Kavak Yelleri - Kanal D

oyy meleğiimm ben seni sevmem miiiii Şeniz Şeniz
gene sıkıcydıı mirmirmirmir
önemli yerlerini sölüüm Çok üzgünüm çoook
ugur bi adamı öldürdü :1shok: silahı efe nin eline verdi efe de şok tabi.. :1shok: sonra attı silahı ee tabi polisler buldu :1closedeyes: ..haftaya parmak izi fln ollayı olcak
soracıgmaaa
herkesler urlaya gittti
aslı ya veda partisi yapceklerdi kaydirigubbakcemile2
denizde mineye aşkını itiraf etme amaçlı kısa film yaptı..su ve atakanı kullandı bunar öpüştüler flnn :asigim:
sonraaa hihoyyyt
burakla mine boşancaktı hakim daha 1 yıl olmamış tekrar düşünün dedi..burakta tekrar deneyelim kem küm fln dedi..
minenin kafa karısık tabii :icecream:
sonra deniz tam cd yi evrcekti..bu dedi biz burkla görüşüyoruz
mine gitti deniz cd yi vermedi
sonra efe şişeye lavinya var ya feridun düzağçn onun sözlerini yazmıs
aslıda aldı okudu efe efe dedi..efe ditti..orda bitti :)))

Meleğin yesin seni izlemiş kadar oldum :asigim:

Bu Efe arkadaş heç CSI izlememişmi benneyaptımki Kuşbeyinli :mymeka:

Aslı hanım baya gidiyor yani, o da ayrı bir kuşbeyinli

Mine'ye diyecek tek lafım yok artık

Deniz'inde Aslı'nında jetonları köşeli kanumca, geç dank ediyor gamyoncuiremsu

Atakan'la Su birleşsinler tekrar :asigim:

İzlemeden bu kadar sinirlendim izlesem ne olurdum acaba

Lennn bi daha izlemicemm bu diziyi bu ne yaaaa.... :mymeka: gidip Kurtlar Vadisini izlerim bunun yerine... ohoooo.. bi de gençlik dizisi güya... kızıma da seyrettirmicem bi daha... çocuğun gözleri büyüdü akşam akşam...

Aman ne saçmaydı yine çoğunu izlemedim bile efeyi diziden çıkarcaklar diye iyice saçmalığın dozunu kaçırdılar,bütün ekip yine urlada dizi erken sezon finali yapıyo ya yaz gelmeden üşüştüler,sunun hiçmi ailesi filan yok hiçmi aramaz sormazlar bunu urlada ne işi var,denizde herkese aşkını ilan etmek için aynı metodu kullanıyo sanırsam biraz orjinallik artık yine bi cd daha bu seferki mine için bi dahaki sefere aslıya doldurur bi tane daha,son sahneyi bende anlayamadım lavinia ne alaka bide ortadan kayboldu filan,tabi efenin silahı atma olayına bi yorum yapamıyorum artık,minede yine buraktan yesin dayakları görsün diyecek laf yok yani valla izleyesim gelmiyo haftayada izlerim gelecek sezonu bilmiyorum çok baydı çünkü..

yaa bi de hepsi gözüme birden cok ack geldi :)))
su daha cizmelerini yeni cıkardı hemen sort gymiş :))) urlaya gittikleri belli olsn die heralde :))))))

evet tatlım bende izleyemedim bizim cemre su izlemiş tvde
denize uçuyorlarmış hepsi...çok heyecanlıydı diyo
hiç denk gelmedim daha fragmana

onlar eski görüntüler değil mi malibum ya benneyaptımki
bu arada bu kazadan efe ölü çıkacak belli kisenağlama
aslıcımda teklifi kabul ettiydi tam ya üfffffff

ama kuzucummm arabada bunlar öpüşüp koklaşıolarrr delikafadulden yeni gibi geldi bana amma belli olmaz..
benced ölcek efe tütütüüüüühhhhhhhhh senağlama

ama kuzucummm arabada bunlar öpüşüp koklaşıolarrr delikafadulden yeni gibi geldi bana amma belli olmaz..
benced ölcek efe tütütüüüüühhhhhhhhh senağlama

tam herşey düzelirken olcek şey mi bu ya senağlama
metinle efe de barıştı ne güzel
metinin yakarışı içimi paramparça etti bide sanırım polis takip ediodu onları dimi
ben suçsuzum kimseyi öldürmedim aslı diodu efe :çok üzgünüm:

Efe yeni sezonda yokmuş artık,gazetede okumuştum..
Sanırım ölecek...Ölmese bile polisten nasıl kurtulacak ki...

Ama benim en çok merak ettiğim denize düşen o arabadan diğer 3'ü nasıl sağ salim çıkacak:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…