kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Ah be kuzum eşinin böyle bir planı olduğunu (altınlarını bozdurup kredi çekip araba almak) söyleseydin biz demez mıydık sana "yapma Liona Esposito , senin kocan senin altınlarını alana kadar canım der aldıktan sonra sana sırt döner ,olay çıkarır keyfine bakar,sen hem altinlarindan olursun hem kendi kendini yersin " diye ! Eşinin bu tartışmayı çıkarmasının nedeni senin öğlen kalkman değil..zaten o da seni uyandirabilirdi.Koyune gidip gösterisini istediği gibi yapabilir artık senin altinlarinla aldığı arabasıyla

Yüzüne bile bakma. Yemekde pisirme, çocuğunu al ve odana git. Hatasını anlayana kadar Allah'ın kelamını etme.
Bunlardan anlayan erkek var mı ya bana çok naif geldi bu tarz.

Konu sahibi

Kusura bakma kocan cahil. 2 yaşındaki çocuğu emniyet kemeriyle boğazını kesme boğulma riskine rağmen götürmüş cahil ötesi cahil. Napılır ki buna hiç...

Çocugun uzerinde ikinizinde hakki var. Tabiki hos bir durum degil. Aksamdan plan yapmak bu tür seylerin önüne geçer. Kacta cikalimi konusmak sizin herseyi ayarlamaniza yardimci olur. Belki esiniz ailesini ozlemisse ve siz de gitmesini istemiyorsaniz bu yuzden de yapmış olabilir. Ben kesinlikle aksam eve gelince bu konu hakkinda konuşmazdım. Aksam dogru bir zaman olmazdi benim icin

Herkes sizi benim hatırladığımdan çok farklı hatırlamış. Ben sizi annesine ve ablasına bağımlı biri, eşinizi de buna sorun çıkarmayan biri olarak hatırlıyorum. Herhalde yanlış hatırlıyorum

Eşiniz normalde de böyle biri midir? Yani bir yere gidilecekse erken çıkılmasını mı ister? Yoksa nereye gideceğini söylemeden kafasına göre plan yapıp siz yola çıkınca mı öğrenirsiniz? Eğer hep erken çıkılmasından yana biriyse ona göre plan yapabilirdiniz belki. Ama yine de verdiği tepki çok aşırı. Kabul edilebilir değil. Çocuğunuzu araba koltuğu bile olmadan köye götürmesine hiç girmiyorum bile.

Araba konusunda tam adını koyamıyorum ama yaklaşımınızda beni rahatsız eden bir şeyler var. Sanki araba alınmasını lütfetmişsiniz gibi veya araba üzerinden skor tutuluyor gibi en çok kimin işine yaradı filan gibi. Hoş bir yaklaşım değil bana göre. Acaba eşinize karşı da yaklaşımınız böyleyse, bu rahatsız etmiş olabilir mi? Başka bir konudan sinirini çıkarmış gibi. Sabah kalkmama konusu için çok abartı bir tepki çünkü.

Köye de keşke gitseydiniz en baştan mesafeli,maskeli bir şekilde durmak şartıyla anlaşıp eşinizle. Sonuçta köye gidilmiş yani en nihayetinde. Hem de çocuğunuz sizin kontrolünüz olmadan gitmiş, eşinizle de aranız bozulmuş. Köy:1 siz :0 görünüyor şu an.

Eğer evliliğe devam etme niyetiniz varsa, eşinize en baştan trip atmak yerine sizi rahatsız eden şeyleri ve nerelerde yanlış yaptığını düşündüğünüzü anlatın. Sorunları konuşmak yerine trip atınca asıl konu hiç çözülmüyor gerginlik kalksın diye idare ediliyor her şey.

Sizin bu adamın yaptıklarına hala şaşırmanız beni hem şaşırtıyor hem üzüyor.
Kocanız böyle bir adam işte. Saygısız, sabit fikirli, laftan anlamaz ve aileci... Eldeki koca bu.
Ya bu adamı boşayıp kurtulun artık ya da böyle kabullenip kendinizi üzüp durmayın. Bu adam değişmeyecek çünkü.

