Kavak Yelleri - Kanal D

ben de resim koydum bakalım çıkacak mı?

BaiLeyS canım ekranda resim nasıl çıkacak, sen nerden yapıyorsun?

Hı bu arada bu da eski sevgilisi mi , ben bunu biliyorum...

Eklentiler

• $pelin-karahan-sevgilisi-3.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Kızlar, Aslı 'nın boyu 1.57 ymiş biliyor muydunuz ?

Ama çok şeker , ben fiziğiyle ilgilenmiyorum...

evet biliodumm.. ben başta sevmiştim ama artık cook gıcık gelio ben mineyi seviyorumm :)))

ya özetini okudum mine ile sukafadagıtaya cıkıomuss gece umdukları gibi bitmiomuş:))nolcek acaba :)))

ben Aslının yürüyüşüne gıcık oluyorum
paytak paytak yürüyo. adım atarken azcık adımlarını kaldırsa öyle olmayacak.

Kızlarr şu resme bakın , pelinin yıllar önceki bir resmi ama saçlarında açıklık var gibi, ben görünce şaşırdım siz ne diyosunuz ? Şimdi saçı böyle değil...

anam bu aslının memeleri nekadar sarkmış öyle:dilcikar::dilcikar: benim kızım var benimkiler bile onunkinden güselllldelikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile2

anam bu aslının memeleri nekadar sarkmış öyle:dilcikar::dilcikar: benim kızım var benimkiler bile onunkinden güselllldelikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile2

evet benimde dikkatimi çekti o
hatta başka şeyler düşündümde burda söylemiyim :roflol:

Anam ne çok yazmışsınız öyle maşallah yani,bu arada dağhan gerçekten gıcık bi tip kendini bi halt zannediyo ama 84.bölümde bitirmeleri bence çok erken bari haziran ortasına kadar falan sürseydi hem ekonomik krizdi carttı curttu derken dizi geçen aylarda 2 haftada bi oynadı böyle saçmalıkmı olur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…