kavga etmeye gelcek

Nasıl bir koca, nasıl bir baba bu ya Z zanaaa ?? Seni sevmiyor olabilir ama bir tane yanında bir tane karnında iki çocuğunun annesisin sen.. diyelim ki blöf yapıyor seni sindirip bastırmak için.. ya sen şimdi korkudan sancın olurda erken doğum yaparsan bunun hesabını kim verecek? Adi adam..
Canım iyi yönleri aklıma geliyo demişsin madem iyi bir yönü var, bir daha aradığında aç biraz kendini acındır.. deki bak sancılarım var bu gidişle bebeğe bişi olur Allah korusun kim verecek hesabını yavrumuzun? Demiyorum alttan al ama biraz sana merhamet etmesini sağlayacak şekilde konuş.
Şu an ne durumdasın? Bu arada çocuğun kaç yaşında?

Canim zaten bugune kadar hep huyuna giderek idare ettim artik bazi seyleride kabul etmeyince alismis sindirmeye yine oyle olsun istiyor.arar demedini birakmaz sonra vicdan azabi duyar ben uzuldugumle jalirim..cocuk falanda umrumda degil artik..hamileligim ilk zamanlarinda calismama izin vermedi.simdi dogum yaklasmis calisiyorum diye bana daha iyi davranmaya basladi..uzun lafin kisasi bu adam kim ne derse onun aklina gidiyor ne yapcagini kestiremiyorum artik.kizim bes yasinda sukur idare ediyoruz zorluklar hep ust uste geliyor ama basetmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…