Kavak Yelleri - Kanal D

Valla bencede artık baydı bu dizi bende çok severek izliyordum ama iyice abarttılar olayları saçma sapan şeyler.. hadi bakalım bundan sonra ne olucak

iyi bari esas karakterlerden biri ölsünki fazla uzamadan bu dizide bitsin..
önce diyorduk deniz mineyi bıraktı aslıya geçti büyük aşk sonra o büyük aşk bitti bu arada efede su ile aşıklardı onlarınkide bitti aslıyla efe oldu su aslının en yakın arkadaşı oldu.. deniz kısa bir aşk yaşadı öldürdler kızı, tekrar mineye yönelir gibi oldu o salakta başka kazık buldu..
aman bunları bile arattı son bir iki bölüm yani kısaca sıktı bitsinde kurtulalım..

Aslında madem efeyi çıkartacaklardı diziyide toptan bitiriverselerdi hiç olmazsa bizide daha baymazlardı mesela finalinde yıllar geçmiş olurdu aslı iyi bi dr.olup efe işlerinde bi hayli ilerlemiş başarılı bi iş adamı olabilirdi ikisi evlenirlerdi,bu arada denizde sinema sektöründe istediği yere gelip mineyle evlenebilirdi,su ile atakan,kısaca herkes mutlu olup diziyi böyle bitirselerdi valla bende çok mutlu olurdum hiç olmazsa efeyi böyle saçma sapan işlere bulaştırmadan tadında bırakırlardı,aman biz boşuna çenemizi yoruyoruz nasılsa bildiklerini okuyolar..

efenin öleceği belliydi zaten gidişat onu gösteriyor :çok üzgünüm:
öffffffff ben yeni sezonda izlemicem çok sıkıldım

evet bitanem yaa durmadan yedii :))))
ayy baydılar valaa
cumartesi akşamına bi dizi koysunlar bırakırım vala
burak hortladı tekrar
efe de silahı atmasaydı bari yaa :mymeka: parmak izinden gitcek:mymeka: her şeyi ben mi ögretcemm

silahı atınca yuh dedim bu kadar da olmaz
tamam senaristler efenin başına iş açacaksınız anladıkta bu kadarda saçma bi şekilde olmamalıydı
sen silaha dokun parmak izlerini bırak sonrada fırlat at allam yaaa tam komedi

vala zeka seviyemiz aşıo izlemeyelimm diziyi ya:roflol:
sonradan akıllarına gelse bari ı-ıh yok o da yokk :))
son geldi ya o da saçmaydı napmaya calıstı anlamadım lavinya yazmıs gitmiş

vala zeka seviyemiz aşıo izlemeyelimm diziyi ya:roflol:
sonradan akıllarına gelse bari ı-ıh yok o da yokk :))
son geldi ya o da saçmaydı napmaya calıstı anlamadım lavinya yazmıs gitmiş

cık cık malibum izlenecek bi dizi olmaktan çıktı
mektubu bıraktın neden gittin madem gidecektin neden bıraktın
deniz cd yi neden vermedi minenin aklı karışık sonuçta ver cdyi bıraksın burak salağını

ayy evett kız bilmiyorum die kararsızz
yaa bunlar tam saftirkkk :))) kaydirigubbakcemile3

ben de dedim bu kadar olmaz diye efenin bası belada bu sefer .bu da bu kadar açık belli edilmez hakkaten...

aslı da gitmeez efe gtme dedi yaa bitsin artık dizi sırf merakımdan izliyorum artık halil de olmasa güülmeyeceğim hiç...su da yedikçe yedi elbise patladı ya çok güldüm :)

ya dikkatinizi çektimi bu efenin kapısı yokmu evine her giren odasına dsalıyor çocuğun kilitlese bari işsizlik malum hırsızlık olayları arttı,sonra birden aslının ablası neydi ismi pat diye ortaya çıktı madem ikizlere felan baksın iş arıyordu daha güzel işmi var ,bütün zaman onlardaydı bebekler doğdu bıraktı gitti tam ihtiyaçları olduğu zamanda,su ya ne demeli çalı gibi bacakları var o kadar yemeye ben bugün 2 dilim baklava yedim diye karnım hala şiş,midem ağrıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…