Kavak Yelleri - Kanal D

ayyy bu kabak yelleri beni deli etmeye başladı heeeee:47: minenin kızı kayboluyor maaşallah o gece yani kızın dışarda kaldıgı gece ojelerini bile değiştrmiş haaayrettt:37:

aslı ondan ona savrulup dururken herkesin dizinin başından beri peşinde koştuğu aslı sonunda kocasız kaldı!!haketti tabikide güvenle evliliğin eşiğine gelmişken tekrar efeye döndü,efe ölünce bu sefer güveni istemedi hatta güven bunun için 5 sene hapislerde yattı ama kız yine istemedi ne yapsın güvende kabak tadı verdi yani,bu öyküyü aslında hiç sevmedim çünkü dizinin sonunu hiç böyle hayal etmemiştim en azından güvenle aslı beraber olurlar diyordum ama olmadı,bide öykünün babası çok zengin onca şey yaptı kızı dönsün diye tehtitler savurdu şimdi güven bunlara kafa tuttu diye nasıl kim olduğu belli olmayan bi adamın yanında kızını bırakıp gidecek onuda anlamıyorum,asıl anlamadığım su ve atakandan bi daha hiç bahsedilmedi bunlar o kadar iyi arkadaşlardı hatta hepsi birden onların evinde yaşıyorlardı en azından onların akıbeti hakkında bi konuşma geçmeliydi ama o bile olmadı,finali hiç güzel olmayacak gerçekten bunca sene izlediklerimle şimdi arasında dağlar kadar fark var bide bayram gününe koymuşlar,kaynanamlara gideceğimiz için finalinide izleyemeyeceğim büyük ihtimalle ama bitmesinden dolayı çok mutluyum..

öykü babamla konuşulmaz hiçbir laftan anlamaz diyordu adam bi serçe kuşu hikayesinden etkilendi.çok güldüm ya.aslıyı da sevmezdim ama acıdım ortada kaldı en sonunda.güvende onca yıl hapiste boşuna yatmış.bari güvenle aslı birleşseydi de finalin bi anlamı olsaydı.gerçekten suyla atakandan bahsedebilirlerdi bi kere bu dizide de gözükmeyen kişiden bi daha bahsedilmiyor.efeyi arada bir en azından sünnetinde babannesiyle dedesi telefonla arasa falan.neyse ne desek de sonunda bitti.

aynen katiliyorum. yeni kizi bende gicik buluyorum. güvenle aslinin birlikte olmasini istiyordum aslinda hep ama güvende kendini seven birine ve karmasiksiz dogru düzgün bi iliskiye layik oldugu icin öyküyle beraber olmalari daha uygun olmus diyorum simdi son bölümden sonra.

Ya kizlar onu bunu birakinda o neydi öyle mine kizi benzincinin önünde birakiyor sen burda dur ben iceriden bisey alip gelicem diye bide cantasini takmis kizin omzuna. iceri 18 yasindan kücükler giremiyormu nedir. yani keske biraz daha mantikli bi senaryo bulsalarmis keske denizin onlarin yerini ögrenmesi icin. orasi acayip gülünctü :19: .

SAcmaliklar efenin ortadan kaybolmadan önce o karanlik islere bulasmasiyla basladi. ondan beride sacmaliklarin ardi arkasi kesilmiyordu. bence orada bitmeliydi. neyse güven gelince bi düzene girmisti, yine efeyi getirdiler tamamen sacmalik ötesi olup cikti. isin icinden cikamadilar bu sefer. cogumuz izlemeyi birakmistik. bende. simdi son bir kac bölümdür yine bakiyorum sene atlattiktan sonra.....

ilk baslarda hanım kızımızdı Aslı bizim, Mine de tam tersi.
Aslı bir güven bir efe bir baskasıı.. Güveni yiyip bitirdi. Onun için hapislerde yattı. Simdi Güven öyküyle mutlu olsun istiyorum.

Mine tam bir hanımefendi profili çiziyor giyimi saçları kızıyla konusmaları çok tatlı. Annelik Mineye ne kadar çok yakışsada Aslı ya da bir o kadar yakışmamış.. Oğlum oğlum durr efeee oğluuum ıykk :37:

Son bölümde,
MineDeniz barışsın güzel bir yuva kursunlar. :123:
Güven Öykü mutlu olsun. :69:
Aslı da tek basına kalsın haspam :23: :47:

Bu arada son bölüm tanıtımda neden Güveni koymamışlar :31:

son bölüm taninitim ben görmedim nerede yayinlandi tv demi. nette bulamadim

twitter da okudum.erol köse yazmış kava yelleri the end yerine devam edecek yazacakmış.. 1 sene daha uzatmışllar...eğer öyleyse bayılacağım kaç sene izledim diyee son bölümleri takip edeyim dedim..ama bitmezsee fragmanlardan takip edeceğim

aynen katiliyorum. yeni kizi bende gicik buluyorum. güvenle aslinin birlikte olmasini istiyordum aslinda hep ama güvende kendini seven birine ve karmasiksiz dogru düzgün bi iliskiye layik oldugu icin öyküyle beraber olmalari daha uygun olmus diyorum simdi son bölümden sonra.

