Kavak Yelleri - Kanal D

Kesinlikle katılıyorum, ama böyle düşünmemiz bizi dünyadan kopuk, hiçbirşeyden haberi olmayan geri kafalı insan statüsüne sokuyor.
Galiba bu tür ilişkiler artık normal karşılanmaya başlandı ki bence vahim bir durum.

ben bugün tekrarını izledim çok kötüydü ya, metinin halleri beni ağlattı keşke daha güzel bitseydi, efe çıkmasın lütfen ya. onsuz bu dizinin tadı kaçar.

aynen katılıyorum canım
dizi başta çok güzeldi ama sonra gerçekten saçmaladılar-tatlicadiarzu-
aslında dizi nasıl bu noktaya geldi anlayamadım bileCADIARZUve bir an önce bu dizi bitsin istiyorum:mymeka:

Ne kadar büyüdü, olay oldu dizi resmen. Anlayamıyorum yani, elinizde kumanda var beğenmiyorsanız basarsınız başka kanalın numarasına. Kimse kafanıza silah dayayıp zorla izleyin demiyorki size. Oldu olacak Türklüğümüze falanda laf edin KY izliyoruz diye. Altı üstü bir dizi ya namus meselesi haline çevirdiğiniz. Hayret yani.

Bu sadece bir dizi..çocuğunun ahlakı bir dizi izlemekle bozulacak ebeveynler izletmesin çocuklarına..
Daha iyi terbiye verebilecek zeka kapasitesindeki ebeveynler zaten bir diziyle çocuklarının heba olmayacağını bilirler...
Günümüz gençliği o kadar her şeyin farkında ki,kimin eli kimin cebinde tarzı dizileri izlemiyolar zaten..
internet denen iyi mi kötü mü olduğu belli olmayan şey evlere girdiğinden beri 5 yaşındaki bebeler bile biliyo bizleri leyleklerin getirmediğini...
Kaldı ki hiçbir açık sahnesi olmayan bir diziden bahsediyoruz..Korkmayın..o kadar pamuk ipliğine bağlıysa çocukların ahlakı zaten Kavak Yellerine gelene kadar bir Demet Akalın klibi izlemeleri yeter..

böyle genellemeler çok yanlış hani 'bizim toplumumuza ters'
dizilerde işlenen konuları öncelikli olarak topluma uygunmudur testine tabi tutmalarını bekleyemeyiz
70 milyonluk ülkede buna benzer şeyler yaşanmıyomudur yanii
ve çocuklarının ahlaklarını düşünen ebebeynler bence çocuklarına haberleri izletmeyerek başlasınlar işe çünkü verilen habrler seneryo değil gerçek ve inanılmazzz

Biz kumandayla başka tuşa basıp kanalı değiştirebiliyoruz ama ne yazıkki küçücük çocuklar değiştirmiyor. :1closedeyes:
Onları izleyerek de örnek alıyorlar
Yaşanılanlarsa onlara normal geliyor...
Ayrıca hiç açık sahnesi olmadığını söylemişsiniz sanırım diziyi izlemediniz.
Burda laf dalaşına girip tartışma çıkarmak değil amacım.
Diziye tepki vereceğine destekleyen arkadaşlara anlatmak istediğim bi kaç şey vardı sadece....

Son düzenleyen: Moderatör:

Siz abartmayın bence
Bu dizide yaşananları bu kadar doğal görmeniz normal değil. :1closedeyes:

arkadaşım ben sizin beğenmemenize nasıl saygı duyuyorsam
sizde beğenen ve ilgiyle izleyen arkadaşlara saygı duymalısınız
bir insanın içinde var olan bazı değerler 2 gün sonra unutulacak dizilerden değişiyorsa
o dediğiniz insanlar zaten karaktersizdir.... :1closedeyes:

Bizim eve küçük çocuklar gelincede kumandanın hakimiyeti büyüklerde oluyor, siz neden hakim olamıyorsunuz anlamış değilim? Küçük çocuk dediğinizde silah yok değilmi? ızlettirmezsiniz olur biter. Bu kadar büyütecek, tartışma konusu yaratıcak bir durum yok ortada. Ne kanal sahibiyiz nede dizinin yönetmeni, bizim tercihimiz nasıl izlemekse sizinkide izlememek/izlettirmemek olsun.

Çocukların başında her an gardiyan gibi durup zorla izlemiyeceksin bu diziyi diyecek değiliz dimi.
Hem ben sizi eleştirmiyorum ki diziyi beğenmediğimi söyledim.
Siz beğenirsiniz yaşanan herşey normal gelir sizin ahlakınıza uygundur fakat benim ahlak yapıma ve yetiştirilme tarzıma uygun değil bunu dile getirdim sadece.
Olayı büyütüp de nefret ettiğim bir dizi için saatlerce konuşmaya da hevesli değilim.
Hem ben sadece büyükler açısından değil çocuklar ve ergenlik çağındaki gençler için sakıncalı olduğunu söyledim.
Tabi sadece bu değil bir kaç dizi daha var.
Siz sohbetinize devam edin
Demek dizide yaşanan olaylar size normal geliyor zevkle izliyorsunuz.
Ne mutlu size. :1closedeyes:
Herkese iyi akşamlar. opuyorumnanaktan

.
Siz beğenirsiniz yaşanan herşey normal gelir sizin ahlakınıza uygundur fakat benim ahlak yapıma ve yetiştirilme tarzıma uygun değil bunu dile getirdim sadece.

Beni bir diziyi izliyorum diye ahlaksızlık ilan edemezsiniz! Haddinizi bilin!

Beni bir diziyi izliyorum diye ahlaksızlıkla itham edemezsiniz! Hadinizi bilin!

Ahlaksız dediğimi nerden çıkardınız?????
Herkesin yetiştirilme tarzıda farklıdır.
Ahlak yapısıda
Ayrıca herkesin ahlakı kendine
Beni hiç ilgilendirmezzz.
Bir daha bu topice bakmamak üzere gidiyorum. :icecream:

yeterince saygısızlaştınız bencede gidin lütfen

Lütfen,
yorumlarınıza dikkat ediniz.Dizileri beğenen seyreder,beğenmeyen seyretmez,olayı ahlaka,yetiştirilme tarzına,aile yapısına uygunluğuna veya uygunsuzluğuna getirmeyiniz.
Her vatandaş gibi sizlerinde hakları var,beğenmediğiniz dizileri RTÜK'e şikayet edersiniz.
Bu topikler dizilerin bölümleri hakkında yorum yapmak için açılmıştır.
Aranızda tartışma çıkması için değil!

arkadaşlar kedi arkadaşın düşüncesi bu burası herkeze açık bir forom ve topik hergörüşten insanlar var normal karşılamak lazım bence

arkadaşlar kedi arkadaşın düşüncesi bu burası herkeze açık bir forom ve topik hergörüşten insanlar var normal karşılamak lazım bence

cnm herkes gibi görüşlerini dile getirse süper ama ne insanlık dışı olmamız kaldı ne ahlaksızlığımız :bbo:

neyse bitti gittiiiiiiiii boşverin

eeeeee şimdi efe çıkacka sarp gelecek aslı bide onunlamı olcak bu aslıda paylaşılamayan oldu ya herkez ona aşık mübarek çokta güzel değil mine daha güzel

oooo daha dur sarp gelir aslıya aşık olur aslı tekrar denize döner mine sarpla takılmaya başlar sonra aslıyla deniz ayrılır sarpta fırsatı kaçırmaz ve mineyi terk edip tekrar aslıyla olmak ister kafamçokkarıştı
ufff ne diyorum ben yaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…