Kavak Yelleri - Kanal D

evet 15 günde 1 koydukları yetmiyormuş gibi bi de oyuncuları az göstererek maliyetten kısıyorlar klava:

kaydirigubbakcemile2kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
müjdemii isterimmmmm :içelim:
bu hafta yeni bölüm varrrrrrrr
:roflol:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Allahhhhh haberin güzelliğine bak :sm_cool::sm_cool:

adacımm canımm krizden heralde belli oyuncular dışında diğerleri pek gözükmüoo
o da yok ortada

sagol tatlım
sinir oldum ama ne yapsak da seneryoyu uzatsak diyorlar artık sıkmaya başladı..

Canım yok ya yeni bölüm sen ne zaman gördünki dün akşam cumartesinin yayın akışını verdide kanald saat 20 de akasya durağı,23 de okanın programı var yani bu haftada yok dizimiz artık iyice çığrından çıktı bu iş bütün saçma diziler yayınlanıyo bunu iki haftada bi yayınlıyolar insanıda soğutuyolar ya böyle şeymi olurmuş

ya amaa
sayfasından baktım
14 mart akşamı 22 de dio beni mi kandırdılar çok sevnmiştim ama senağlama

ya amaa
sayfasından baktım
14 mart akşamı 22 de dio beni mi kandırdılar çok sevnmiştim ama senağlama

Malesef canım ya bende üzüldüm cidden sitesinde 14 mart diyor ama yok yayında bıktım artık bu işten kanald ye mail falan yazıcamÇok üzgünüm çoook

osman dede burak a silah cekioooooooo
aslıyla merve iddia ya girioooooooo
burak ı şikayet etmişlerrrrr metin evine gidiooooooooooooo
efe aslı dan tokat yiyooooo
ayyyyyy nerdesiniz kendi kendime sevinemiyorumm hihoyyyt

ananmmmm bende izledim şimdi fragmanı...
burağın gerçek yüzü ortaya çıkıyor sonunda ama kızı bıraksa nolcak şirket onun üstüne oldu keyfine bakarrr..
aslıda salakça iddiaya girmiş
sanırım o silah çekme olayıda son sahne yani birde onun için 15 gün bekleriz...

kizlar dizi bir yana gecen bir magazin programinda duydum

ibrahim kendirci ile pelin karahan gercek hayatta birliktelermis....

ben pek magazin programlarini takip etmem sans eseri denk geldi.... sizin haberiniz var miydi????

ben pelin karahan ın bi sevgilisi var die biliodum ama olablr tabii neden olmasın

bende öyle biliyordum ama öyle degilmis iste artik....

hatta evlenmeyi düsünüyorlarmis... ev ariyorlarmis da kavga etmisler biri avrupa yakasindan istiyormus digeri anadolu yakasindan istiyormus.....

76. bölüm fragmanı :ecrin_bebek:

[dailymotion]video/x8nlte_kavak-yelleri-76bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Şu Burak gebersede kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…