Kavak Yelleri - Kanal D

o zarf raporun zarfı mııııbenneyaptımki
bence Efeyle ayrılmazlar yaaa...ayrılmamalılar yaniiiii

ama cok sacma düsün sevgilin bekaret raporu vermemek icin babasi vs inanmiyor diye tepki gösteriyor kendisinin bakire oldugunu ispatlamaya calisiyor ama sonra efe raporu eline geciriyor ve bakire olmadigini okuyor, oazaman bu adam düsünmezmi neden bakireymis gibi davrandi peki gibi vs ay sacma ya bu asli salak

efe nin zarfı açması cok yanlıs.. açarsa tabi ama..
ama bakire olmadıgını görüp ayrılmak istemeside cok doğal..nie yalan söyledi die düşünür.. kimin aklına gelir ki raporu değiştirmek

efe nin zarfı açması cok yanlıs.. açarsa tabi ama..
ama bakire olmadıgını görüp ayrılmak istemeside cok doğal..nie yalan söyledi die düşünür.. kimin aklına gelir ki raporu değiştirmek

bakiyor ama fragmaninda öyle göstermisti simdi kaldirip koydu ama daha sonra bakacak.
asli artik ona anlatsa bile degistirttim diye inanmaz üstelik asli zaten yine inada bindirir kimseyi ilgilendirmez diye vs

bakiyor ama fragmaninda öyle göstermisti simdi kaldirip koydu ama daha sonra bakacak.
asli artik ona anlatsa bile degistirttim diye inanmaz üstelik asli zaten yine inada bindirir kimseyi ilgilendirmez diye vs

vala inanmamakta haklı..tescilli rapor sonuctaa
bakalım nasıl gelişcekk

hamile guzelligi gelmis resmen hatuna :CüvCüv:

evet yaa cok güzel geldi gözüme
üstündekiyle tokasıda cok hoşş

ya haklı da efe resmen aslının aldattığını düşünüyor
ben olsam benden önce birlikte olmuşlardır diye düşünürdüm
ama o resmen onunla ilişkisi sırasında birlikte olduğunu düşündü denizle

adamin aklina ilk o olay geldi iste zaten cünki o olaydan sonra cok sarsilmisti hakli olarak... asli gizli sakli isler cevirdigi icin

bu kiz gercekten salak hatta geri zekali manyak kendini hakli cikartmaya calisiyor suclu güclü
anlatacagi yerde

ya ne bileyim ben aslıyada hak veriyorum sonuçta birlikte olmuşsa bile aslının geçmişine de sahip çıkamaz onu ilgilendirmez
aldattığını düşünüyorsa daha beter hiç mi güvenmemiş şimdiye kadar aslıya nasıl bir ilişki bu anlamadım :bbo:

bu kiz gercekten salak hatta geri zekali manyak kendini hakli cikartmaya calisiyor suclu güclü
anlatacagi yerde

aslıda kendince gurur yapıyor düşünsene sadece sen bakire değilsin diye erkek arkadaşın sana kötü davranıyor elini tutmaya çalışıyosun çekiyor kötü bişey yani o da kendini kanıtlamak gibi bir durumunun olmadığını düşünüyor haklı olarak :çok üzgünüm:

kızlarrr mantık aramayın bulunmuoo :roflol:

ya aslı nın raporu değiştrmesi saçmaydı..
ama atraksiyon olcak ya..
efe ye gıcık oldum bütün bölüm boyunca
mine de cooook güzel geldi gözüme

bence orda birliktelerken değilde deniz le aslı cıkarken die düşünse daha mantıklı olurdu..
düşünmesi bile güvensizlik..ayrılma sebebii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…