- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.141
efe çıkacakmıymış diziden ya bu insan oğlu neden doyumsuz olur hiç anlamam.başka diziden yeni bir diziden iyi bir para teklifi geldiysse ondandır.efe kardeş o dizi tutmazzzz..........
anam aslıda 2 günde dr oldu.yok doğum yaptırmaalar yok panik atak krizi geçirene yardım etmelerrr püffffffffffffff
aaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorum o ne fragmandi öyle ya mine neler yapiyor öyle ya, asliya denizi birlestirmeyemi calisiyor, sonra asli mankenlik yaparekn minenin bakislari cok tuhafti kiskanc kiskanc birde neden denizle görüsmek istemiyor ki
efede yine bir salak bu bölümde
sonrada görüsmek istemiyor ama nedense aradanmi cikmak istiyor ne
öylede ne gerek var sonucta arkadaslar sirf yoksa bu salak mine yine denizemi asik oluyor
deniz aslıya hiç aşıkmış gibi bakmıyo aslı da denize
yok yok olmaz ı ıh :1no2:
bncede olmaz olmasın yok cıkkk :mymeka: efe cıkcakmıs yaa aklıma şey geldi :)) şimdi aslıyla deniz sevgili yaa gerçekte efe ile öpüşme sahneleri yok aslı nın ne zmndır dikkat etttiyseniz :))) yaa cok mu kötü düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok kötü düşünmüyosun kavak yelleri forumunda en çok konuşulan konu bu zaten
aslı deniz birlikte diye efeyle öpüşme sahnesi yazılmıyor efe deniz sette sorun yaşıyor dağhan ayrılacak gibi şeyler neredeyse 6 aydır söyleniyordu ben inanmadım hiçbir zaman ama sanırım gerçeklik payı var :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?