Kavak Yelleri - Kanal D

neyaptı şimdi bu aslı babasına bağırdı çağırdı millete küstü tepki gösterdi kendiyle çelişmedimi şimdi

efe ye kendini ispatladısaçmalığa bakarmısın.iki bölüm sonra evlenirlersede şaşırmamak lazım

ispatlamak amacıyla değilde gerçekten istediği için yaptı

saçma oldu..hem birlikte oluo hem ayrılıo..
salak aslı konuşturmadı bile efeyi bi tutturmuş sen benim sevdiğim efe değilsin diye
ya nerden biliyosun dinlemedin bile klava:

bncede istediği için yaptı aslı..
evlenmeteklif etti sorumluluk duydugun için dedi..teklif etmesede ne sorumsuz adam yaa derdi :))

efeyi bambaşka bir karaktere dönüştüren pis senaristleri kınıyorum!!!!!
efe böyle biri değil bunları hayatta yapmaz

üffffffff bir karakter yani bu kadar mı değiştirilip iğrendirilir anlamadım gitti.
bir adam yani efe aslı ona bitti deyince hemen gidip bir fahişe buldu kendine yuhhhh birde elinde silah..
saçmaladılarrrr
hele mineye ne demeli bozdu denizin süprizinii..............

denize yazık oldu gerçektende :)) ne kadar terlemişti aşkını ilan ederken :)
efeyi özellikle kötü yapıolar gülçincim malesef

ay resmen saçmaladılar..
aslı bitti dio efe hiç bişe demio savaşmıo çabalamıo..
gdio başkasıyla birlikte oluo..
efe cıkınca üzülmeyelim die yapıolar heralde :)))

ay resmen saçmaladılar..
aslı bitti dio efe hiç bişe demio savaşmıo çabalamıo..
gdio başkasıyla birlikte oluo..
efe cıkınca üzülmeyelim die yapıolar heralde :)))

eger diziden gerçekten çıkarsa fragmanı diiznin başalnagıcını felan herşeyi değişmesi gerk.bence ya bitsin yada efeyle devam etsin

slm kızlar gerçektende saçmaladılar efeyle alakasız bi karakter oluşturdular mine dersen o da öyle meydan açılsın diye neler etti açık meydan mine yok kimin eli kimin cebinde belli değil hani deniz aslıyı çok seviyodu şimdi mineyimi seviyo offff kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…