Komşulardan birinemi geçsen ki erkenden
Olurda evi boşaltmaya falan kalkarsa haberın olur en azından
Kilidi değiştirme şansın varmı çilingir vs uğrasana kadar poliside ararsın
Kilidi değiştirin.
Kapınız çelik kapı mı?
Onu en iyi sen tanırsın zarar vermeye kalkarmı sinirlense bile en fazla bağırıp çağırırmıanahtari yokzaten ..ancak cilingir cagirir ortaligi ververeye vermekte istemiyorum yarin siniri gecmis olursa busefer ortaligi karistirdin der bu defa ona cildirir
Evet am anahtar onda yok...utanmazin babasi evin kirasini odesin demis oda bugun evde bedavaya oturuyon diyor...sonra sinirdensoyledim der
Canim benim ya Allah yardimcin olsun ama sana zarar verir ayetel kursiyi cok oku Rabbim seni korur ama evde olmazsan daha iyi olur .Allah akil versin o adamada . insallah sabaha kadar siniri gecer ya cok uzuldum valla yarin bize birsey olmazsa yaz tamam mi ben simdi uyuyamam merak ederim seniArkadaslar bosanmya karar verdigimiz adam yarin benle kavga etmeye gelcek..evliyken oturdugumuz evde oturuyorum o sehir disinda calisiyor gozu donmus kavgaya geliyor.iyi bir sey icin cagirsan hayatya gelmez izin alamiyorum diye bin.turlu bahane bulur..
Eskisi gibi herseye olur demiyorum biraz tepki koyuyorum diye ona gore azmism meydan okuyormusum meydan okumak neymis bana gostercekmis..
Kendimi nasil korusam bilemedim evden sabah erkenden cikmayi planliyorum ama serefsizligi tutarsa vicdan iman kalmaz bu kopeklerde evimi bosaltirsa diye korkuyorum. Ne yapsam ki acep komsuya haber verdim ses falan duyarsaniz gelin bana zarar vercek dedim..bide serefsiz babasi ve kardesiyle gelmeside muhtemel.gozu donerse ne yanimdaki cocuga acir ne karnimdakine...ne yapayim yarina kadar sakinlesir mi ki evde bekleyip birsey olursa polis mi cagirayim yoksa disari cikip gec saate kadar donmesem mi arabamda kapinin onun de zarar vermesi muhtemel
Onu en iyi sen tanırsın zarar vermeye kalkarmı sinirlense bile en fazla bağırıp çağırırmı
Sen erkenden komsuna gec yınede
Sinirliyse anlarsın çıkmazsın
Konuşacaksa çocukları bırakıp geçersin
Arabanızı güvenli bir otoparka park edip durumu karakola bildirip can Güvenliğinizin olmadığını anlatan bir dilekçe yazıp yardım isteyin.Arkadaslar bosanmya karar verdigimiz adam yarin benle kavga etmeye gelcek..evliyken oturdugumuz evde oturuyorum o sehir disinda calisiyor gozu donmus kavgaya geliyor.iyi bir sey icin cagirsan hayatya gelmez izin alamiyorum diye bin.turlu bahane bulur..
Eskisi gibi herseye olur demiyorum biraz tepki koyuyorum diye ona gore azmism meydan okuyormusum meydan okumak neymis bana gostercekmis..
Kendimi nasil korusam bilemedim evden sabah erkenden cikmayi planliyorum ama serefsizligi tutarsa vicdan iman kalmaz bu kopeklerde evimi bosaltirsa diye korkuyorum. Ne yapsam ki acep komsuya haber verdim ses falan duyarsaniz gelin bana zarar vercek dedim..bide serefsiz babasi ve kardesiyle gelmeside muhtemel.gozu donerse ne yanimdaki cocuga acir ne karnimdakine...ne yapayim yarina kadar sakinlesir mi ki evde bekleyip birsey olursa polis mi cagirayim yoksa disari cikip gec saate kadar donmesem mi arabamda kapinin onun de zarar vermesi muhtemel
Canim benim ya Allah yardimcin olsun ama sana zarar verir ayetel kursiyi cok oku Rabbim seni korur ama evde olmazsan daha iyi olur .Allah akil versin o adamada . insallah sabaha kadar siniri gecer ya cok uzuldum valla yarin bize birsey olmazsa yaz tamam mi ben simdi uyuyamam merak ederim seni
kapıyı kilitle anahtarıda takılı bırak. Kapıyı kırmadığı sürece giremez. Gelirde kapıyı zorlamaya falan başlarsada polisi ara hemen. O kapıyı açana kadar polis zaten gelir.
Sanada tum arkaslarada tskederim..insallaj birsey olmaz zaten siniri gecse bile eve almsm..konusmakta israr ederse kalabalik bir restoran var oraya cagiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?