Kavak Yelleri - Kanal D

Pelin Karahan: Aşkımın arkasında sonuna kadar duruyorum

MAGAZıN SERVıSı

“Kavak Yelleri” dizisinde Aslı karakterini canlandıran ve rol arkadaşı ıbrahim Kendirci’yle aşk yaşayan Pelin Karahan, yaşadığı ilişkiyle ilgili olarak konuşurken mahçup olduğunu söyledi. Karahan, “Özel hayatım hakkında konuşmuyorum. Çok mahçup oluyorum böyle konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Pişmeyince insan alışık olmuyor böyle şeylere ama tabii ki böyle bir ilişkim var. Onun arkasında da duruyorum sonuna kadar” dedi.
alıntıdır
16.3.2009

Yazık osman amcaya bu yaştan sonra mine yüzünden katilmi olucak adam,mine osman amcanın suratına bile bakmıyo oysaki ama bi yandanda şu buraktan kurtulsak artık hiçte fena olmayacak o ayrı mesele..

mine gösterdi dişini!sengözlerimebaksanabburak mıydı ne o çocuğunda kafasını bi yerlere vurmaya ihtiyacı vardıa.s mine sayesinde oldu çok şükür!inşallah huylu huyundan vazgeçer de insani nitelikler kazanır hazır tranva durumundayken!:bbo:

cnm noldu ben izlemedm de anlatr msnn

burak'ın mine'yi dövdüğünü anneannesi ve dedesi öğrendia.s polisle kapıya geldiler ama mine anneannesiyle gitmedi!:1no2:burak'ta sidneye uçak bileti aldı hazırlan gidiyoruz dedi. mine valizini hazırladı ama burak'tan ayrılmak için!burak'la gitmeyeceğini söyleyince adam yine çıldırdı:1shok: merdivenlerde tartışırken mine burak'ı itti o da düşüp kafasını yere çarptı orda da bitti!...

ayy Osman amca az kalsin katil oluyordu o herif yüzünden, Mine sonunda dogruyu yapti ve resti cekti Buraga, nereye kadar devam edecekti ki böyle kiyamam ben Mine'ye :çok üzgünüm:

Asil merak ettigim Efe ve Merve cevresinde olanlar, bakalim Efe kanacak mi Merve'nin oyununa kötükedihüso

tekrarını izledimm hihoyyyt
cook güzeldiiiisengözlerimebaksanab
mine ya üzüldümm garibimmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

burak a ii olduuu:mymeka::mymeka::mymeka:klava:

efe le merve arasında bişey olmaz heralde:mymeka:
her erkek aldatcak değil ya aslı yıı:roflol::roflol:

Efede bi manyak, biliyor Aslıyla Mervenin arasının iyi olmadığını, onla kahve içtikten sonraki yaşananlarıda gördü, hala evine kabul ediyo. yuh yani diyorum.

Efede bi manyak, biliyor Aslıyla Mervenin arasının iyi olmadığını, onla kahve içtikten sonraki yaşananlarıda gördü, hala evine kabul ediyo. yuh yani diyorum.

efede bir erkek nihayetinde nolcak!:sm_confused:bunların huyu genelde böyle zayıf oluyorlar :tomato:karşısında iki cilve yapan kadın görünce!hemen yamuldu işte efede!....

KAVAK YELLERİ 77. BÖLÜM ÖZETİ

Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Tuzak” ile 28 Mart Cumartesi Saat 22:00’de Kanal D’de…

Burak’ın ölümüne sebep olduğunu düşünen Mine, korkuyla Ayşe’nin yanına kaçar. Deniz ve Efe, duruma el koymak için eve gider. Ama evde kimse yoktur. Anneannesinin kollarına sığınan Mine’nin kendisini bekleyen tehlikeden haberi yoktur.
Merve Efe’den beklediği karşılığı alamaz. Ama bu yurtta onunla yakınlaştığını söylemesine engel değildir. Merve’nin yalanı hızla yayılır. Efe bu yakınlığı reddetmeyerek herkesi bir kere daha şaşırtacaktır.
Mine’nin etrafındaki çember gittikçe daralmaktadır. Deniz artık Mine’yi yalnız bırakmamaya, onu bütün tehlikelerden korumaya kararlıdır. Ama bu kararı Deniz’e pahalıya patlayacaktır.
Aslı, Merve’yi bütün yurda rezil edecek bir plan kurmaktadır. Ama bilmediği bir şey vardır. Merve intikam için her şeyi göze alabilecek bir kızdır. Bu arada Nimet Aslı yüzünden uğradığı soruşturmadan aklanır. Artık Merve’yle işbirliği yapıp Aslı’ya unutamayacağı bir ders vermeye hazırdır. Nimet Aslı’ya pis bir tuzak kurar
Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Tuzak” ile 28 Mart Cumartesi Saat 22:00’de Kanal D’de

Bu iki hatunuda yakmak istiyorum kötükedihüso

ıçinde kendimizden bir sürü şey bulduğumuz gerçekçi, saf ve masum bir dizi izliyorduk bir zamanlar... artık iyice Dallasa döndü... sanıyorum daha fazla izlemeye yüreğim dayanmayacak... yazık.

Merve ne iğrenç giyinmişti ama yaw:roflol:
Hangi erkek bakar o kıyafete surata hiç beğenmedimkaydirigubbakcemile3
Bari cilve naz yapacak düzgün bir şeyler giyseydi çok komikti yawşakkıdı
Birde efeyle merve ne yaptılar orayı izliyemedim ?:bbo:

Son düzenleme:
bencede kurabiyeee :)) ne öle kırmızı pantolonn gece elbisesi gibi üst alt tuhaf :))

yaa siteden baktım 28 mart dio ama gene yanlıs yazılmıstr heralde

evet cumartesi var ve fragmanı izledim
burak mineye anneannesinin yanındada tokat atıyo, ay tam psikopat bu adam.
başka zamanda car car konuşan minenin sesi soluğu çıkmıyo yaf.
yalnız değilki, herkes ondan yana yinede neyden çekiniyo anlamıyorum. manyak valla.

[dailymotion]video/x8s0kb_kavak-yelleri-77bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

kizlar fragmani direk buraya ekledim

Malibu kizma canim bana a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…