Kavak Yelleri - Kanal D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa gönülde yok ha,şaşırdım valla onuda metinle boşandı diyemi çıkaracaklar ne olacakki

gönül hoca yerine başka biri gelir heralde....aslında metin gönül ikilisi süper oturmuştu kötü oldu bu durum

gönül hoca yerine başka biri gelir heralde....aslında metin gönül ikilisi süper oturmuştu kötü oldu bu durum

bencede kuzucum gönülü direk cıkarmazlar başka biri gelir ama gönül cok tatlıydı metinle ona cok gülüodum :))) kaydirigubbakcemile3 kötü olduuuu -tatlicadiarzu-

tamda ikizleri olmuştu gönülün bide metine çıkışları çok güzeldi tam bi dominant kadın gibi yazık olmuş

YENı SEZON'DA TANRIVERDı ıLE YOLA DEVAM

Gençlik dizisi "Kavak Yelleri" gelecek sezon için kadrosuna sürpriz bir ismi dahil etti. Uzun süredir yeni oyuncuları bünyesine katmaya çalışan Tim's Yapım, Gülse Birsel'in Avrupa Yakası'nın bitireceğini açıklaması üzerine Tanrıverdi rolüyle beğeni toplayan Sarp Apak'la anlaştı. Gazete Habertürk'ün haberine göre; romantik bir karakter olarak diziye dahil olacak Apak, Mine'nin gönlünü kazanmaya çalışacak.

mineyi kazanmaya çalışırken aslı da ona aşık olur sonra sarp aslıyı seçer
alın size bi 2. dünya savaşı dahazemuszemuszemuszemus

sarp mineninmi gönlünü kazanacakmış,şimdide mine paylaşılamayan oldu ama öyle olursa aslıyla deniz tekrar birlikte olabilirler bence zaten alıştılar artık bi arkadaş bi sevgili:))

kızlar bazı yerlerde mınenın gonlunu kazanmaya calısıcak fln yazıyo bazı yerlerdede aslının heralde ızlıyıcının durumuna gore karar verıcekler olmadı sarpla mıneyı yaparlar denızlede aslıyı yakınlastırırlar bunların ısı hıc bellı olmaz

zaman zaman yuh artık yeter desem de çok merak ediyorum neler olcek
efesiz çok zevksiz olacak ama bu kesin mafoldumbenmafoldumben
sarp eğlenceli bir karakter olur büyük ihtimalle çünkü efenin yerini doldurmak kolay iş değil
bu diziyi sadece efe için izleyenler var

evet gercektende sadece efe ıcın ızleyenler var ama genede merak edıp ızlerler onlarda bence :jeyyar:

efe ölecekmiymiş.
diziye 4 karakter başladılar öylece bitirmeleri lazımdı. madem öyle hepsi birden ölseydi, sezon finali yerinede final olsaydı daha iyiydi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…