Kavak Yelleri - Kanal D

ama gülüp eğlenselerde saçma olurdu sonuçta efenin acısınıda göstermeleri lazımdı... zaten önümüzdeki bölüm daha neşeli görünüyo atakan boyozcu oluyo falan kaydirigubbakcemile3

bu arada efenin bulunamaması çok saçma sanki hint okyanusuna uçtular :smiley-cool:

geri dönmesi gerekirse diyee açık kapı bırakışlardır
pek yaralanmamış yüzerek uzaklaşıp ileride kıyayaçıkıp kaçmış olacaktır hapse girmemek için ,yada hafıza kaybına uğramış yaparlarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyice saçmalamışlar...biraz izlemeye tahammül ettim oda sırf sarp ın nasıl bi karakter olduğunu merakımdan...ve mineyi sevdiğim için...
aslı gene her zamanki gibi çok iyi bilen kişi konumunda hastanede felan herkes saf cahil bi tek o akıllı...
bi tek o haklı...mirmirmirmir
diziyi uzatmak adına daha neler saçmalıycaklar bakalım..

ben efenın bır daha donecegını sanmıyorum.en azından daghan olarak donmez bence baska bırını efe olarak dondururlerse o baska tabı

Dün izleyemedim yeni bölümü ama netteki yorumlara bakılırsa izleyici kitlesi ikiye ayrılmıs gibi.
Bir grup KY bitti herhalde bu yeni diziyi yerine koymuslar diyor,
bir grupta cok begendik diyor.

Öncelikle renkler ve zevkler tartısılmaz,
izleyemedigim icin yorum yapamıcam acıkcası nettende izleme hevesim yok, tekrarı olurda denk gelirsem bakarım, ama tek bildigim sey Efe'yi cok arayacak gözlerim :gitme:

bugun oglen tekrarını verdıler ama haftaıcıde bır gun verırler kesın

Bence dizi gayet güzel devam ediyo. Efe nin yokluğu hissediliyo ama tabiki...

beğenmedim...:umursamaz:
eski tadı yoktu...
efenin mezarı filan çok duygusal sahnelerdi..keşke çıkmasaydı ya...:1closedeyes:
3 yıl geçirmişler bir çok şey değişmiş değişmeyen tek şey minenin kırmızı taşlı çok beğendiğim kolyesi olmuş hihoyyyt
bir daha izlermiyim bilmiyorum..diziye yazık oldu bence..CADIARZU

diziye bakmaya devam ederim belki ama akşamki bölüm çok saçmalıklarla doluydu..
aslının kendini, salmış olması evli erkekle bile bile sevgili olması.. onca yaşanan şeyden sonra.. (bu arada hiç bir evli erkek kaşı gözü içinde bir çıtırla birlikte olmaz anladınız yanii..:))
efenin denizde bulunamayışı ne alaka diziden çıktıysa ölmüştür yavsss..
boş mezarını bile yapmışlar.. bir tek doğum yılı var ölüm yok..
ilk aklıma gelenler bunlar..

kızlar sürekli izlemiyorum ama birşey sorayım efenin diziden ayrıldığı kesin mi hani yıllar sonra deyip efe çıkıp gelemezmi..

denizde bundan önce diziden ayrılcak dye haberler ckmıstı sezonun sonunda ortaya cıktı gttgı yerden fln dondu belkıde efe de bı mucıze olurda donıverır . bence efeye acık kapı bırakmıslar

açık kapı bıraktılar evet ama dağhanda berna laçinin programında açık kapı bıraktı bence..yani güzeldi filan gibi ufff yaa keşke çıkmasaydı..mirmirmirmir

efenin dogum yilinda 1989 yaziyordu 3 yil once olduyse simdi 2009 kac yasinda oldu acaba simdi hangi yildalar ? kafam karisti kafamçokkarıştı

efenin dogum yilinda 1989 yaziyordu 3 yil once olduyse simdi 2009 kac yasinda oldu acaba simdi hangi yildalar ? kafam karisti kafamçokkarıştı

evet orasıda ayrı bi saçmalıktı demekki üç yıl önce 17 yaşındaydı o zaman nasıl evlenebiliyolar 17 yaşında :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…