Kavak Yelleri - Kanal D

efe ile asli cok ideal bi cift ama aslinin da salakliklari yok degil.

deniz ile aslinin aski nerdeee
efe ile aslinin aski nerde, bana daha cok dostluk gibi geliyor efe ile aslinin aski, sadece adina cikmak diyorlar.....

deniz ile aslinin aski nerdeee
efe ile aslinin aski nerde, bana daha cok dostluk gibi geliyor efe ile aslinin aski, sadece adina cikmak diyorlar.....

valla deniz benim gozumde hep uckuruna duskun bi adamdi hep de oyle kalacak. o yuzden asil deniz ile aslinin aski bana ask gibi gelmiyordu.

her zaman iki haftada bir olurdu, şimdi maç diye özellikle koydular sanki...kızlar, izleyen olursa gece hemen özet geçsin..ben de eşimi kıramadım izlemiyorum diziyi..maç izliyor içeride...

her zaman iki haftada bir olurdu, şimdi maç diye özellikle koydular sanki...kızlar, izleyen olursa gece hemen özet geçsin..ben de eşimi kıramadım izlemiyorum diziyi..maç izliyor içeride...

ben sana anlatirim kuzum..
ama simdilik yurt mudiresi aklandi.. burak bir gece nezarette kaldi mine sikayetci olmadi cikti sonra geldi mineden af diledi ona zaman verdi biletleri erteletmis hala gidelim diyo.
efe yi dukkandan cikmasi icin mafya bozuntusu o herifler dukkana geldi konustu.
efe ile asli merve icin bi plan yapiyolar.

simdilik bunlar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…