Öncelikle sakin olun. Ben de hevesli bir şekilde yarın bir araya gitmek istesem eşim tamam dese ertesi gün 12ye kadar uyusa bozulurdum. Eşinizin verdiği tepkinin yüzde birini vermezdim orası ayrı. Eşiniz zaten biz akşama gelmeyeceğiz demiş orda nasıl şüphelenmediniz? Bebek koltuğu olmadan hem de bu salgın zamanı çocuğu alıp gitmesi büyük sorumsuzluk ama siz de bir daha asla çocukla gidemez dışarı gibi abartı bir tepki vermeyin derim. Neticede babası elbette çocuğuyla sizin bilginiz olduktan sonra birlikte zaman geçirebilir. Hatta geçirmeli de çocuk sadece sizin değil ya, babasıyla ayrı zamana da ihtiyacı var. Kocanız düzelmez, eski konularınızı da biliyorum. Allah yardımcınız olsun

şey değil mi bu ya... bihter ziyagil
her bölümde köy yanarken küveti doldurup banyo yapıyordu ya bihterde aklıma o geldi:)
Bilmiyorum, benim ne televizyonum var ne radyom var. Cocuklar evden ciktigindan sonra, orman kenarinda kücücük bir ev kiraladim güzel bahceli, kedi ve köpeklerimle ve bahcemle ugrasirim, arada bir cep telefonumla internetdeyim. Dünya da ne ölüyor, hic haberi yok.

Karısıyla çocuğuyla gezmek istese erken kaldırırdı kadını. Niyet halis değil ki. Adamın gözünü köy bürümüş, başka şey görmez olmuş.

ben sizin konularinizi bi suredir okuyorum ve esinizin cahil ve odun olmasi ve ailesinin de korkunc olmasi disinda sizin kisisel olarak da sorunlariniz oldugunu dusunuyorum.

o kadar pasif agresifsiniz ki bu mesela benim gibi insanlari deli eden bir sey. yani insani delirtecek seylere dahi kesin ve net tavrinizi asla koymuyorsunuz ama mutlaka ve mutlaka karsinizdaki kisiyi herhangi bir tavrinizla rahatsiz ediyorsunuz. mesela esinizin ailesine ben ev isi yapmayacagim demiyorsunuz ama gec saatte kalkip ne bileyim oyalanip aaa olmadi yapamadima getiriyorsunuz (ki kesinlikle gelin ev isi yapsin falan gibi dusuncelere katilmam asiri cagdisi geliyor kadinlar ne isterse onu yapmali dedigim gibi esinizin ailesi korkunc insanlar anladigim kadariyla), mesela esinizin kardesi gelmesinde hayir istemiyorum kardesim demiyorsunuz (ki en dogal hakkiniz ben de istemezdim) whatsapp durumu paylasiyorsunuz, ne bileyim esiniz acikca size kotu davrandigi halde hic burda kavga ettik dediginizi okumadim(bu konuya kadar) hep icinize atip gelip burda verip veristiriyorsunuz gibi seyler. bu gercekten kesinlikle saglikli bir iletisim degil. haddimi asmak istemem ve lutfen yanlis almayin sadece kendimi anlatmak icin soyluyorum bunu ama gercekten nedense sizi surekli ciddi bir tepki vermeyen ama hep miril miril insani huzursuz eden bir tip olarak canlandiriyorum kafamda. eger islerin duzelmesini istiyorsaniz lutfen siz de acikca iletisim kurun, baska turlu yurumuyor iliskiler.

Aile mahkemesinden tebligat gelince anlıyorlar.

Eşiniz çocuğu alıp gidiyorum dediğinde ne tepki verdiniz? Çocuğumu eve getir bu şekilde hiçbir yere göndermiyorum, sonra sen nereye gidersen git derdim ben olsam. Siz yetişkinler ne yaşarsanız yaşayın ama oto koltuğu olmadan çocuğu arabaya bindirme durumunu aşamadım ben şu an. Ne büyük bir risk, telafisi kesinlikle olmayan bir şey bu, inanılmaz.

Bizimde araç konusunda kaynana yüzünden sıkıntı yasamistik aracı kavgayla esime sattirmistim,eşimin bir pazarı var zırt pırt kaynanayi gezmeye kızlarına sulelesine 2saatlik köye felan istediğinde goturecekmis (sanki bitek bu oğlu var ))anasına aldım sanki arabayı,eşime dedim sabah bırak akşam al istediği yerden dedim yok anasını yanlız bırakamaz mis,
sizinde eşiniz hava atmaya gitmiş sizinle gezme hayali felan yok istediğini elde etmek için yalanlar dizmiş,
Gelince ya adam gibi planlı gezeriz yasa aracı satarsın deyin,yada cam çerçeve indiririm deyin,
Şahsen ben aracı sattıktan bir kaç sene sonra araç aldik tekrar eşime yine ailen yada sen araç konusunda canımı sikarsan geri satarsın satmazsan cam cercevesini indiririm aracın dedim.kabul ederek aldı,sorun cikartamadi.

Benimkide dahil erkeklerin hepsi yalancıdır istediklerini elde etmek için bin türlü yalan söylerler şahsen eşimin söylediği tek kelime lafına inanmıyorum dediği hicbirseyi kabul etmiyorum, ayrıca bu devirde erkeklere inananada ne diyim bidaha bu hataya düşmez inşallah

Ayrıca aracın ruhsat anahtarda ve bende durur sürekli zaten haftada bir kullaniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…