- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.101
daha ii olur en azıdan aşk kıvılcımı fln görürüzz kaydirigubbakcemile3
ben telefonuda açmaz sanmıştım ya efe bu kadar asi miydi noldu bu çocuğa kafamçokkarıştı
ama aslının gitmesine izin vermez çok romantik bir şekilde bağlarlar bu olayı :asigim::asigim:
Bence boşuna bekliyoruz, olmuyor Aslı'la Efe ya :1no2: Aslı bıraksın Deniz'ide Efe'yide başka birini bulsun :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 zaten senaristler okuo buraya yazdıklarımızıı kaydirigubbakcemile3 gönüllle şükranı dogurttular sonundaakaydirigubbakcemile3 bu da olur yakındaaa
aman bana kalırsa denızın yonetmenı aslıya asık olcak
aman bana kalırsa denızın yonetmenı aslıya asık olcak
eğer aslı başka birine aşık olursa efeye nolur bilemem artık :çok üzgünüm:
nerden biliyorsun okuduklarini-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 zaten senaristler okuo buraya yazdıklarımızıı kaydirigubbakcemile3 gönüllle şükranı dogurttular sonundaakaydirigubbakcemile3 bu da olur yakındaaa
aynisini bende düsündüm burda buna birsey olacak dedimkaydirigubbakcemile2hani mine biyola girdi elini kestiyaa
sandım ki tinerci fln olcak bişey yapcak mineye..
ya bide dizide herlkesle ayrı ayrı ilgilniliyor buda sıkıyor bence mesela bir ara hedefte mine vardı,sonra aslı bu bölümde bebekler vs.sonra devayı ve annesini unuttular orda,neydi kızın ismi şuan ona en ihtiyaç duyulacak zaman devanın yanında ne yapıyor,herkesle aynı anda eşit şekilde ilgilenilirse daha heyecanlı olacağını düşünüyorum
nerden biliyorsun okuduklarini-tatlicadiarzu-
ay bide o kaşlarını büzüyo dudaklarını sıkarak konuşuyo nazlı nazlı yerimseniben
delikafadulden..çok komikler ya...
halil hala atakanın adını bilmiyo sanırım..
hulicimm birazda geyik yaptık zaten okufuklarını düşünmemizz -tatlicadiarzu- ama gerçektende suprensesinin dediği gibi ne dediysek oldu ..ya okuyolar ya cok ii eleştiriyoruzz :)))
okusalarda şaşırmam..kaç bin üyesi var sitenin ..neden senaristlerden biri olmasın ki bu
delikafadulden..çok komikler ya...
halil hala atakanın adını bilmiyo sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?