Kavak Yelleri - Kanal D

Sagol Biricigim, beni biraz daha aydinlatirmisin, neden aslinin ablasi canan denizin babasiyla evli degil? Cocuk yaptigi halde ailesinin yaninda kaliyor, neden adamla birlikte kalmiyor?

ozet olarak filmin ilk basladigi siralarda cananla denizin babasi gizli ask yasadilar daha sonra adamin karisi leman hanim bi sekilde ogrendi beraber olduklarini bu sirada canan adamdan hamile kaldi bu ayrilik asamasinda cocuk dunyaya geldi denizin babasi karisindan bosandi cunkü cacani seviyordu bosanir bosanmaz cananla adam Antalyaya gizlice kactilar antalyada bir otelde müdür olarak calisan adami eski karisi leman isinden attirdi cunkü cananla beraber oldugunu ogrendi simdi canan babasi gile ziyarete gelmisti isinden olan adamda geldi ama daha kimsenin birliktelikten haberi yok aile disinda tabiki bu arada adam karisindan bosanir bosanmaz cananla evlenicek ama simdi eski esinin yaninda calisiyor adam gecici olarak,otelde cananla adam konusurken orda calisan bir kadin duydu konusmalarini oda butun urlaya duyurdu tabiki olanlari , o yuzden herkes arkalarindan konusuyor kusura bakma canim elimden geldigi kadar anlattim takildigin yer olursa sorabilirsinyerimseniben

Efe-Aslı aşkı açığa çıkıyor, Deniz şoke oluyor

Düğünün finalinde perdenin açılmasıyla, bir anda bütün Urla’nın haberdar olduğu Efe - Aslı aşkı sadece onların değil, herkesin hayatında bir dönüm noktası yaratacaktır. Durumu gören Deniz büyük bir şok yaşamaktadır. Yanında ise her zaman olduğu gibi bir tek Mine’yi bulur.
Aslı ve Efe ise ailelerinin yaşananları görmesiyle herkesi sıkıntıya sokarlar. Kamil’in Aslı’ya, kendisine büyük bir hayal kırıklığı yaşattığını söylemesi Aslı’yı çok üzer. Diğer tarafta Metin başta olmak üzere tüm aile Efe’ye yüklenirler ve hemen İstanbul’a dönmesi gerektiği üzerinde anlaşırlar. Efe aşkına sahip çıkmaya çalışırken onun yanında duran bir tek Gönül olur.
Bir de üstüne Canan’ın Murat’la olan ilişkisinin herkes tarafından öğrenilmesi yaşananların üzerine tuz biber olur. Dedikodular Kamil’e kadar gelir ve onun dönülmez bir yola girmek istemesine sebep olur.
Çevrelerindeki herkes yaşananlar üzerine Efe ve Aslı’ya tepkilerini gösterirken, Deniz’den Efe’ye beklenmedik bir telefon gelir. Buluşmak istemektedir. Deniz, Efe’ye karşı tüm öfkesini akıtırken, Efe suskun kalır.
Urla’da herkesin Canan hakkında konuşmaya başlaması Murat’ı bir karar almaya iter. Ya Canan’ın yanında duracak, ya da onu kaybedecektir. Diğer tarafta ise Efe’nin Deniz’le yaşadıklarından sonra Salih oğlunu koruma güdüsüyle Kamil’in karşısına çıkar. Aslı ve Efe’nin masum aşkları, gittikçe dal budak saran sorunlara sebep olmaya başlamıştır.
Mine zor günler yaşayan Deniz’le vakit geçirirken, kardeşi Cansu’nun yanında durmayı ihmal etmektedir. Deniz’in Aslı ile buluşma çabaları sonuçsuz kalınca soluğu Mine’nin yanında alır. Ama buluşmaları hiç de tahmin ettikleri gibi geçmeyecektir.
Üzerindeki baskılara dayanamayan Efe, Aslı için de iyi olacağını düşünerek İstanbul’a dönmeye karar verir. Otogara giderken karşılaştığı beklenmedik manzara bir anda bütün planını altüst eder. Acaba, aşk ve dostluk arasındaki sınavın şıklarına bir de aileler eklenince kahramanlarımız doğru cevabı bulabilecek midir?

kesinllikle ASLI a.s.EFE ... Efeyi çok seviyorum....Çok daha samimi geliyor bana...

bu diziden anlaşılan kızlarla erkekler arasında arkadaşlık olmuo
baksanıza aslıya bütün kankalarına aşık oldu aynı şekilde onlarda

bu diziden anlaşılan kızlarla erkekler arasında arkadaşlık olmuo
baksanıza aslıya bütün kankalarına aşık oldu aynı şekilde onlarda

ya inanamıyorum dünkü bölümü soluksuz izledim ama bi hafta daha nası sabredicem en azından biranönce fragman çıksın :Saruboceq: ama oda perşembeden önce çıkmıyo ya :çok üzgünüm: dünkü bölümü çok beğendim özellikle efenin aslının penceresinin önünde ona masal okuyuşunu harikalardı ya çoooooooook yakışıyolar birbirlerine..:asigim: bi okadarda denize sinir oldumkötükedihüso son sahne neydi öyle ya nereye götürebiliceğini zannediyosa gıcık şey lülülülülülü

ASLI & EFE

ne bölümdü ama... nefesimi tutarak izledim. perşembeye kadar nasıl zaman geçecek şimdifisfisfis

Bende sana hak veriyorum süper bölümdü denize sinir oldum bende sanki kendi çok hatasızmış gibi onlara kızıyo.Önce kendine bak ...herhalde efe onları motorla takip edicek ama inşallah kaza falan geçirmez.

denız normal hayattakı ayrılan sevgılılere kotu ornek oldu bence, yanı zorla kızı goturmesı , bır nevı kacırması felan...
efe tam karakter bır ınsan denızın bencıllıgının yanında efe tam bır erkek
denız tam bencıl turk erkegı bence sadece kendını dusunen, kendı acılarından baskasını dusunmeyen...
bence aslının bakısından efe onalrı motorla takıp etcek

Kavak Yelleri'nde yanlış hatırlamıyorsam senarist değişikliği olmuştu ya da başka birşey tam olarak hatırlamıyorum...
Dizi tamamen değişti, karakterler başkalaştırıldı...
Gençlik dizisi sözde ama örnek olunca birşeyler göremiyorum hiç son bölümlerde hele...
Deniz-Mine, Alı-Deniz, Aslı-Efe...
Yakında Efe-Deniz çifti olursa şaşırmam kaydirigubbakcemile2

Dostluk ve aşk kavramları tamamen yok edildi...
Şimdi Aslı-Efe çifti var umarım bunda karar kılarlar...
Dizi iyi bir saçmaladı...
Umarım toparlar

ya fragmanın sonunda aslı efeye yapamıycam dedi :çok üzgünüm: umarım efe aslının peşini bırakmaz ve etrafındakilere aldırmadan aşklarını yaşarlar ASLI & EFE Şeniz:asigim:

ya ben resmen üzüntümden ağladım fragmanı görünce. Aslıya çok yüklendiler. Hele Leman.Efe ile denizin arkadaşlığını istemiyordu.Şimdi ne diyor..Efeyi çok seven biri olarak onun üzülmesine dayanamıyorum( yanlış anlaşılmasın kardeşim arkadaşım gibi). Denize üzülmüyorum.Haketti. İnşallah efe aşkından vazgeçmez mücadele eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…