Kavak Yelleri - Kanal D

bu dizide bi uyumsuzluk var ama ne
ya yapımcılarla kanal arasında yada oyuncular arasında var bişi
bu huzursuzluğunda etkisi olabilir erken bitmesinin nedeni :sm_confused:

olabilir canım para konusunda anlaşamıo olabilirler.. Krizden etkilendiklerini düşündüm ben geçen bölümlerde çünkü 1 hafta yeni bölüm 1 hafta tekrar şeklinde veriyolardı daha düne kadar..

didsim bencede..metin süper bi oyuncu onun dışındakiler zayıftı... aslının 32 dişini birden gördük -tatlicadiarzu-

bende dağhanla pelin arasında problem olduğunu duydum...
yönetmenin pelinin isteklerini gereğinden fazla dinlemesi dağhanı çıldırtmış..
ne derece doğru bilemem tabi

aslında dizinin konusu izmirin urla ilçesinde küçüklükten beri arkadaş olan gençlerin aşkları arkadaşlıkları yaşadıkları..urla yazlık yer yeşillik bi yer.. eee yaz geldi hertarafta yeşillendi asıl hikayeye noldu?? neyse ya... ben kavak yellerini istiyooooommmmm mafoldumben diğer diziler fulll devam ediyo bu dizinin ücretimi fazlaki maliyetmi yüksek?yalılarda köşklerde de geçmiyo konusu ama anlamadım?? kesin ücreti arttırdılar kanalda tasarruf yapıyo.. daha az bölüm daha az ödeme

o yeşil arabayı minenin dedesi efenin babasına para bulmak için satmamışmıydı..ben mi yanlış hatırlıyorum......opuyorumnanaktan

abartmayın bence..
hadi beğenmeyebilirsiniz ama burda izleyen bir sürü insan var ve siz insanlıkla alakası yok diyorsunuz!! lütfen dikkat edin yorumlarınıza

Siz abartmayın bence
Bu dizide yaşananları bu kadar doğal görmeniz normal değil. :1closedeyes:

kızlar efenın cıktgı kesın yenı sezonda sarp giricekmiş dediğim gibi..aslının gönlünü kazanmaya filan çalışıcakmış diğerlerinin arkadaş grubuna filan giricekmiş

hım kesin öyle zaten canım türkler zaten böyle bişey yapmazlar namussuzluk sevgililere göz koymazlar türkler evlenip yaparlar herşeyi eminim öyledir galiba sen hiç dışarı çıkmadın çıkarsanda göz acıp bi bak etrafına bu olaylar her milletin insanın da olur

Sezon finali cok güzeldi evlenme teklifi süperdi ama o son yokmuydu mafoldumben
Efe bu dizinin bas kahramani bana göre, onsuz bir KY düsünemiyorum. Daghan Külegec ve yapimci firma umarim anlasir da Efe olarak onu izlemeye devam ederiz. Su an icin söylenenler malesef negatif yönde hep, Daghan kesin cikiyormus Efe ölüyormus mafoldumben

Son sahne gercekten cok iyiydi sarki olsun kalp atislari efektleri olsun hersey tamamdi, yalniz arabada cekilen haykiris sahneleri cok komigime gitti, Asli'nin bide Efe'nin agizlari neydi öyle delikafadulden

Metin'e cok üzüldüm, nasil feryat ediyordu öyle mafoldumben

Ben evlenmeden bişey yapmak namussuzluk demedim farkındaysanız
Ama biz Türklerin bazı değerleri var
1kız 2i erkek yakın arkadaş olsun sonra kız biriyle sevgili olup ayrılsın sonra diğeriyle ilişki yaşasın hemde diğer sevgilisinin gözü önünde öbürküyle yapmadığı kalmasın.
Eski sevgilisi sonradan arkadaşları olan bir kızla beraber olsun ve bunlar hala güle oynaya eski arkadaşlıklarına devam etsinler.
Bizim değerlerimiz var bilmem anlatabiliyor muyum :1closedeyes:
Ama özellikle şimdiki gençlere bu değerleri anlatmak çok zor.
O erkekler nasıl arkadaş ki birinin çok sevdiği zamanında bişeyler yaşadığı kızla göz göre göre aşk yaşayabiliyor.O kız eski sevgilisinden hiç mi utanmıyor.Utanmayı bırak yine arkadaşlığına devam ediyor.
Ben kimsenin evlilik öncesi bişey yaşayıp yaşamamasına bişey demedim beni ilgilendirmez.
Fakat bu dizide kimin eli kimin cebinde belli değil ve yeni yetişen çocuklara da çok kötü örnek oluyor.Bizler dizinin devam etmemesi için bişeyler yapmamız gerekirken daha da destekliyoruz bu durumu.
Böyle karmaşık ilişkiler Türk aile yapısına çok ters desteklenecek de hiçbir yanı yok.
Ayrıca emin ol senden daha çok dışarıya çıkıp görmüşlüğüm vardır. buyrunnnnnnnnn

Fakat bu çarpık ilişkileri görüyorum diye destekleyecek değilim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…