Kavak Yelleri - Kanal D

daha ii olur en azıdan aşk kıvılcımı fln görürüzz kaydirigubbakcemile3

ben telefonuda açmaz sanmıştım ya efe bu kadar asi miydi noldu bu çocuğa kafamçokkarıştı
ama aslının gitmesine izin vermez çok romantik bir şekilde bağlarlar bu olayı :asigim::asigim:

ben telefonuda açmaz sanmıştım ya efe bu kadar asi miydi noldu bu çocuğa kafamçokkarıştı
ama aslının gitmesine izin vermez çok romantik bir şekilde bağlarlar bu olayı :asigim::asigim:

yaa havaalanına gider tam aslı gidecekekkenn ayy cok klasikk kaydirigubbakcemile3 efe ye buu :mymeka: seviooz die şımardıı :mymeka:

Bence boşuna bekliyoruz, olmuyor Aslı'la Efe ya :1no2: Aslı bıraksın Deniz'ide Efe'yide başka birini bulsun :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 zaten senaristler okuo buraya yazdıklarımızıı kaydirigubbakcemile3 gönüllle şükranı dogurttular sonundaakaydirigubbakcemile3 bu da olur yakındaaa

kaydirigubbakcemile3 zaten senaristler okuo buraya yazdıklarımızıı kaydirigubbakcemile3 gönüllle şükranı dogurttular sonundaakaydirigubbakcemile3 bu da olur yakındaaa

eğer aslı başka birine aşık olursa efeye nolur bilemem artık :çok üzgünüm:

mine saba tümerin programında bizim söylediğimizi söyledi
bu dizide asla olmaz diyemiyoruz herşey olabilir demişti

bende kesin mineye bişey olacak demiştim ama daha büyük birşey bekliyordum cam kırıkları değil

ya bide dizide herlkesle ayrı ayrı ilgilniliyor buda sıkıyor bence mesela bir ara hedefte mine vardı,sonra aslı bu bölümde bebekler vs.sonra devayı ve annesini unuttular orda,neydi kızın ismi şuan ona en ihtiyaç duyulacak zaman devanın yanında ne yapıyor,herkesle aynı anda eşit şekilde ilgilenilirse daha heyecanlı olacağını düşünüyorum

nerden biliyorsun okuduklarini-tatlicadiarzu-

hani mine biyola girdi elini kestiyaa
sandım ki tinerci fln olcak bişey yapcak mineye..
aynisini bende düsündüm burda buna birsey olacak dedimkaydirigubbakcemile2

onlar simdi tatilde sanirim, genelde öyle oluyor hep bir iki konuya odaklaniyorlar
devayi görmeye gitti sonra gelecek diziye yine nasil masil gecti konusmalar iste, göstermezler onlari sanmiyorum

nerden biliyorsun okuduklarini-tatlicadiarzu-

canım biz burda atakanı unuttuklarından bahsetmiştik atakan çıktı ortaya,sonra hamilelerden bahsetmiştik hamileler çıktı ön plana,yine devadan bahsetmiştik ,unutuklarından felan bahsetmiştik devanın adı felan geçti,ya senaristler okuyor yada burda tüm arkadaşlar çok iyi bir eleştirmena.s.

vlla bilemiyorum ben canim sonucta diziyi takip eden herkes bazi seyler bildigi icin yorum yapip konusabilir, mesela yaprak dökümünde de nazmi vardi sonra yok oldu, herkesin aklinda kaldi nerde ne yapiyor kesin cikar falan böyle bitemez diye eeee noldu yine ortaya cikti, sonucta senaryo her seferinde yeni yazilmiyorki, okuyabilirler belkide ben bundan tam emin degilim ama sizinde düsüncenizi kirmak istemiyorum, bunlar olacak birseydi, bende düsündüm durdum deva gitti ortadan ne yapacaklar acaba diye eee cikti iste anildi

minenin eli kesilince yüzük reklamında oynayamıyacak sanırım..aslı ya mı teklif edecekler ki ? yönetmen de tanıyo ya aslıyı..

hulicimm birazda geyik yaptık zaten okufuklarını düşünmemizz -tatlicadiarzu- ama gerçektende suprensesinin dediği gibi ne dediysek oldu ..ya okuyolar ya cok ii eleştiriyoruzz :)))
okusalarda şaşırmam..kaç bin üyesi var sitenin ..neden senaristlerden biri olmasın ki bu

biliyorum tatlim, bende okuyacaklarini pek inanmadigimi belirtmek istedim ama belkide okuyorlardir bilemiyoruz, adamlarin siteyi okumaktan daha önemli isleri vardir diye düsünüyorum ama birde izleyiciye hitap edebilmek icin internetten yorumlari takip edebileceklerini düsünüyoum herneyse....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…