- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.681
evet orasıda ayrı bi saçmalıktı demekki üç yıl önce 17 yaşındaydı o zaman nasıl evlenebiliyolar 17 yaşında :smiley-cool:
bu bölümde ben dk bası efe nerde deyıp durdum ya.fınalıde ızlememiştim.cok drama olmuş ama bundan sonrası hareketlenır heralde .bence efe hafızasını kaybetmiş izmirli köylüler onu alıp ıyıleştrmıştır yakında hafızası yerıne gelır oda cıkar gelır.bu olmadıysa artık hayvanlar alıp beslıyodur efeyı
denizde bundan önce diziden ayrılcak dye haberler ckmıstı sezonun sonunda ortaya cıktı gttgı yerden fln dondu belkıde efe de bı mucıze olurda donıverır . bence efeye acık kapı bırakmıslar
acaba 2012 yemi atladilar canim :roflol: :roflol:
evet haklısın sonuçta kazadan önce aslıya bekle beni mutlaka dönücem demişti ve hooop kaza
efenin bulunamaması araçtan çıkıp kaçtı ortalardan kayboldu gibi de yorumlanabilir
ölmüş olarak da yorumlanabilir bence de açık kapı bırakmışlar
dağhan ilerde geri dönebilir belli de olmaz zaten berna laçinde olabilirmiş gibi konuştu:1ninca:
kızlar mine çok kilo almış bıu mavi yeşil lıght yaramamış demekki mineye
şmdi internettn buldum izledim ayrılmayı istemezdm diyooo yaaaaaaa :gitme: inş ikna ederler bu çocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?