aslinin ablasi denizin babasiyla beraber simdi, birde cocuklari var aslida denizle beraberdi ama simdi asli efeyi seviyor biraz karisik oldu ama anlamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…