Kavak Yelleri - Kanal D

Aslı şükranı doğurtuyor,minenin yerinde reklam filminde oynuyor bu olay deniz ve aslının yakınlaşmasına neden olacak sanırım,efe karanlık işlere giriyor o adamın teklifini kabul ediyor ve hatasını anlayan efe aslıya gidiyor tabi ama aslı efenin özrünü kabul etmiyor galiba özetinde gördüm arkadaşlar bu hafta güzele benziyor bakalım neler olacak...

efe çıkacakmıymış diziden ya bu insan oğlu neden doyumsuz olur hiç anlamam.başka diziden yeni bir diziden iyi bir para teklifi geldiysse ondandır.efe kardeş o dizi tutmazzzz..........
anam aslıda 2 günde dr oldu.yok doğum yaptırmaalar yok panik atak krizi geçirene yardım etmelerrr püffffffffffffff

ya efe karanlık işlere filan giricek ölücek öle çıkıcak benm tahminlerime göre artık dizi setinde mutsuzmuş bazı olaylar yaşanmış ve kalmak istemiyomuş 84. bölüm de sezon finali sonra efe yok

ayy bi de okula gitse içim yanmazzz kaydirigubbakcemile2 efecıkmasın yaa

minee üzüldümmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: aslı yla deniz tekrar mıı :mymeka: efe abisine nası saldırıo öle salakk şeyy :mymeka: :mymeka:

aaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorum o ne fragmandi öyle ya mine neler yapiyor öyle ya, asliya denizi birlestirmeyemi calisiyor, sonra asli mankenlik yaparekn minenin bakislari cok tuhafti kiskanc kiskanc birde neden denizle görüsmek istemiyor ki
efede yine bir salak bu bölümde

kıskanıoo bence birleştirmeye calışmıoda
efe hep salakk :mymeka: :mymeka:

kızlar bence aslı deniz olmaz bi daha deniz mine olcak
minenin kıskançlığı duygularını açığa çıkaracak 2sininde
efe ölürse aslı da yeni birini bulur kanımca mirmirmirmir

81. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x94gyg_kavak-yelleri-81bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Aslı'yla Deniz çok yakışıyorlar ya :asigim:

deniz aslıya hiç aşıkmış gibi bakmıyo aslı da denize
yok yok olmaz ı ıh :1no2:

bncede olmaz olmasın yok cıkkk :mymeka: efe cıkcakmıs yaa aklıma şey geldi :)) şimdi aslıyla deniz sevgili yaa gerçekte efe ile öpüşme sahneleri yok aslı nın ne zmndır dikkat etttiyseniz :))) yaa cok mu kötü düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kötü düşünmüyosun kavak yelleri forumunda en çok konuşulan konu bu zaten
aslı deniz birlikte diye efeyle öpüşme sahnesi yazılmıyor efe deniz sette sorun yaşıyor dağhan ayrılacak gibi şeyler neredeyse 6 aydır söyleniyordu ben inanmadım hiçbir zaman ama sanırım gerçeklik payı var :çok üzgünüm:

ya ne zeki kzıımmm -tatlicadiarzu- oraları okumadan burda yorum yaptımmm kaydirigubbakcemile2 salaklık eder cıkarsa deniz cıksn bence :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…