kavga çıkarıp çocuğu da alıp gitti

Bilerek kavga çıkarmış bence. Çocuğu da dedesi ile nenesi görmek istiyor diye götürmüştür.
Bilerek kavga çıkarmış bence de.
Anne babası arabayı aldınız hafta sonu gelin demiştir büyük ihtimalle bu eş olamayan şahısda kendine bahane bulup alıp gitmiş çocuğu.

Adam hem bencil hem cahil ne ararsan var. Çok sinirlendim ben bu konuya. Eski konuları da bildiğim için midir nedir, göndereceksin temelli köyüne böylesini başka türlü bir çıkış yolu bulması zor konu sahibinin.

Ben Liona Esposito ya da kızıyorum. Ara polisi, ver plakayı, ihbar et. Çocuğu alıp sana teslim etsinler. Ehliyetine bile el koyarlar.

İşin komik yanı yanlış hatırlamıyorsam bu adam evlenmeden önce ailesi ile çok görüşmüyormuş. Evlenince ailesi adama, adam ailesine yapışmış resmen. Boşansa gitmez adam

İşin komik yanı yanlış hatırlamıyorsam bu adam evlenmeden önce ailesi ile çok görüşmüyormuş. Evlenince ailesi adama, adam ailesine yapışmış resmen. Boşansa gitmez adam
Askere giderken annemlerde kalacaksın diye baskı yapan koca bu

Keşke altınlarınızı araba için vermeseydiniz . Onlar sizindi . ( benimki araba alırken duyurdu ) asla onlar benim dedim ya bu zamanda güvencemi kalmış vs dedi canım istemiyo dedim . Ev alırken bi kısmını verebilirim belki . Ama sizin Adam birde baya baya sahiplenmiş arabayı sizi almıyo . Ayrıca sorumsuz . Ve büyük ihtimalle anneciği pazar günü gel dedi seninkide yok diyemedi . Kavga çıkarıp bahane ortaya atıp hopp çocukla beraber köye . Çünki sen net bir şekilde hayır dedin .

Son düzenleme:
Ben koye gitmek icin araba almasina sasirmadim. Ailesine bagimli bir adam cunku. Gezme hikaye. Altinlari almak icin sizi kandirmis. Gezmeye de goturse bir saat soyle gezdirip yine koye gider o adam. Adamin pusulasi daima o yonde cunku. Bundan sonra her sabah kalkip kalkip koyune gidecek. Gec kalkmaniza da o yuzden kizmis. Yalanciktan gonlunuz olsun diye sizi gezdirse koye gidecek vakti olmayacakti. Oysa erken kalksaydiniz bir saat dolastirip koye anasina goturecekti.

Beni gezdirmeyeceksen takilarimin parasini hemen ode deyin. Paradan anlar anca onlar kusmekten degil. Valka sirret bir kadin olsa taki davasiyla söke soke alir araba alicam diye zorla takilarimi aldi der. Arabayi da kendine aldi sadece koye gitmek icin bizim icin kullandigi yok der.

Keşke 112 yi arayıp eşinde korona şüphesi olduğunu ve çocukla beraber köye gittiğini deseydin adres verseydin ihbar etseydin ona o yarar. Bak bakalım bi daha gidiyor mu

Adam Liona'nın ayrılamayacağını düşünüyor ve saygı duymuyor. Bir gün Liona patladığı zaman elinde ne eşi kalacak ne çocuğu. O zaman arabasıyla istediği kadar köyüne gider gelir
patlamak değil de, benim aklımda boşanmak hep var. ama bi mesleğim yok bi işim yok tecrübem yok tamam ailemde kalırım sokakta kalmam ama bu çocuğum için çok düşük standartlarda yaşamak olur. ailemin evinde kalsam ne benim ne çocuğumun kendimize ait alanlarımız olmayacak salonda uyuyacağız başka oda yok çünkü. maddi durumları ancak kendilerine zor yetiyor. ona da yetmek denirse.
ben eğer boşanacaksam çocuğumu şimdiki standartlarından, oyun odasından yemesinden içmesinden mahrum etmeden boşanmam lazım. nafaka neye yeter ki cep harçlığı gibi bişey. üniversiteyi bıraktığıma çok pişmanım zaten bu yüzden. aklımda hep planlar yapmaya çalışıyorum geleceğimi maddi açıdan nasıl garanti altına alırım diye. aklıma gelen tek şey düz memurluk oluyor. lise mezunu sayıldığım için. ona da çocukla ev işiyle hakkıyla hazırlanamıyorum. daha 6 ay var ama.
çünkü sonradan çok zorlanıp çocuğuma yetemeyip eski hayatını ona veremeyip pişman olmakta var.

O köyü başına yıkılsın diyesim geldi konuyu okurken.

