Kavak Yelleri - Kanal D

evett canım bencede bizim tepkilerimizi anlamak için fln okuyabilirler.. Şeniz
mesela müge anlı okuyormus KK yı..

evett canım bencede bizim tepkilerimizi anlamak için fln okuyabilirler.. Şeniz
mesela müge anlı okuyormus KK yı..

okusun okusun:sm_cool:
esra ceyhaninda okuyabilecegini tahmin edebilyiorum, kadinlara hitap eden programlar yaptiklari icin a.s.

güzeldi bence bölüm... baya bir hareketlilik vardı...
ambulans sahnesi çok hoştu ...bir de atakanla halilin aşkına uyus oluyorum...

bu arada aynı halil tiplemeli biri çalışıyor bizim şirkette... cidden ilginç bir kişilik ama gerçek hayatta da var yani :))

Dünkü bölümden hiç zevk almadım,efeye uyuz oldum hatta yani bi insan bu kadar inatçı olabilir..Dün en çok halili beğendim çok komik bi tip atakanla çok iyi oldular valla,acaba bu sezon sonu aslının gidişiylemi biterki sanki bana öyle geliyo efe hatasını anlayacak ama aslı gidecek salladım bakalım tutucakmı:))

bence aslı minenin yerine oynayacak ve rol arkadaşı kimse onunla arasında bir yakınlaşma olabilir
diziye yeni biri girecek bence aslının kafasını kurcalayan efeyi çıldırtan biri :)
sonuçta aslı gidecek mi gitmeyecek mi bencede önümüzdeki sezona kalır bizde meraktan çatlarız :)

ama ben mine oynasın istiodum benneyaptımki bencede öle olcakk canımmcmm sengözlerimebaksanab

ama ben mine oynasın istiodum benneyaptımki bencede öle olcakk canımmcmm sengözlerimebaksanab

mine her zamanki gibi şanssız eli kesildi mecbur aslı oynayacak :çok üzgünüm:
okuyorlar mı okumuyorlar mı bilmiyorum ama lütfen bi sonraki haftanın fragmanını diziden sonra verinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

mine her zamanki gibi şanssız eli kesildi mecbur aslı oynayacak :çok üzgünüm:
okuyorlar mı okumuyorlar mı bilmiyorum ama lütfen bi sonraki haftanın fragmanını diziden sonra verinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

evet litfennnnnnnnnnn öyle daha zevkli oluoo gamyoncuiremsu

ya bende akşam çok güldüm ..:))
efeye gıcık oldummmmmm..
halil ve atakan aşkıda çok tuhaf atakanı diziye geri getirmenin başka yolunu bulamamışlarmı bu senaristler eski türk filmlerindeki aşıklar gibi buluşturuyorlar koskoca adamları...
gönülün karnınada çok güldüm kocaman bir basket topunu iyice aşağıkoymuşlar sanki benim karnım bile okadar yoktu yavv..
efenin anasıda ne zaman gönüle yetişti daha öncekinde karnı yoktu bu hafta karnı büyümüş doğum yapıyor..
suda aynı kilosunda bir ara bir arkadaş hamile olabilir hepüstengösteriyorlar demişti..
aslıyada gıcık oldum bir halt etti denizle efeyi birbirine düşürdü bizim oralarda bunun için bir laf var ama buraya müsait değil...
efenin annesi evde yalnızken devanın anası nerdeydi.. ben geçen hafta tam izleyemedim bir yeremi gitti kızına felan..
yani güldüm bu bölüme ama absürt olan çok şey vardı...

evet canim canan urlaya gitti devayi görmeye.....

çok dogru yazmışsın canım bencede o raporu değiştirmnesi çok saçmaydı nedenini hala anlamış değilim

severek ızlerdım artık ne sacmalık olacak dıye bakıyorum.nıye dızıler bellı sure sonra sacmalamaya baslıyolar anlamıyorum.ınsan erkek arkadasına raporu degıstırdım demezmı?kendı cocugun karsısına gecıp hesap soruyo boyuna ama dımı?haklı raporu okumus cocuk ne dusunecek?tamam hıc kımse bekcısı deıl kımseye hesap verme zorunlulugu yok.cocuk adam gıbı soruyo cevap verseneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…