Kavga ettik

Lorena hakkinda biri ozet gecsin yaa..
Guncel konudan koptum sirf merak sardi

Nefes alsa kiskaniyor hatun
Yani böyle bi insanla ömür geçer mi ya
Azıcık bırak şu adamın yularini
Mosmor olmuş :)

Evet bencede yapı meselesi galiba. Ama hangi yapı bu yahu bir ömür geçicek.Dan Bilzerian caps'i için tartışma çıkaran insanda ne bileyim. oda baya dertsizlik yani. Değişik.

Haklısın çok haklısın:) Şaşırdım güldüm yani konu sahibinin kaçıncı konusunu okuyuşum nişanlısına maşallah dedim sadece aşırı abartma var. Ya bende nişanlıydım (nişan atmadan önce) ciddi bir konuda yüzüm asılsa anında tepki görürdüm bunu okuyunca şaşırıyrum çok. :)

Lorena hakkinda biri ozet gecsin yaa..
Guncel konudan koptum sirf merak sardi

Lorena da eğitimli bi akademisyen ablamiz kocası kız öğrenciye sınavda silgi verdiği için kriz geçirmişti daha benzer konusu çok

Seninkindede senin nişanlı abartıymış, burdada konu sahibi:) Anacım ortasını bulan beri gelsin valla:)))

kocasi da ben kiza silgi verdim mi demis

Yok tam öyle değil konu
Eşi de hoca unide
Bi sınava eşinin yerine giriyor lorena
Ogrencide hocam bi önceki sınavda esiniz silgi vermişti
Teşekkür ederim diyip iade etmesini istemiş
Lorena da kayış kopmuş
Burda delirdik hep birlikte o kocasına biz lorena ya

allah nişanlınıza sabır versin..

Valla sizin ilişkiniz bana çok garip geliyor.

Bir taraftan nişanlınızı da gözüm tutmuyor neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum. Adam rol kesiyor gibi bu kadar sabırlı iyi kalpli davranarak.

Sen de bir değişiksin normal değilsin kusura bakma. Yani biraz cool olmayı denesen?

Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.

Anlatim tarziniza bayildim ahahaa tovbee, ne kahkaha attim

Guluyom ama ben de cok kiskancimdir ayiptir soylemesi

Bence nisanliniz size iyi dayaniyor biraz kendinizi toparlamaniz lazim. Her zaman cekemiyebilirler. Konu onemli degil ama ona cok baski yaptiginiz belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…