Kavak Yelleri - Kanal D

ne güzel evleneceklerdi atakanla suda kapıda bekliyodu ya olamaz son zamanlarda izlediğim en kötü dizi sahnesiydi,valla mail atalım kızlar böyle olmaz ikna etsinler efeyi

buarada uçuruma baya vardı arabanın duramaması olayı tam bi türk filmine uygun sahne olmuş :))) bide kamera uçuruma düşerken gösteriyo arabayı bide içindekileri gösteriyo baktım içindekiler düz araba ters :))) iyi ayarlayamamışlar..olmamışşş...
efe giderse diziden çok üzülürüm ya.. Dizinin bi anlamı kalmaz ozaman.. yaaa niye sezon finali yapıyolarki? zaten yaz dizisi olarak başlamadı mı bu dizi? olsun yaz kış çekime devam etsinler :)))) çok seviyorum ben bu diziyi ya.. ilk önceleri baya dalga geçtim kim kiminle belli değil diyodum ama sonra sonra baya sardı beni :)))

canım araba duramadı çünkü kontrolünü kaybetti ne direksiyon ne fren çalışıyordu
ondan duramadı efemmm
inş. ikna ederler onsuz olmaz mafoldumbenmafoldumben

ne güzel evleneceklerdi atakanla suda kapıda bekliyodu ya olamaz son zamanlarda izlediğim en kötü dizi sahnesiydi,valla mail atalım kızlar böyle olmaz ikna etsinler efeyi

bencede yaa ikna etsnler yalvarsınlar yakarsınlar :dilcikar: efe yoksa bizde yokuz hıhh :mymeka:
sanki gerçekten suya çakıldı inanılmaz iyiydi sahneler bravo ya alkisalkisalkis

evett canım güzeldi ama tek eksik yan iki saat eşekleri gösterip arabanı içindekileri göster(e)memesi :))))
Şarkıyla çok bütünleşmiş yanlız arabanın uçurum sahnesi.

şarkı süper uymuş yaaa alkisalkisalkis

nurhayat evet yaz dizisi olarak başladı ama dizi tutunca sezonda vermeye başladılar eee oyuncularda tatil yapacaklar nede olsa ama sezon finali bile olsa erken yapıkldı bana göre birkaç bölüm daha çekebilirlerdi mesela geçen sene epeyce geç bitmişti

bu dizide bi uyumsuzluk var ama ne
ya yapımcılarla kanal arasında yada oyuncular arasında var bişi
bu huzursuzluğunda etkisi olabilir erken bitmesinin nedeni :sm_confused:

Evlenme teklifi sahnesi çok güzeldi, gene zırladım mafoldumben Sonu ne kadar duygusal olsada Metin dışındakilerin halleri çok yapmacık geldi bana, ayrıca arabanın içinde kimsenin olmadığı çok barizdi :1no2:

bu dizide bi uyumsuzluk var ama ne
ya yapımcılarla kanal arasında yada oyuncular arasında var bişi
bu huzursuzluğunda etkisi olabilir erken bitmesinin nedeni :sm_confused:

evet var efeyle oyuncular arasında diye duymuştum ama nedir onu bilemiyorum sanırım çıkacak olmasının nedenide bu huzursuzluk aslında efede kendine göre haklıdır belki ama bizler ona çok alıştık onsuz kavak yelleri olmaz asla

katılıyorum didsimm
bari su altında bi montaj fln yapsalardı bayılmıs gibi gösterselerdi :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…