Benim esimde böyledir bütün suç hep bende dir ve onun için böyle davrandığını söyler. Hep degismemi ister. Kendisinin ise değişmeye hiç ihtiyacı yoktur etrafındaki bütün insanlar yanlışlarını soyleselerde dün akşam bilerek onun yanında sesli bi şekilde okudum konunuzu belki anlar diye. Ve yazılan bütün yorumları okudum. Biraz anladı herhalde ben seni seviyorum falan dedi sonrasında. Bende bozuntuya vermeden arkadaşların bosan dedikleri yazıları tek tek okudum. Çocuk yokken boşanmayı teklif ettiğimde bidaha yapmicam tamam barisalim diodu çocuk olduğundan beri nasılsa çocukla bosanamaz diye umursamaz hale geldi. Ite kaka gidiyoruz şimdilik. Ama bu durum böyle giderse ki gidicek gibi gorunuyo. Bizde arkadaşların dediği gibi bosanicaz heralde. Senin ayak bağın çocuğun da yokmuş çocuk olunca işler biraz daha farklı oluyo çocuk sakin yapma
esiniz saygisizlasiyomu peki size hakaret kufur ediyomu?
umarim etmiyodurda geri kalan anlasmazliklar bi sekilde duzelir, umut var en azindan saygisizlik yoksa..
cocuk olayini tamamen kapatiyorum artik, kendimiz gecinemiyoken ona nasil bakicaz.
benim kendime bir cikis yolu bulmam lazim once