Ya kizlar onu bunu birakinda o neydi öyle mine kizi benzincinin önünde birakiyor sen burda dur ben iceriden bisey alip gelicem diye bide cantasini takmis kizin omzuna. iceri 18 yasindan kücükler giremiyormu nedir. yani keske biraz daha mantikli bi senaryo bulsalarmis keske denizin onlarin yerini ögrenmesi icin. orasi acayip gülünctü :19: .

SAcmaliklar efenin ortadan kaybolmadan önce o karanlik islere bulasmasiyla basladi. ondan beride sacmaliklarin ardi arkasi kesilmiyordu. bence orada bitmeliydi. neyse güven gelince bi düzene girmisti, yine efeyi getirdiler tamamen sacmalik ötesi olup cikti. isin icinden cikamadilar bu sefer. cogumuz izlemeyi birakmistik. bende. simdi son bir kac bölümdür yine bakiyorum sene atlattiktan sonra.....
evet minenin kızını benzinlikçide marketin önünde bırakması tam bir deli saçmasıydı ufacık çocuğu ya biri alsa götürse of ne saçmaydı kesinlikle katılıyorum sana,efe diziden ayrılmadan hepsini topluca evlendirip bitirselerdi diziyi, yıllar sonra bile iyi anılarla hatırlayacağım bi yapım olarak kalacaktı ama bunlar uzattıkça uzattılar olmadı işte..
twitter da okudum.erol köse yazmış kava yelleri the end yerine devam edecek yazacakmış.. 1 sene daha uzatmışllar...eğer öyleyse bayılacağım kaç sene izledim diyee son bölümleri takip edeyim dedim..ama bitmezsee fragmanlardan takip edeceğim

yok artık daha neler,kabus gibi bişey olur valla

şaka mı bu?:26:

bu dizide neler olup bitiyo zaten takip etmiyorum ama hiç bişey de anlamıyorumm:27::27::27::27:

bunların başlarına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi hala da bakımlılar hala giyim kuşam hala normal bi hayatmış gibi devam ediyolar felan bi garip durum yani anlamadım gitti... aradan yıllar geçiyo apaynı duruyolar bide:27::97:

bu dizide neler olup bitiyo zaten takip etmiyorum ama hiç bişey de anlamıyorumm:27::27::27::27:

bunların başlarına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi hala da bakımlılar hala giyim kuşam hala normal bi hayatmış gibi devam ediyolar felan bi garip durum yani anlamadım gitti... aradan yıllar geçiyo apaynı duruyolar bide:27::97:

aynen valla hiç bi değişim yok ben bi ikiz doğurdum 5 sene ileri gittim...bunlar ikoncanlar gibi maşallahh hahhahha

pessssss. kesin bunlar devam ettirirlerse asliylan öyküy ve güven üclemesini konu alip giderler bi kac senede onlari bogustururlar. ama yani pessss diyorum baska bisey demiyorumm :37:

bitmedi mi bu saçmasapan dizi hala,izlemeyi bırakalı epey uzun zaman oldu ,yorumlara şöyle bir baktım da aslı şımarığı yalnız kalıyormuş nihayet
ohhh be sırf bu kız için bile izlenmez bu dizi ayyy bir de mıy mıy deniz vardı ,
mineyi ve güveni tek geçerim aslında aslında bu dizideki baştan beri olan saçma ilişkilere en uygun son güvenle minenin evlenmesi olurdu ,
ee kavak yellerine yakışan son budur.

mümkünse aslıyı kısırlaştırıp efeyide elinden alsınlar yazık o çocuğa

mine az biraz daha akıllı diyodum da çantayı çocuğa takıp bırakmak ne demek ya ?

bide kız denizin yanında bulunmadığı halde kaçırdı diyor.minecim bak canım deniz o kadar akıllı bir adam değil kaçırmak için başka yol bulamaz kendi arabasına alır ama yok çocuk işte dedim durdum

hepsi birbirinden kıt bunların ya

en iyisi güven :48:

oooooff kızlarr bu dizideki aptallıklar saymakla bitmiyor ki... ben diziyi izlerken kızıyorum kendime bu senarıistler hilkat garibesi falan mı onlar görmüyorlar mı bu basit hataları evet görüyorlar ama umursamıyorlarr yani, seyirciyi umursamıyorlarr... deli oluyoruummm, ama o gun başka dizi yok izliyrm işte....

Diziyi fazla takip edemiodum fakat finalde ne oldu merak ettim.
Kısaca anlatacak olan var mı? :1:

denizle mine barıştı..
halille elvan evlenmeye karar verdi
güven ve öykü birlikte olmaya devam ettiler,başka şehirlerde yaşamak üzere gittiler..
öyle çok çok değişik bişi olmadı..ama keyifli bir finaldi..

son bölümde ilk başladıkları günleri aklıma getirdi...çok duygulandım kendimle ilgilide geçmişe götürdü beni..eşimle bir yaz akşamı kocaman bir aile olmadan önceki döneme gittim....sonra mine ve deniizi iyi bağlamışlar..elvanla halilde cuk olmuş...

çok keyif alarak izledim vallla.............

Back
X