- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.121
biliyorum tatlim, bende okuyacaklarini pek inanmadigimi belirtmek istedim ama belkide okuyorlardir bilemiyoruz, adamlarin siteyi okumaktan daha önemli isleri vardir diye düsünüyorum ama birde izleyiciye hitap edebilmek icin internetten yorumlari takip edebileceklerini düsünüyoum herneyse....Şeniz
evett canım bencede bizim tepkilerimizi anlamak için fln okuyabilirler.. Şeniz
mesela müge anlı okuyormus KK yı..
yaa dünkü bölüm bana hiç zevk vermedi nedense beğenmedim ben..efe tam bir uyuz olmuş...
yaa dünkü bölüm bana hiç zevk vermedi nedense beğenmedim ben..efe tam bir uyuz olmuş...
bence aslı minenin yerine oynayacak ve rol arkadaşı kimse onunla arasında bir yakınlaşma olabilir
diziye yeni biri girecek bence aslının kafasını kurcalayan efeyi çıldırtan biri :)
sonuçta aslı gidecek mi gitmeyecek mi bencede önümüzdeki sezona kalır bizde meraktan çatlarız :)
ama ben mine oynasın istiodum benneyaptımki bencede öle olcakk canımmcmm sengözlerimebaksanab
mine her zamanki gibi şanssızeli kesildi mecbur aslı oynayacak :çok üzgünüm:
okuyorlar mı okumuyorlar mı bilmiyorum ama lütfen bi sonraki haftanın fragmanını diziden sonra verinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ya kızlar bu atakanla bu diğer salak aşçının durumune ya sanki iki sevgili gibi bana bi şans ver buraya ilk seni getirdim öbürü diyoki benden başka kaç kişiyi getirdin ay koptum yasankim totoşlar:roflol::roflol::roflol:
ya bende akşam çok güldüm ..:))
efeye gıcık oldummmmmm..
halil ve atakan aşkıda çok tuhaf atakanı diziye geri getirmenin başka yolunu bulamamışlarmı bu senaristler eski türk filmlerindeki aşıklar gibi buluşturuyorlar koskoca adamları...
gönülün karnınada çok güldüm kocaman bir basket topunu iyice aşağıkoymuşlar sanki benim karnım bile okadar yoktu yavv..
efenin anasıda ne zaman gönüle yetişti daha öncekinde karnı yoktu bu hafta karnı büyümüş doğum yapıyor..
suda aynı kilosunda bir ara bir arkadaş hamile olabilir hepüstengösteriyorlar demişti..
aslıyada gıcık oldum bir halt etti denizle efeyi birbirine düşürdü bizim oralarda bunun için bir laf var ama buraya müsait değil...
efenin annesi evde yalnızken devanın anası nerdeydi.. ben geçen hafta tam izleyemedim bir yeremi gitti kızına felan..
yani güldüm bu bölüme ama absürt olan çok şey vardı...
aslının şu raporu degiştirmesi gerçekten çok saçma
ama illa bi ekşın olcak ya bizim heycanımız artsın ki diziyi seyredelim
mine teklifi kabul edecek ederde zaten dünden razı artık parasıda kalmadı :roflol:
ama adamla aslının asansörde kalması bende şüphe uyandırdısengözlerimebaksanab
aslı hanım doktorlugunu kullanıp adamı iyileştirecek
adamda bunu keşfedip reklam filmi için falan teklif mi yapacak ne yapacak anlamadım
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?