Kavak Yelleri - Kanal D

Yooo, bi gün bi mektup bırakıp basıp gitti hiç bi açıklama neyim yapmadan.
Ben de babasından kaçıyor sanmıştım, oysa onunla berabermiş... enteresan...

babasından kaçıyordu zaten ama yakalandı
bakalım neler olacak sırlar açığa çıkar yakında :icecream:

babasından kaçıyordu zaten ama yakalandı
bakalım neler olacak sırlar açığa çıkar yakında :icecream:

Hayret valla... adam Su'dan ayrılmamak için okulu bıraktı sonra babası için terk etti kızı... sırlar açığa çıkacak da umarım mantıklı bi sebep bulmuşlardır...

Ama Su var ya... parça pinçik etmezse Atakanı ben de insan değilim... :roflol:

eder valla o cadı :roflol:
bakalım umarım mantıklı bi şekilde bağlarlar
babası kim ve atakan üstünde nasıl bu kadar etkili olabiliyor :bbo:

efenin ve babasının yaptığı yanlıştı bence
onların tavırlarını ölçmek için yaptı
bakalım ne olacak haftaya görecez.
su'da hamileymiş ilk defa duydum:S

Kızım diyo ki geçen bölüm :)) "Yav her şey de bu Deniz'in başına geliyo, düşer çubuk saplanır, havaya uçar, katil kovalar, b..k yoluna gidecek yakında ya ne zaman acaba" :roflol: eşşek zıpası ya.....

Kavak Yelleri

kızla fragman değil ama özeti cıkmış...
okuyun bi..
kamil kagıdı yırtı.. ee ne anlamı kaldıı aslının rapou değiştrmesinin anlamadımm ??

efe nin beklenmedik konusması ne sizcee??

Ay gördüm fragmanı ve kahroldum deniz sapasağlamdı bişey olmamış yani,aslının babasıda açmıyor zarfı ilginç bi şekilde nerden gittiyse zarf efenin deükkanında çıkıyor ve sanırım efe açıyor zarfı galiba aslıyla ayrılacaklar şu aslıda neden böyle bişey yapmaya ihtiyaç duyduysa çok sinir oldum şimdi

ay bencedeeee çok saçmaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı yaa aslı artık açıklasada inanan olmazkii:jeyyar::jeyyar:

en fazla ne kdr saçmalanabilceğininde bu diziyle ögrenmiş bulunuyoruzz hihoyyyt

malibu canım valla saçmalıktanda öte o zarf oaraya kanat takıp uçupta gitmediyaa saf aslı düşürmüştürrr..üffffff çok saçmalık var ama yinede seviyorum ben kavak yelleriniihihoyyythihoyyythihoyyyt

o zarf raporun zarfı mııııbenneyaptımki
bence Efeyle ayrılmazlar yaaa...ayrılmamalılar yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…