Kavga ettik

Şimdi ben de çoook kıskancımdır ama, dışarıdan doğru olmadığını daha bir anlıyor insan bazı şeylerin. (O capsteki adamı tanımıyorum bu arada yorumlardaki kadar sadece, ne derece bir geyikti vs. onu da bilmiyorum, çok yüzeyselse olabilir)
Her an bir şey yapabilir vb. güvensizlik hissi veriyorsa size zor bu iş..
Rahatça güvenmekten korkuyorsunuz sanırım? Çok sakin düzgün gidince bir an da bir şey çıkacak korkusu var, bir de sabrını deneyip sevgisinden, güveninden emin olayım gibi bir içgüdü var.. Yani ben düşününce kendimde çıkarımlarım bu olmuştu...

Ve bence..
bazen bunu düşünmüyo değilim biliyomusun çok boğulduğumu hissediyorum dedi
bu söze çok dikkat edin.

siz sürekli kavga ediyorsunuz gibi ya kusura bakmayın ama evlenmeden önce biraz daha düşünün 3 haftada bir ayrılınır mı hepsinin sebebi de benzer geçmiş konularınızı okuyun derim tamam karşı taraf hatalı olabilir ama iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler kendinizede bir iğne batırmanızın vakti gelmiş sanki yanlış anlamanızı istemem ama tüm konularını az buçuk okumuş biri olarak böyle erkenden yaşlanırsınız diyim

Evet hehalde gruptakilere arkadaşlar kusura bakmayın bu muhabbetler beni baydi ben o yüzden çıkıyorum desin istiyor herhalde

Valla sorun oluyor ben çıkiyorum demesi bana mantikli geldi..sorun olmuyo mu yani

Bence yat kalk öyle anlayışlı bir sevgili bulduğun için dua et. Erkek arkadaşın çok anlayışlı biri yani ne istiyosan yapiyo hala niye sorun çıkarıyorsun ki ne yapsın seni mutlu edebilmek için daha?

E öyle değil mi. Sorun senden kaynaklanıyor. Ne demesini isterdiniz ki. Ben sizinle muhabbet etmek istemiyorum mu deseydi.

doğruu ama senden kaynaklı tartışama

KİŞİLİK OLARAK NE KADAR YAPICI VE SAKİN OLURSA OLSUN, HİÇ BİR ERKEĞİN ÜZERİNE BU KADAR GİDİLMEZ CANIM!!
BİZ KOCAMIZLA İKİ KELİME EDELİM DİYE TAKLALAR ATIYORUZ, KIZ DAHA NİŞANLIYKEN ADAMIN YAŞAM ALANINI 1 METREKARE BIRAKMIŞ!!
VALLA BÜYÜK SABIR VAR NİŞANLINDA, KIYMETİNİ BİL CANIM SEN DE..
VİDEO, RESİM BİLMEM NE, YARIN ÖBÜR GÜN BIKTIM SENDEN DEYİP BIRAKIRSA ÇOK ARARSIN BU GÜNLERİNİ..

Homeostaaaaasssssss
Gozumus yollarda kaldi nerdeydin kiz???
Geciktin ama, olmaz boyle.
Bi daha yapma bak.
Tam vaktinde konu ac.
Sonra óldumu kaldimi diye strese giriyorum.

Bil bakem yorumum ne?
haklisin homeostas/ haksizsin homeostas

senn herseyı hakkettmıssın yanı kusura bakmadaa sen daha cok kavga edersın ne kadar sacma ve abartı ortada bısey yokk bırde cocugun canını sıkmıssın ıkı gun sonra senden ayrılsa haklı

Hiç bu kadar basit şeylerden kavga etmedim hep ciddi sorunlarımız oldu merak ettim doğrusu böyle saçma şeylerden kavga nasıl oluyor

Ya zaten daha en başta sevgilim bana ver telefonu bakıcam mesajlarına dese sen bir dur derim önce belli ki problem çıkarcak. Bahsettiğiniz adamı biliyorum instagramdan bakmışlığım da var merak edip. Biz de dalga geçeriz arada arkadaşlarla. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ?! Size ters geliyo diye gruptan capsini atan arkadaşıyla ilişkisini mi kessin? ki gruptan çıkmış zaten daha napsın. Sizden önce de varmış bu whatsapp grubu okuduğumu yanlış hatırlamıyosam, keyfimden mi çıkıyorum dicek? Sanki o zaman anlamıcak mı insanlar? Hadi gruptan çıkmadı diyelim o zaman napcaktınız sanki iyice uzatcaktınız mesaj gelmeye devam ettikçe. Adam işime devam edemiyorum demiş siz işsizsiniz ''ağız tadıyla'' kavga etmek istiyosunuz diye adam işi bırakıp sizle ağız dalaşına mı girsin illa. Nişanlınız sakin bi yapıda galiba, siz de adam gibi kavga edememekten şikayetçisiniz ama bu adam size sizin istediğiniz gibi karşılık verse konuları abartsa gelip burda ağlarsınız. Biraz kıymet bilin dicem ama adam kendi kaşınıyo belli ki tercih ettiği hayatı yaşasın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…