Kavak Yelleri - Kanal D

Bugünkü Sabah Gazetesi'nde Yüksel Aytuğ'un yazısı:

"Kavak Yelleri'nin sezon finali, içinde 4 kişi bulunan otomobilin uçuruma yuvarlanmasıyla noktalandı. Siz görmediniz ama otomobilden şimdilik bir ceset çıktı. Çünkü Dağhan Külegeç (Efe) diziden ayrılıyor. Diğerlerinin sağlık durumu ise yapımcı ile oyuncular arasındaki pazarlıklar sonucu netleşecek"

senağlama senağlama senağlama

denizde anlaşamasında cıksın inşallaahhhhhh benneyaptımki :mymeka:

Herkes gitsin bi Atakan ve Su kalsın, onlar götürür diziyi tek başlarına bak demedi demeyin.
O değil de bi İlhan İrem vardı noldu ona? kaydirigubbakcemile3

diğer üçü kalır bence hem çıksalar ne olacak bu krizde şimdi dizileri tutmuş oynayıp paralarını alıp gidiyolar yeni yapımları çoğu tutmuyor bile dağhan demekki çok bunaldı o yüzden ayrıldı ama dediğim gibi diğerleri kalır çıkmazlar

Kavak Yelleri dizisinde, Efe rolüyle sevilen Dağhan Külegeç'in dizinden ayrılacağı haberlerinden sonra aynı dizide Gönül Öğretmen'i oynayan Didem ınselel: 'Dağhan'ı bilmem ama ben yokum' dedi.

Kavak Yelleri' dramatik bir finalle son buldu. Önümüzdeki sezonda ne gibi değişiklikler olacak?
Benim de gözlerim doldu finalde. Seneye devam edecek ama ben diziden ayrıldım. Kişisel bir sebebi yok. Sadece ben, artık başka rollerde oynamak istiyorum. Bu noktadan sonra, benim adıma çok
şey yapılacağını düşünmüyordum. Devam eden bir çarkı kırmak, risk tabi. Sadece maddi kazancım düşünecek olsaydım mesleki boyutunu göz ardı etmem gerekecekti, bunu yapmak istemedim.

Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç'in gelecek sezonda dizide olmayacağı konusunda ne diyorsunuz?
Dağhan, dizinin önemli bir demirbaşıydı. Ama bu, o olmayınca dizi çökecek demek değil.

Kavak Yelleri 'nde gençlerin birbirlerinin aşkıyla sonradan beraber olması eleştirildi. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Normal hayata baktığımda benzerlerini görüyorum. ınsanlar yaşadıklan her şeyi ekranda görmek istemiyorlar sanınm. Bu kadar eleştiri alması bu yüzden. Demek ki insanlar olağan şeyi görmekten hoşlanmıyorlar. Önümüzdeki sezon başka konular kuracaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…