- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.661
bu sezonun ılk bolumu cok kotuydu dramaya cevırmısler dızıyı.genclık dızısınden cıkıs sacma sapan bısey olmus.zaten bır dızı sezona gırıp 2.sezona basladıgında ve oyuncu ayrıldıgında ızlenılmekten cıkıyor bana gore
geri dönmesi gerekirse diyee açık kapı bırakışlardırama gülüp eğlenselerde saçma olurdu sonuçta efenin acısınıda göstermeleri lazımdı... zaten önümüzdeki bölüm daha neşeli görünüyo atakan boyozcu oluyo falan kaydirigubbakcemile3
bu arada efenin bulunamaması çok saçma sanki hint okyanusuna uçtular :smiley-cool:
yada hafıza kaybına uğramış yaparlarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Dün izleyemedim yeni bölümü ama netteki yorumlara bakılırsa izleyici kitlesi ikiye ayrılmıs gibi.
Bir grup KY bitti herhalde bu yeni diziyi yerine koymuslar diyor,
bir grupta cok begendik diyor.
Öncelikle renkler ve zevkler tartısılmaz,
izleyemedigim icin yorum yapamıcam acıkcası nettende izleme hevesim yok, tekrarı olurda denk gelirsem bakarım, ama tek bildigim sey Efe'yi cok arayacak gözlerim :gitme:
haberi var mı yani adamın evli olduğundan :1shok::1shok::1shok::1shok:
ay bilmez olurmu, bağlanmasın diyeymiş :mymeka:
kızlar sürekli izlemiyorum ama birşey sorayım efenin diziden ayrıldığı kesin mi hani yıllar sonra deyip efe çıkıp gelemezmi..
efenin dogum yilinda 1989 yaziyordu 3 yil once olduyse simdi 2009 kac yasinda oldu acaba simdi hangi yildalar ? kafam karisti kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?