kavga etmeye gelcek

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Arkadaslar bosanmya karar verdigimiz adam yarin benle kavga etmeye gelcek..evliyken oturdugumuz evde oturuyorum o sehir disinda calisiyor gozu donmus kavgaya geliyor.iyi bir sey icin cagirsan hayatya gelmez izin alamiyorum diye bin.turlu bahane bulur..
Eskisi gibi herseye olur demiyorum biraz tepki koyuyorum diye ona gore azmism meydan okuyormusum meydan okumak neymis bana gostercekmis..
Kendimi nasil korusam bilemedim evden sabah erkenden cikmayi planliyorum ama serefsizligi tutarsa vicdan iman kalmaz bu kopeklerde evimi bosaltirsa diye korkuyorum. Ne yapsam ki acep komsuya haber verdim ses falan duyarsaniz gelin bana zarar vercek dedim..bide serefsiz babasi ve kardesiyle gelmeside muhtemel.gozu donerse ne yanimdaki cocuga acir ne karnimdakine...ne yapayim yarina kadar sakinlesir mi ki evde bekleyip birsey olursa polis mi cagirayim yoksa disari cikip gec saate kadar donmesem mi arabamda kapinin onun de zarar vermesi muhtemel

Kurtulamadınız bu adamdan bir türlü! Taşının o evden imkan bulduğunuzda bu adamın gözü döndüğünde hep gelir böyle

Kilidi hemen değiştirme imkanınız varsa değiştirin. Eşinizin sizi tehdit ettiğini de hemen polise ihbar edin. Ve sabah dışarıda olun. Kilit değişik olduğundan giremez. Dışarıya çıkıp en yakın karakolda oturun hatta eve girip içeri giremeyince arar ve açtığında sesi hoparlörden dışarıya verin gerekirse polisler duyup hemen o an müdahale etsin. Dağ lalesine bak hele ya. Aşırı sinirlendim.

Ailem nemlekette zaten onlarin bes para etmezliklerinin cezasi ben boyle cekiyorum..ailem olsa bu adam hayatta bu kadar kudurmaz..en ufak bir sorun olsa seni onlara dovdurecem oldurtucem demeye basladi..gecen kizdigim diyorum oyle sey yaparmiyim diyordu..ama insanin fikri neyse zikride odur degilmi

Peki sen yarın buraya yazmazsan biz hangi mahallenin karakolunu arayalım ? Ip'den fln mı bulsunlar yerinihayatınla oyun mu oynuyosun polise haber ver ve başka yerde kal mutlaka

Havlayan köpek ısırmaz ama yine de yanınıza birileri gelemez mi? Arkadaslarinizdan ya da komsunuzdan falan rica etseniz yalniz kalmayin. Tavsiyem adam geldiginde sinirli gorurseniz hemen polisi arayin.

Arabayi uzaga parkedin. Gelir gelmez kapiyi acmadan polisi arayin. Hemen o evden kira ise tabi tasinip izinizi kaybettirin.

Yahu simdi dur yazma diyorum duramiyorum yazacam böyle bi adama 2 cocuk hem de biri daha karninda! Ah ahh! Evde yalniz beklemek akillica degil. Yanina birilerini cagir. Kitle kapini da. Gelip zorlarsa ara hemen polisi.
Öyle demeyin ilk açtığı konuda da böyle diyenlere baya yazmıştı kızmıştı diye hatırlıyorum nedenlerini yazmıştı yani şimdi neden hamile filan.

Ay bu ne ya, kurbanlık koyun gibi bekleyecek misiniz evde? Mutlaka yanınıza birilerini çağırın, zorlarsa polisi arayın.

Of, sinirlerim bozuldu magandaya bak ya!

Öyle demeyin ilk açtığı konuda da böyle diyenlere baya yazmıştı kızmıştı diye hatırlıyorum nedenlerini yazmıştı yani şimdi neden hamile filan.
Bunda kizacak bisey yok adamin tarzi belli. Neden hamile oldugunu bilmiyorum da nasil olundugunu hepimiz biliyoruz. Yazik cocuklara bu kadina bi zarar verse cocuk sahit olacak bir tramva, digeri karninda belki zarar görecek? Her sey olabilir, kocasi olacak tip her seyi yapabilir.!

Ben iyi oldugum icin bazen kopekligini gostersede yine bu kadsr degildi bende artik uyandim kabul etmiyorum ysptiklarini oda iyice canavar oldu..

Ses gelirse komsularin polis cagirsin evden uzaklastirma alir.
Bu gelisi son gelisi olur sizi daha rahatsiz edemez.
Kilitini degistir.allah yardimcin olsun

Mutlaka yanınızda birileri olsun , arkadaşınız komsunuz gerekiyorsa polis olsun size istediği gibi gelip zarar veremezun bu adamean 2 tane de çocuk hep bir baginiz olacak Allah yardımcınız olsun.

En kısa sürede o evden taşının mümkünse şehir değiştirin izinizi kaybettirin

Ben iyi oldugum icin bazen kopekligini gostersede yine bu kadsr degildi bende artik uyandim kabul etmiyorum ysptiklarini oda iyice canavar oldu..
Valla yazık gene hala aynı düşüncedeyim ikinciyi yapmayacaktınız ama olan oldu tabii önünüze bakın zarar görmemeye bakın.

Onceden bu kadar degildiki ama ben degistim kabul etmiyorum artik yaptiklarini onceden.ne yapsa sineye cekerdim aileden oyle ogrendik simdide disiki gosteriyorum diye oda yine ezmeye sindirmeye calisiyor

Kardeşim niye o hayvanlar karşılaşacaksın hasta misin sen? Eşya derdine dusmussun bırak eşyayı çık git ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…