- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.441
bu dizide bi uyumsuzluk var ama ne
ya yapımcılarla kanal arasında yada oyuncular arasında var bişi
bu huzursuzluğunda etkisi olabilir erken bitmesinin nedeni :sm_confused:
Evlenme teklifi sahnesi çok güzeldi, gene zırladım mafoldumben Sonu ne kadar duygusal olsada Metin dışındakilerin halleri çok yapmacık geldi bana, ayrıca arabanın içinde kimsenin olmadığı çok barizdi :1no2:
didsim bencede..metin süper bi oyuncu onun dışındakiler zayıftı... aslının 32 dişini birden gördük -tatlicadiarzu-
bende dağhanla pelin arasında problem olduğunu duydum...
yönetmenin pelinin isteklerini gereğinden fazla dinlemesi dağhanı çıldırtmış..
ne derece doğru bilemem tabi
aa ne istemiş acaba merak etttmm :CüvCüv:[/B]
mesela pelin bu sahnede böyle olmasın, şöyle olmasın diye yönetmene sürekli direktif veriyomuş
dağhan da buna katlanamıyomuş benneyaptımki
nurhayat evet yaz dizisi olarak başladı ama dizi tutunca sezonda vermeye başladılar eee oyuncularda tatil yapacaklar nede olsa ama sezon finali bile olsa erken yapıkldı bana göre birkaç bölüm daha çekebilirlerdi mesela geçen sene epeyce geç bitmişti
ben olsam bende katlanamazdımm :1closedeyes:
çoban yıldızıııııııı... senağlama
abartmayın bence..
hadi beğenmeyebilirsiniz ama burda izleyen bir sürü insan var ve siz insanlıkla alakası yok diyorsunuz!! lütfen dikkat edin yorumlarınıza
Bu dizi rezalet bişi kimin kimini sevdiği belli değil
Özellikle sevgili değiştirip duruyorlar hemde birbirlerinin sevgililerine göz koyuyorlar inanamıyorum ya aslı hani denize çok aşıktı gitti efeyle yapmadığı kalmadı diğer kızın naptığı belli değil erkeklerse hala birbirlerinin yüzüne nasıl bakabiliyorlar merak ediyorum.
Bu dizinin Türklerle alakası yok bence tamamen bitse iyi olur.
Pardon Türklüğü geçtim insanlıkla bile alakası yok!
bu deniz ne sipsevdi ya ilk mine sonra asli sonra ada simdi yine mine
hım kesin öyle zaten canım türkler zaten böyle bişey yapmazlar namussuzluk sevgililere göz koymazlar türkler evlenip yaparlar herşeyi eminim öyledir galiba sen hiç dışarı çıkmadın çıkarsanda göz acıp bi bak etrafına bu olaylar her milletin insanın da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?