Kavak Yelleri - Kanal D

bencede öle olcak.. son anda görür pis herif telin çaldıgınıı :mymeka:
aslında atakanın cıkması cok normal..
burak gidiosa..
yurt olayıda biter büyük ihtimal..merve olayıda biter..
eeeene kaldı..
konu lazımm :)))

ya şu bakirelik meselesini çok uzattılar bence ne o oyle,sonra deva felan sadece 2-3 kişiye odaklanmış durumda dizi devaya ne oldu hiç mi özlemiyor annesi iş bulma çabaları nerde kaldı ya ne bileyim burak madem annesinin bir konuşmasına dönecek biri bu kadar kötülüğü nasıl yaptı

canım mantık aramaa bulunmuoo :roflol: :roflol:

dizinin sonunda kamile yırt o kağıdı diye bağrındımmm sanki beni duyacakmış gibi...:)) bence yırtacak ve fazla uzamadfan bu işe son verecekler..
atakanı görünce çok sevindim ya ii diziye döndü demek..
denizde son anda kurtulacak adam sonunda görecek teli ve adamı çağıracak..
çünki şu son zamanlarda başına çok iş geldi yeter onlar ona..
su hamilemi bir dahaki sefere iyice bir bakım bu sefer efenin annesi ile gönülün göbüşlerine baktım..:))

ya kızlar sizce neden aslı raporu değiştirttti ben hiç anlamadım ya

bencede yırtçak ama neden aslı böle yaptı?

bide atakana sevindim:)

şu nimet hanımı çeksinler artık sıkıveresim gelio gıcık şey

aslı raporu değiştir dedi dr yaa bence dr değiştirmedi.ama bence kamil amca okumadan yırtıp atcak diye dünşündüm ben.ayruca atakanın çıkmadığını ben geçtiğimiz sahifelerde baileysime demiştimm :))

kızlarrr mirmirmirmir ötü bi haberim varr senağlama bu hafta yokk kavak yelleri 18 indeymişş :a015: :mymeka:

anladım canım bende fragman çıktı diye sevincektim ne oldu öğrenelim diye canımcm

atakanın diziden çıkmadığı zaten belliydi kızlar
konu muallaktaydı, öylece çıkarmazlardı diziden.
babası yüzünden gitmiş belli.

evet daha ortaya çıkmayan sırları vardı atakanın geri döneceği belliydi a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…