Kavak Yelleri - Kanal D

aslı daha halillede olacak görürsün

benim anlatmak istediğim şu bu olaylar grcek hayattada yaşanıyor farkındaysan bu dizi 10 da başlıyo izletmessin olur biter kasma bukadar

neyse bitti gittiiiiiiiii boşverin

eeeeee şimdi efe çıkacka sarp gelecek aslı bide onunlamı olcak bu aslıda paylaşılamayan oldu ya herkez ona aşık mübarek çokta güzel değil mine daha güzel

hanımlar bakın kendiniz de söylüyorsunuz bir denesin bakalım diyorsunuz
dizide aşk sevgi kavramı yok kim kiminle sevgili belli değil.herkes hem samimi arkadaş hemde birbirleriyle yatıp kalkıyorlarnaniknaniknasıl iş bu anlamadım
sizde diyorsunuz ki bunlar gerçek hayattada oluyo belki var ama bunun gençlik dizisi diye yapılıp gençlere sunulması asla doğru değil:1no2:

Bu ne şiddet bu ne celal nan. Ben izlemeyenler gurubundayım. Önceden izliyordum baktım durum değişti bendede dümen değişti hemen. Ama izleyenleri Türk değildir diye nitelemek hoş değil, bunu kimsede söylemedi söylemeyezde zaten, sadece bu tip ilişkilerin bizim topluma ters düştüğünü beyan ettik. Şimdi beyanatta bulunduk diye olay büyüdü deme bakemmmm naniknanik. Namus meselesi falanda edilmedi, herkes istediğini seyreder sadece benim tepkim gençlerimiz bu tip ilişkilere normal diye bakmasınlar, tv den görüp etkilenmemesinler babındadır.
Bana ters midir olay, tersdir. Ters olduğunu da yazmak hakkımmıdır, hakkımdır. Amaaaa kimse izledi diye asla ve asla suçlanamaz. Öpüldünüz, Şeniz öpmek isterseniz özelden mesajla öpünüz lütfen.laelaelaelaelae

tekrar tekrar söyledim ve son kez söylüyorum
bir diziden etkilenecek kadar zayıf karakterliyse bizim gençlerimiz
sadece diziden değil herşeyden etkilenirler...
lütfen gençlerimizi bu kadar karaktersiz görmeyelim
insanın içinde varsa bazı şeyler zaten yapar
o zaman kurtlar vadisi tarzı dizileri de kaldırsınlar o da kötü örnek olur
hatta kanlı adam kesmeli filmler hiç gösterime girmemeli türkiyede
nolur sonra gençlerimiz maazallah mirmirmirmir

hmm ayrıca bişey daha geldi aklıma madem kavak yellerindeki ahlaksızlıklardan konuşuyoruz...
cnbc e deki amerikan gençlik dizilerini hiiç izlemediniz belli ki
kavak yellerinin onlara göre ne kadar masum olduğunu da bilmiosunuz haliyle
bence napalım bilio musunuz... gençlerimize kötü örnek olmasınlar kanalı komple kapattıralım ne dersiniz :1closedeyes:

Bu diziyi de aynı aşk oyunu na çevirecekler.. Keremcemi çıkarttılar Tardu flordun girdi 2 bölüm yayınlandı e kimse izlemeyince hemen devirdiler diziyi..

Bunun sonu da aynı olacak zannımca :1closedeyes:

arkadaşlar öncelikle dizi bu.isteyen izler,istemeyen izlemez. gençlerimizde lütfen akıllı olsun eğer etkileneceklersede o zaman tüm dizilerimiz kaldırılsın. tek bu değilki. binbir gece de kadının para karşılığı tedavi masraflarını karşılaması,küçük kadınlar ayaz ın mafya işleri,yaprak dökümü kızların bir dam için düşman olmaları,arka sıradakiler hasta ruhlu bir adamın bir genç kızı kaçırması. ve daha buna benzer hikayeler. evet bana da ters geliyor bunlar ama izliyorum izlemesemde kimseyi eleştirmem, buraya da gelip yorum yapmam. sonuçta bunlar dizi arkadaşlar ama bu tip hikayeler gerçek hayatta da var malesef.

neyse; inşallah dizi de kötü sonla bitmez efe çıkmaz. tam herşey yoluna girmişken lütfen yapmayın.

gerçekten izlemeyenler ne kadar etkilenmişler diziden
hayır yani biz izliyoruz e çokta yaşlı değiliz genciz ama kötü etkilenmiyoruz hatta durumla dalga geçiyoruz bazen
ayrıca dizide birbiriyle arkadaş olanlar çıkmaya başlıyolar birbirlerinden hoşlanıp
ynlış anlaşılmış biraz arkadaşlar canları kiminle isterse onunla takılmıyolar
demekki önce bilgi sonra fikir sahibi olmalıyız ve bilgi sahibi olmak içinde izlemek gerekir öyle değilmi

valla kim nederse desin bence bu dizi gerçekten çok güzel ve ne favori dizim biranönce başlamasını iple çekiyorummmm :1closedeyes: efeye gelince inş ikna edilir ama kesin kararıymış mafoldumben ama bence sarpta bu diziye ayrı bi güzellik katar efenin yerini dolduramasada aslıyla yakısırlar ıns

Ben burada izleyenleri değil, dizi filmin konusunu eleştirdim. İzleyenler şöyledir böyledir, demedim kimsenin şahsına da laf etmedim. Madem dizi filmlerin yeridir burası, öyleyse iyisiyle kötüsüyle fikrimizi beyan etmek neden bu kadar tepki topladı bilmiyorum. Ayrıca kavak yelleri kötü diğerleri iyide demedim. Tabiki isteyen istediğini izler bu da kimseyi ırgalamaz.
Canım benim, ben diziyi geçen sezon baştan sona kadar , bu sezonda yarısına kadar izleyen biriyim. Yani öyle havanda su dövüp konuşmadım, yaniiii bilgii ve fikir sahibiyim. Kim kiminle ne yapmış neler olmuş iyi biliyorum, ama konusu benim için artık bir şey ifade etmeyen diziyide seyretmemem doğaldır. Keza hala seyrediyor olsam o zamanda "madem eleştiriyorsun neden izliyorsun" diyebilirdiniz değil mi?

ben kimseye cevap vermek istemiyorum, evet beğenmezseniz izlemezsiniz arkadaşlar. bende bu diziyi seviyorum ve yeni sezonu iple çekiyorum.

valla ben sizin eleştirinizi okumamıştım ama bilmeden sizede cevap gibi olmuş
e tabi madem hoşlanmıyosunuz izlemeyin o zaman derdim hala izliyo olsaydınız
ve tabiki olumsuzda eleştiricez biz filmin yapımcıları değiliz
ama hala şöyle düşünüyorumki diziye konu olan olaylar böylece meşrulaştırılmış olmuyor
asla yapmayacağı bişeyi dizide izleyipte yapan kişilerin geleceği için üzülmeye değmez inanın

bencede cevap vermek gereksiz yere uzatıyo konuyu
bende izliyorum ve efenin gitmesine üzüldüm açıkçası ama sarpada şans veriyorum :)

siz demediniz elbette lafımız size değil ama sizin gibi düzgünce eleştirmeyen arkadaşlar var ne yazıkki

bencede cevap vermek gereksiz yere uzatıyo konuyu
bende izliyorum ve efenin gitmesine üzüldüm açıkçası ama sarpada şans veriyorum :)

valla cnm bende sarpa sans veriorum acıkcası..efeyide çok seviyorum gtmesi taraftarı deilim ama napalım gidene bay bay gelene hay hay demek zorundayız :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…