Kavak Yelleri - Kanal D

Başlarda üzüldüm haline ama yaptığı çok yanlış, çocuğuda adamın ya

aynen..cok garip bir depresyon türü..eğitimini hiç aksatmadan devam ettirebiliyor ama evli cocuklu bir erkekle de beraber olabiliyor..sırf ekşın katmak için böyleyapmasalarmış keske..yakıstıramadım garipsedim..izlediğim dizi gercekten kavak yelleri mi diye düşündüm..arada bişey mi kacırdım diye düşündüm..düşündüm düşündüm benneyaptımki

ya ben anlamadım biri bana yardımcı olabilirmi efe ye ne oldu aslının öptüğü çocuk kim bu ne biçim bir senaryo olmuş

Efe öldü, cesedi bulunamamış. Aslı'nın öptüğü sevgilisi + evli, bir çocuk babası :mymeka:

akannehir:1shok:
Ozman kavak yelleri tam kavak yelleri olmuş kimin eli kimin cebinde gibi :1ninca:
Offf iş yerinde tv yok sizden takip ediyoruz az daha detaylı yazınkaydirigubbakcemile3

ayy aslı ne olmuş öylee...kendi mutsuz olmucak diye ne hakkı var başkasını da üzmeye...zaten sinir olurdum aslıya iyice saydım izlerken...

ayy aslı ne olmuş öylee...kendi mutsuz olmucak diye ne hakkı var başkasını da üzmeye...zaten sinir olurdum aslıya iyice saydım izlerken...

önceden başöğretmendi şimdide bayan yanlış olmuş orta yolu bulamıyo bu kız... ne olursa olsun evli ve çocuklu biriyle beraber olması çok çirkin hiç yakıştıramadım lmaz: bu arada ben bu bölümde pek gülemedim sadece levent yükseli garson olarak görünce komik geldi ama ne alaka fisfisfis önümüzdeki bölüm daha hareketli olcak gibi görünüyo CADIARZU

ayy arkadaşlar açıkçası bu dizi ilk başladığında bekardım ve müzikleri konusu arkadaşlık,okul filan belki beni yeniden daha genç olduğum 17-18 yaşlarına götürdüğü için hoşuma gitmişti.
sonra efenin oyunculuğu diziyi tek başına sıcak bir havaya bürümeye yetmişti ve izlemeye devam ettim.
klasik okul dizilerinden farklıydı....
gelelim sadede orjinal adam olmadan hiç bir anlamı olmayan sıradan bir dizi olmuş
bende sizin gibi aslıya gıcık biri olarak siinirim daha da arttı
ama ben izlerken duygulandım o abisinin geldiği yer aslının düğünde herkese bakıp lavobaya gidip ağlama sahneleri çok iç gıcıklayıcı idi
ama sarp apak diziyi farklı bir yöne sürüklemek için düşünülmüş bir ayrıntı geldi
guya okul boyutundan çıkarıp efesizde olucak hale getirmişler ama şahsen bu çok zor dizi izlemekteki mantık biraz da oyuncuyu benimsemek ise bu alışılmısın dışındaki değişikler benim hiç hoşuma gitmiyor...
aslında deniz çıkmış olsa belkii aynı seyleri soylemezdim çünkü bana göre oda silik bi karakter
ama dikkat ettiniz mi bilmem ama efeyi kayboldu olarak yorumluyorlar
buda yapımcının her an efe ile anlaşıp dizi böyle tutmaz ise bi yerden yeniden efeyi ekleyeceğini gösteriyor:)
umarım öyle olur...

ben de ilk zaman müptelesıydım...ama şimdi sadece zaman geçiriyorum..okulum başlasa bakmam bile...çünkü gerçekten kötüleşti,bozuldu...yani ne bileyim;yok tadı yok... sarp apak renk getirdi evet ama onunla da nereye gider bilmem..ama bu sezon bu dizi bitirilmeli...bunu bilir,bunu söylerim...

saçmalıyorlar bir yerden sonraa
büyük aşkının ölümünü kabul edememiş birisi bırakın evli adamla olmayıı
kimseyle birlikte olmaz onu bekler bir yandan yerine kimseyi koyamazz bu senaristlerin aşk konusunda ki tutarsızlıklarıı soğutuyor dizilerden
aslıyı hayatın devam ettiğine inandırmaya çalışmaları daha inandırıcı olurdu bence daldan dala ve başkasına ait insanlarla yasak aşk yaşatıncaya kadarrr çok saçma yaaa

ya ben sonunu izleemedm nolduuu
bi de gelcek haftanın fragmanını verdiler mi
aslı ya cok üzüldüm cok kötü bi durum
ama hepsi cok cirkinleşmiş ya
aslı cok zayıflamıs
mine nin yüzü cok tombul olmuş

geçen sezonun sonlarına doğru çok saçmaladılarrr bence!şimdi umarım toparlarlarr!!
ne kadar saçmalasak da izleniyoo muhabbeti gibi olmuştu ve izlemiyodumm artık!:1no2:

benim de o dikkatimi cekti..efe kayıp ama öldü biliniyor mezarı boş falan,sanki ilerisi için açık kapı bırakmışlar gibi geldi ama..sacma olur yani efe nerede yasadı olucakki, 3 yıl geçmiş aradan..hani ıssız bir adaya ucak düşse tamam dicem de izmir yani =) öyle bişey yaparlarsa cok gülerimkaydirigubbakcemile3

bu sezonun ılk bolumu cok kotuydu dramaya cevırmısler dızıyı.genclık dızısınden cıkıs sacma sapan bısey olmus.zaten bır dızı sezona gırıp 2.sezona basladıgında ve oyuncu ayrıldıgında ızlenılmekten cıkıyor bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…