kavga etmeye gelcek

anahtari yokzaten ..ancak cilingir cagirir ortaligi ververeye vermekte istemiyorum yarin siniri gecmis olursa busefer ortaligi karistirdin der bu defa ona cildirir
Komşulardan birinemi geçsen ki erkenden
Olurda evi boşaltmaya falan kalkarsa haberın olur en azından
Kilidi değiştirme şansın varmı çilingir vs uğrasana kadar poliside ararsın

anahtari yokzaten ..ancak cilingir cagirir ortaligi ververeye vermekte istemiyorum yarin siniri gecmis olursa busefer ortaligi karistirdin der bu defa ona cildirir
Onu en iyi sen tanırsın zarar vermeye kalkarmı sinirlense bile en fazla bağırıp çağırırmı
Sen erkenden komsuna gec yınede
Sinirliyse anlarsın çıkmazsın
Konuşacaksa çocukları bırakıp geçersin

Yarin yalniz kalmayin bi kac komsu cagirin, kalabalik olun. Madem haberleride varmis, erkenden gelsinler size.

Allah yardimciniz olsun, umarim korktugunuz gibi olmaz yarin.

Canim Allah korusun olur ya esin olacak pislik siddete falan basvurur ise kapi uzerinize kapaliyken hangi komsun koruyabilir seni ?
Yedek anahtarin var ise komsularindan birine vermelisin bence....
Olur ya acil durum olursa apartmani toplar gelir eve....
Biraz sakinlesmeye calis canim hamileymissin de dikkatli ol lutfen...

Canim benim ya Allah yardimcin olsun ama sana zarar verir ayetel kursiyi cok oku Rabbim seni korur ama evde olmazsan daha iyi olur .Allah akil versin o adamada . insallah sabaha kadar siniri gecer ya cok uzuldum valla yarin bize birsey olmazsa yaz tamam mi ben simdi uyuyamam merak ederim seni

Özellikle bir kadının kendi ailesi arkasında durmuyorsa hayat daha zor bu bir gerçek.. Neden ailen yanında değil? Ayrıca şimdi empati yapmaya çalışarak düşünüyorum "ben olsam napardım" diye? Ailemde arkamda değilse,nereye giderdim ki acaba..Bilemiyorum..Ama illa ki birilerinin haberi olması hatta mümkünse yanında olması gerek..Herşeyden önce çocuklar için..Ve eğer yanında biri olmayacaksa komşuda yedek anahtar olması çok iyi bir fikir..

Allah yardımcınız olsun..
Umarım kötü bir şey olmaz..

Bilmiyorunki inan taniyamiyorrum artik..

Arabanızı güvenli bir otoparka park edip durumu karakola bildirip can Güvenliğinizin olmadığını anlatan bir dilekçe yazıp yardım isteyin.
Yarın gelmezse hemen savcılığa gidip aynı şekilde can güvenelğinizin olmadığını anlatan bir dilekçeyle eşinize acil uzaklaştırma verdirip bunu da eşinize söyleyin. Eve gelirse anında tutuklarlar haberiniz olsun.
Kp ve kardeşinden de şikayetçi olun ve sakın kormmayın.

Hanımlar söylenecek her şeyi söylemiş zaten canım tek diyeceğim Rabbım yar ve yardımcın olsun karnındaki günahsız bebeğin yüzüne baksın

Sanada tum arkaslarada tskederim..insallaj birsey olmaz zaten siniri gecse bile eve almsm..konusmakta israr ederse kalabalik bir restoran var oraya cagiririm.

kapıyı kilitle anahtarıda takılı bırak. Kapıyı kırmadığı sürece giremez. Gelirde kapıyı zorlamaya falan başlarsada polisi ara hemen. O kapıyı açana kadar polis zaten gelir.

kapıyı kilitle anahtarıda takılı bırak. Kapıyı kırmadığı sürece giremez. Gelirde kapıyı zorlamaya falan başlarsada polisi ara hemen. O kapıyı açana kadar polis zaten gelir.

Oyle yapicam.. insallah vicdana insafa gelmis olurda birsey yapmadan geri doner.
Yada yolda gelirken geberir yeniden dogmus gibi oluruz

boşanma davası varsa nie muhatap oluyorsun adamla. konuşursan tabikide tehditte eder herşeyide yapar.

Bencede canim oyle yap
Sanada tum arkaslarada tskederim..insallaj birsey olmaz zaten siniri gecse bile eve almsm..konusmakta israr ederse kalabalik bir restoran var oraya cagiririm.

Korkuyorum açıkçası, yarın haberini bekliyorum. Allah yardımcın olsun. Telefon hep elinde olsun, polisi ara ilk fırsatta.

Canim kapiyi kitle ve sakin acma. Direk polisi ara bagirsada cagirsada sakin acma. Esyalari bosver canin onemli cocuklarin onemli.

Güçlü ve dik dur canımcığım! Komşuya yedek anahtar ver arkadaşın dediği gibi. kulakları gözleri sizin üstünüzde olsun. Ses yükselirse polisi arasınlar.

Eve almayın kesinlikle. Arabayı uzağa park edip,kapınızı sıkıca kilitleyin. Gitmezse kapıdan,tehdit etmeye devam ederse polisi arayın,tehdit edildiğinizi söyleyin ama lütfen yüzyüze gelmeyin bu adamla. Bizede haber verin son durumu lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…