Kavak Yelleri - Kanal D

bu bölümde ben dk bası efe nerde deyıp durdum ya.fınalıde ızlememiştim.cok drama olmuş ama bundan sonrası hareketlenır heralde .bence efe hafızasını kaybetmiş izmirli köylüler onu alıp ıyıleştrmıştır yakında hafızası yerıne gelır oda cıkar gelır.bu olmadıysa artık hayvanlar alıp beslıyodur efeyı

ılk sezon bir sonraki bölümü bekleyemezdim cok severdim bu diziyi. Sonra saçmaladılarda saçmaladılar. Ben mine ile aslının arkadaşlığını bile garipserken herşey ne kdr tuhaf.
Bu bölümü merakımdan izledim, sonra fragman yeter çok bile
Sadece oyunculuklarını beğendim daha bir usta daha bir gerçekçi geldi.Hele kaza sahnesi güzel olmuş bence.

Bence fena bir bölüm değildi, evet Efe'nin olmayışı kötü olmuş ama sanki açık bir kapı bırakılmış eğer dönerse de yada yeni bir oyuncu Efe olarak girerse de bu zamanla olur gibime geliyor. Ya Güven karakterinin ne kadar sevilip sevilmediğine bakacaklar, yada Aslı ile Güven arasında bir aşk başladığı zaman klasik kafa karıştırma olarak ortaya çıkaracaklar. Efe'nin muhabbeti de bence gayet dozajında olmuştu. Özellikle erkeklerin bekarlığa veda gecesinde Efe'yi anmaları epey duygusaldı. Aslı'nın Su'yu kına gecesinde yalnız bırakmaması da öyle. Ancak saçma durumlarda vardı. En başta Aslı'nın eğitimine devam edip aşk konularında saçmalaması evli bir erkekle beraber olması. Ayrıca ne Efe'nin babası ne de Aslı'nın babasının adı dahi geçmedi bu da ilginç bir detaydı.

Cumartesi günükü bölümü beğendim ben..
Su çok güzel olmuştu özellikle ,
Mor elbisesiyle gelinlikle filan hoştu..
Dizide çekim hataları çok fazlaydı
Efenin doğum tarihi , aslının mine ile konuşurken kıyafeti daha sonra mine seni bırakıyım bende denizle buluşam derken hop üstünde başka bir kıyafet olması ıvır zıvır

yok canım dağhan külegeç diziden ayrıldı ya :1no2:

denizde bundan önce diziden ayrılcak dye haberler ckmıstı sezonun sonunda ortaya cıktı gttgı yerden fln dondu belkıde efe de bı mucıze olurda donıverır . bence efeye acık kapı bırakmıslar

evet haklısın sonuçta kazadan önce aslıya bekle beni mutlaka dönücem demişti ve hooop kaza
efenin bulunamaması araçtan çıkıp kaçtı ortalardan kayboldu gibi de yorumlanabilir
ölmüş olarak da yorumlanabilir bence de açık kapı bırakmışlar
dağhan ilerde geri dönebilir belli de olmaz zaten berna laçinde olabilirmiş gibi konuştu:1ninca:

sarp efenin yerine oynıcak sanıyodum
böyle daha güzel olmuş
gelecek sezon da dewam eder dizi,güzel bi gençlik dizisi yok ki yerini tutabilecek
ilk bölüm idare ederdi ilerde hareketlenir

ya ben bernanın programını kacırdım :gitme: haberım yoktu daghanın cıkıcagından ama ben ayrılmak ıstemedım gbı laflar soylemıs forumlarda oyle okudum cok üzüldüm ya inş döner diziye :sinifsinif:

şmdi internettn buldum izledim ayrılmayı istemezdm diyooo yaaaaaaa :gitme: inş ikna ederler bu çocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :gitme::gitme:

efenin dönmesi için açık kaı bırakmadılar bence
senaristler efeyi havalandı çok kaporis yapıyo diye diziden çıkarmışlar ama izleyiciden çok fazla tepki aldıkları için öldürmediler direk yani muallakta kaldı isteyen istediği tarafa çeksin diye
efe daha diziye girmez arkladaşlar yapımcılarla feci papaz olmuş

diziye gelince zerre kadar zevk almadım sırf merakımdan izledim güvende asla efenin yerini alamaz üçkağıtçı:)
boxer ne diyo ya

mine çirkinleşmiş, aslıya da zayıflamak yaramış :ecrin_bebek:

Kızlar Aslının sevgilisinin (evli olanın) Gerçek ismini bulamadım .. Bilen varmı ...
Oyuncular arasında da yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…