Kavak Yelleri - Kanal D

Kızlar kimse yorum yazmamış gerçi sitede sorun vardı galiba neyse ilki benden gelsin.Cumartesi günkü bölümde her zamanki gibi favorim halildi valla çok komedi oda olmasa zaten çok baydı hele efenin yaptıkları çıldırttı beni tutunacak hiçbir dalı kalmadı,aklınca çok para kazanıp kendini kanıtlayacak ama gittiği yol belkide onun sonu olacak,minede hem aslıyı önce destekledi sonra kıskançlığından ne yapacağını şaşırdı iki gün önce burağın aşkından ölüp biten mine şimdi tekrardan denize aşık oldu,bu dizide aşklar ne kadar çabuk tüketiliyor böyle herşey bu kadar basitmi anlamıyorum,aslı efeyi tekrardan kabul etmemekle iyi yaptı bence çünkü efenin duyguları çok dengesiz aslıyı ne kadar çok sevdiğini söylesede içindeki şüphe yüzünden o ilişki zaten uzun süreli olamazdı,aslıdan hem af diledi hemde denizle gördüğünde vede mineyle konuştuğunda tekrardan nefret etmeye başladı..Neyse sonuç olarak son sahne güzeldi denizin mineyi öpme sahnesi ama aslının neden efeyle konuşmaya geldiğini anlayamadım onuda haftaya görücez sanırım..

katılıyoruma.s!aşkların iyice cılkını çıkardılar :1no2:uzadıkça saçmalamaya başladılar!bu kadar da değişken ruh hali olmaz ki canımm!:sm_confused:artık mantıklı ve gerçekçi bir son bulup bitirsinler bence!benneyaptımki

denizde salak gördügü her kizi öpüyor mine zaten aptal dünden razi, denizde sarhoslugundanmi yararlaniyor ne karar veremedikler gitti, minenin efeye dediklerinde de mineyi bogabilirdim, ay bu bölüm cok uyuz oldum mineye

ben bu diziyi başından beri takip ediyorum minenin tek isteği onu koruyup kollıycak birinin olması ama burağı bukadar çabuk unutması gerçekten saçma oldu birden yine denize karşı bişeyler hissetmesi fln.. tamam boşlukta ama bukadar çabuk deniz mine aşkını başlatmaları ilginç doğrusu..aslıya gelince efeyle olmalarını çok istiyoruz ama sezon finalinden sonra efe diziden ayrılıcağına göre demek aslı ya yurtdışına gidicek yada efeye bişeyler olucak izleyip görücez 84. bölümde bakalım

seni gidi uyanik cok sey biliyonhihoyyyt
nasil yani birlikte oluyorlar barisiyorlarmi yoksa baska türlümü?

seni gidi uyanik cok sey biliyonhihoyyyt
nasil yani birlikte oluyorlar barisiyorlarmi yoksa baska türlümü?

başka türlü canım :jeyyar::jeyyar:
ama anladığım kadarıyla barışmıyorlar
didsim yada malibum fragmanı eklerler heralde sengözlerimebaksanab

simdi youtubden baktim bulamadim fragmani daha yokmu ne sen nerden izledin
ana hem birlikte oluyorlar hemde barismiyorlar ne is kafayi yemisler :)))

simdi youtubden baktim bulamadim fragmani daha yokmu ne sen nerden izledin
ana hem birlikte oluyorlar hemde barismiyorlar ne is kafayi yemisler :)))

tatlım kavak yellerinin resmi sitesine gir orda var fragman :)
aslı iyice mannaklaştı efe evlenme teklifi bile etti :asigim:

82. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x96zwt_kavak-yelleri-82bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…