Kavak Yelleri - Kanal D

anam efenin dükkanı patladı deniz nası yara almadan çıktıysa burdanda kurtulurlar
yeni sezonda dağhanla anlaşın lütfeeeeeeeen onsuz hiçbir anlamı yoksenağlama

Fragmanı görünce üzüldüm çünkü dizinin efe olmadan hiçbi anlamı kalmayacak,şunu sezon finali yapacaklarına ne olurdu mutlu bi final yapsalardı,diğer 3 ünün oradan kurtulmasıda ayrı bi saçmalık yani,yeni sezonda aslının partneri kim olacak acaba

of kızlar ya cok kotu bı bolum efeyı oldurcekler en azından hapse flan grseydı belkı dızıye donme ıhtımalı olurduı cok acıktı bı sezon fınalııı kesın aglıycamkı fragmanda bıle kendımı zor tuttummmmsenağlama

manolyam fragmanda mahvoldum ben de ağlıcaktım nerdeyse :çok üzgünüm:
keşke bitirselerdi ama belki bir umut dağhanla yeniden anlaşırlar ne güzel olur
zaten o diziyi ayakta tutan efe karakteri...o da giderse hiç izlenmez kanımca :dilcikar:
bu topiği okuyorlarsa lütfen diyorum eğer aklınız varsa dağhanla anlaşırsınız
yok olmadı bitirin gitsin yani

kızçeler yorumlarınıza harfiyen katılıyorum..
bende cok üzüldüm izlerken..hele metin abi nasıl feryat etti..gözyaşlarımız sel olcak heraldee..
ama final gibi olmuş bu bence gerek yok madem efe de cıkıo bitirin bari

neden bu sezon finalleri yada finaller böyle olmak zorunda? illaki ölüm illaki acı yani. ne acıklı fragman o öyle? efe ölünce dizinin tadı kaçıcak ama efe de son zamanlarda rayından çıkmıştı. nerde o eski efe? hatırlıyorum da ailesi için arkadaşları için çırpınırdı. neşeli, devamlı etrafına umut veren bir çocuktu. nasıl oldu da iş mafyaya kadar uzandı anlayamıyorum. keşke o tatlı urla günlerinde kalsaydı bu dizi. güzel bir gençlik dizisi olarakta final yapsaydı. bıktık artık her finalde bombalardan, ölümlerden.

Rüzgaryağmur canım efe karakterini bence diziden çıkacağı için böyle yamuk bi karakter haline dönüştürdüler yoksa efe başından beri adı gibi efe,mert bi çocuktu ailesi ve arkadaşları için bütün fedakarlıkları gözü kapalı yapardı ama ne yaparsın diziden ayrılıyormuş çok üzüldüm bende umarım yaz tatilinde anlaşırlarda diziye kaldığı yerden devam eder yoksa yeni sezonu onsuz düşünmek istemiyorum

ıns anlasırlar ya :Saruboceq: ama kesın cıkıcak dıye forum sıtelerenı gezerken okudum ..o f o f EFESıZ KAVAK YELLERıNE HAYIR

duyduğuma göre yönetmenle problem yaşıyormuş dağhan...
hatta annesini araya sokarak ikna etmeye çalışmışlar geri dönsün diye ama vazgeçmemiş kararından
inşallah bir yolunu bulurlar ve geri döndürürler dağhanı
bunun için koskoca 3 ayları var
forum sitesi bile ayağa kalktı ztn efe yoksa bizde yokuz diye

Efe'yi Aslı bakire değilmiş iye dağıttılar ya dizide...
sonradan bakire olduğunu da öğrendi halbuki neden bu kadar saçmalarlar anlamadım

evet efe yoksa bizde yokuzzz alkisalkisalkis

arkadaslar yapım sirketi görüsmeler yapıyormus uzun zamandır..
gülse birsel avrupa yakasını bitirmeye karar verince sarp apakla gorusmusler o girecekmıs kesin olarak aslıyla birlikte olup digerleriylede arkadas olacakmıs

o büyük kalmaz mı yaa :uhm: ben sezn finalini beendm ama sezon finali değil final olsa aklımızda daha hoş kalırdı...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…