- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.461
Ben evlenmeden bişey yapmak namussuzluk demedim farkındaysanız
Ama biz Türklerin bazı değerleri var
1kız 2i erkek yakın arkadaş olsun sonra kız biriyle sevgili olup ayrılsın sonra diğeriyle ilişki yaşasın hemde diğer sevgilisinin gözü önünde öbürküyle yapmadığı kalmasın.
Eski sevgilisi sonradan arkadaşları olan bir kızla beraber olsun ve bunlar hala güle oynaya eski arkadaşlıklarına devam etsinler.
Bizim değerlerimiz var bilmem anlatabiliyor muyum :1closedeyes:
Ama özellikle şimdiki gençlere bu değerleri anlatmak çok zor.
O erkekler nasıl arkadaş ki birinin çok sevdiği zamanında bişeyler yaşadığı kızla göz göre göre aşk yaşayabiliyor.O kız eski sevgilisinden hiç mi utanmıyor.Utanmayı bırak yine arkadaşlığına devam ediyor.
Ben kimsenin evlilik öncesi bişey yaşayıp yaşamamasına bişey demedim beni ilgilendirmez.
Fakat bu dizide kimin eli kimin cebinde belli değil ve yeni yetişen çocuklara da çok kötü örnek oluyor.Bizler dizinin devam etmemesi için bişeyler yapmamız gerekirken daha da destekliyoruz bu durumu.
Böyle karmaşık ilişkiler Türk aile yapısına çok ters desteklenecek de hiçbir yanı yok.
Ayrıca emin ol senden daha çok dışarıya çıkıp görmüşlüğüm vardır. buyrunnnnnnnnn
Fakat bu çarpık ilişkileri görüyorum diye destekleyecek değilim!
Ben evlenmeden bişey yapmak namussuzluk demedim farkındaysanız
Ama biz Türklerin bazı değerleri var
1kız 2i erkek yakın arkadaş olsun sonra kız biriyle sevgili olup ayrılsın sonra diğeriyle ilişki yaşasın hemde diğer sevgilisinin gözü önünde öbürküyle yapmadığı kalmasın.
Eski sevgilisi sonradan arkadaşları olan bir kızla beraber olsun ve bunlar hala güle oynaya eski arkadaşlıklarına devam etsinler.
Bizim değerlerimiz var bilmem anlatabiliyor muyum :1closedeyes:
Ama özellikle şimdiki gençlere bu değerleri anlatmak çok zor.
O erkekler nasıl arkadaş ki birinin çok sevdiği zamanında bişeyler yaşadığı kızla göz göre göre aşk yaşayabiliyor.O kız eski sevgilisinden hiç mi utanmıyor.Utanmayı bırak yine arkadaşlığına devam ediyor.
Ben kimsenin evlilik öncesi bişey yaşayıp yaşamamasına bişey demedim beni ilgilendirmez.
Fakat bu dizide kimin eli kimin cebinde belli değil ve yeni yetişen çocuklara da çok kötü örnek oluyor.Bizler dizinin devam etmemesi için bişeyler yapmamız gerekirken daha da destekliyoruz bu durumu.
Böyle karmaşık ilişkiler Türk aile yapısına çok ters desteklenecek de hiçbir yanı yok.
Ayrıca emin ol senden daha çok dışarıya çıkıp görmüşlüğüm vardır. buyrunnnnnnnnn
Fakat bu çarpık ilişkileri görüyorum diye destekleyecek değilim!
Siz abartmayın bence
Bu dizide yaşananları bu kadar doğal görmeniz normal değil. :1closedeyes:
.
Siz beğenirsiniz yaşanan herşey normal gelir sizin ahlakınıza uygundur fakat benim ahlak yapıma ve yetiştirilme tarzıma uygun değil bunu dile getirdim sadece.
Beni bir diziyi izliyorum diye ahlaksızlıkla itham edemezsiniz! Hadinizi bilin!
Ahlaksız dediğimi nerden çıkardınız?????
Herkesin yetiştirilme tarzıda farklıdır.
Ahlak yapısıda
Ayrıca herkesin ahlakı kendine
Beni hiç ilgilendirmezzz.
Bir daha bu topice bakmamak üzere gidiyorum. :icecream:
Ahlaksız dediğimi nerden çıkardınız?????
Herkesin yetiştirilme tarzıda farklıdır.
Ahlak yapısıda
Ayrıca herkesin ahlakı kendine
Beni hiç ilgilendirmezzz.
Bir daha bu topice bakmamak üzere gidiyorum. :icecream:
arkadaşlar kedi arkadaşın düşüncesi bu burası herkeze açık bir forom ve topik hergörüşten insanlar var normal karşılamak lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?