Biz bile kocanın seni kandırmak için gezeriz ederiz deyip aslında köyüne gitmek için o arabayı aldığını anladık da sen nasıl bunu düşünemedin de altınlarını kaptırdın adi adama. Sizin konularınızı okuyunca çok üzülüyorum ve sinirleniyorum. İnsan olsa eşiyle çocuğuyla vakit geçirirdi. Ama o en başından beri ailesine gitmeyi kafaya koydu, sana dese sen ne köyü saçmalama diyecektin. O yüzden geç kalkmanı bahane etti kesinlikle. Köyde sanki on dakika durdu geldi. Aksama kadar şehirde de epey vakit geçirirdiniz . İnsan haftasonu kahvaltıya bile gidiyor 12 den sonra. Gayet erken bir saat yani. Siz o arabayı ya sattırın yada bundan sonra dalavere yapıp gidersen bizde yokuz deyin.

Aslında boşanma niyetin olsa arabaya şerh koyduracaksın satamayacak. Altınlarını da mahkemeye söyleyeceksin düğün kaseti falan kanıtlayarak. Sana hem altınlarını ödeyecek hem arabanın yarısını ödeyecek. Sen yoluna o köyünün yoluna. Araba kredisini kendi öder artık, birde nafaka verir. Artık dolmuş parası bulursa gidebilir köyüne. Cok sinirlendim gerçekten, siz bir hevesle ailecek dışarı çıkma hevesiyle aksamdan isleri bitirin. Kalktığınızda adam cocugu üstelik salgın varken oto koltuğu olmadan köye götürsün. Eşin zerre insanlıktan nasibini almamış. Umarım bir gün ondan kendini ve çocuğunu kurtarmaya niyet edip o cesareti kendinde bulabilirsin.

şimdi çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum. Bu cocuk öğlen 12 ye kdr hiç acıkmadı mı susamadı mı?
emiyor zaten ara ara uyanır emerek geri uykuya dalar. kendisi de dün geç yatmıştı zaten o da 12 ye kadar uyudu. ben çocuğumdan sonra kalkmıyorum 9 da uyanırsa 9 da, 12 de uyanırsa 12 de kalkıyoruz.

Bir yere gezmeye gidilirken 12'de kalkılmaz bence de çünkü sabah temiz hava, ışıklar falan en güzel en tatlı vakitlerdir. Tanıdığım tüm erkekler sana 12'de uyandığın için tepki gösterirdi yani erkeklerin çoğu bu konular da sinirleniyorlar bizde pikniğe gidince misal Saat 10 bile olsa halen evdeysek Babam homurdanıyordu her seferinde neyse eşinin davranışı hatalı olmuş fakat tepki göstermesi bana normal geldi bilmem belki de bizim çevremizde böyle diye normalleştirmişizdir...

Tüm konudan bağımsız olarak şunu söyleyeyim. Ortada sorun yokken dahi bir Baba 2 yaşındaki çocuğu Annesinden habersiz alıp bir yere götürmemeli hele bi de köy gibi bir yere... Bence asıl sorun bu, Sonradan görme Eşine bunu empoze etmelisin.

Muhattap olmadin umarim.Cocugu da verme 2 yas cok kucuk.Ve salgin varken bide

Son durum ne canım çocuk geldimi.biara benim başıma da gelmişti böylesi .nasıl sinir krizi geçirmiştim .seni cok iyi anlıyorum.
evet saat 7 gibi geldiler. hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı bi de dalga geçer gibi bana lahmacun dondurma falan getirmiş diyor ki sen şimdi kızdın diye yemek yapmamışsındır sana yaptırdım diyor. daha da çıldırdım ağzıma gelen her lafı saydım yolu yarılayınca pişman oldum ama dönemedim dedi sadece cevap olarak. şimdi de konuşmuyorum. uzunca bi süre de konuşmıycam. her akşam o geldikten sonra oğlumla ilgilenmeyi bırakıcam o yatana kadar. madem alıp götürecek kadar bakabiliyormuş evde de baksın o zaman.

inanın aklıma gelse arardım.

Oooof yine senin kocanın efsane hareketleri ve ne yine senin haklılığın.
Ne diyim ki canım haklısın ama kavga etsen senin de huzurun bozulacak gerek yok kavgaya ama tavrını koy. Bu arada konuyu acalı baya olmus son durum ne ?
Bu erkekler neden bu kadar yarim akilli hayret ediyorum gercekten neyin siniri bu sabah 5 de yatan kişi 12 de kalkar ki zaten pazar günü ancak o saatte kahvalti ediliyor dedigin gibi neyin inadi intikamı bu cok pis sinir oldum el kadar cocugu virüsün ortasına götürmesine ayrı sinir oldum

Muhattap olmadin umarim.Cocugu da verme 2 yas cok kucuk.Ve salgin varken bide
çocuğu vermedim aslında gel oğlum ekmek alıp gelelim dedi. ben de giydirdim gönderdim. sonra biz akşama kadar gelmiycez dedi kapıda. blöf sandım nereyi gezdirecek akşama kadar napabilir dedim. hem de daha biraz önce ekmek alıcaz dediği için önemsemedim. arabanın anahtarını aldığını görsem şüphelenir göndermezdim, çünkü büfe karşıda arabayla gidilecek bi yer değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…