Öyle demeyin ilk açtığı konuda da böyle diyenlere baya yazmıştı kızmıştı diye hatırlıyorum nedenlerini yazmıştı yani şimdi neden hamile filan.Yahu simdi dur yazma diyorum duramiyorum yazacam böyle bi adama 2 cocuk hem de biri daha karninda! Ah ahh! Evde yalniz beklemek akillica degil. Yanina birilerini cagir. Kitle kapini da. Gelip zorlarsa ara hemen polisi.
Kurtulamadınız bu adamdan bir türlü! Taşının o evden imkan bulduğunuzda bu adamın gözü döndüğünde hep gelir böyle
Bunda kizacak bisey yok adamin tarzi belli. Neden hamile oldugunu bilmiyorum da nasil olundugunu hepimiz biliyoruz. Yazik cocuklara bu kadina bi zarar verse cocuk sahit olacak bir tramva, digeri karninda belki zarar görecek? Her sey olabilir, kocasi olacak tip her seyi yapabilir.!Öyle demeyin ilk açtığı konuda da böyle diyenlere baya yazmıştı kızmıştı diye hatırlıyorum nedenlerini yazmıştı yani şimdi neden hamile filan.
Öyle demeyin ilk açtığı konuda da böyle diyenlere baya yazmıştı kızmıştı diye hatırlıyorum nedenlerini yazmıştı yani şimdi neden hamile filan.
Valla yazık gene hala aynı düşüncedeyim ikinciyi yapmayacaktınız ama olan oldu tabii önünüze bakın zarar görmemeye bakın.Ben iyi oldugum icin bazen kopekligini gostersede yine bu kadsr degildi bende artik uyandim kabul etmiyorum ysptiklarini oda iyice canavar oldu..
Bunda kizacak bisey yok adamin tarzi belli. Neden hamile oldugunu bilmiyorum da nasil olundugunu hepimiz biliyoruz. Yazik cocuklara bu kadina bi zarar verse cocuk sahit olacak bir tramva, digeri karninda belki zarar görecek? Her sey olabilir, kocasi olacak tip her seyi yapabilir.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?