- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.421
olamaz yaa çok kötü bitti,metin abi yüzünden oldu birazda ne polisleri filan karıştırdıysa((
cok gerçekciydi sonu cok kötüydüüüü mafoldumben
buarada uçuruma baya vardı arabanın duramaması olayı tam bi türk filmine uygun sahne olmuş :))) bide kamera uçuruma düşerken gösteriyo arabayı bide içindekileri gösteriyo baktım içindekiler düz araba ters :))) iyi ayarlayamamışlar..olmamışşş...
efe giderse diziden çok üzülürüm ya.. Dizinin bi anlamı kalmaz ozaman.. yaaa niye sezon finali yapıyolarki? zaten yaz dizisi olarak başlamadı mı bu dizi? olsun yaz kış çekime devam etsinler :)))) çok seviyorum ben bu diziyi ya.. ilk önceleri baya dalga geçtim kim kiminle belli değil diyodum ama sonra sonra baya sardı beni :)))
ne güzel evleneceklerdi atakanla suda kapıda bekliyodu ya olamaz son zamanlarda izlediğim en kötü dizi sahnesiydi,valla mail atalım kızlar böyle olmaz ikna etsinler efeyi
sanki gerçekten suya çakıldı inanılmaz iyiydi sahneler bravo ya alkisalkisalkis
Şarkıyla çok bütünleşmiş yanlız arabanın uçurum sahnesi.
Şarkıyla çok bütünleşmiş yanlız arabanın uçurum sahnesi.
nurhayat evet yaz dizisi olarak başladı ama dizi tutunca sezonda vermeye başladılar eee oyuncularda tatil yapacaklar nede olsa ama sezon finali bile olsa erken yapıkldı bana göre birkaç bölüm daha çekebilirlerdi mesela geçen sene epeyce geç bitmişti
bu dizide bi uyumsuzluk var ama ne
ya yapımcılarla kanal arasında yada oyuncular arasında var bişi
bu huzursuzluğunda etkisi olabilir erken bitmesinin nedeni :sm_confused:
bu dizide bi uyumsuzluk var ama ne
ya yapımcılarla kanal arasında yada oyuncular arasında var bişi
bu huzursuzluğunda etkisi olabilir erken bitmesinin nedeni :sm_confused:
kesin deniz huysuzluk yapıodurr :dilcikar: :dilcikar:
Evlenme teklifi sahnesi çok güzeldi, gene zırladım mafoldumben Sonu ne kadar duygusal olsada Metin dışındakilerin halleri çok yapmacık geldi bana, ayrıca arabanın içinde kimsenin olmadığı çok barizdi :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?