- 3 Nisan 2014
- 36.460
- 149.067
- 798
- Konu Sahibi aklikarisik
ben bu yazdıklarınızda eşinizde bir hata göremedim..
hatanın hepsi sizde ..
hatanın hepsi sizde ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim ki hazırlık yaptigimi biliyordu eve geç geldi bende uzukunce ben sevmiyorum böyle şeyler dedi..ben senin için ozendim emikiniz basbasayiz ne olacak erken gelseydin dedim .artık özel şeyler hazırlamaktan vazgeçtimAlın bi şişe şarap, yakın iki mum. 90s Love music de bir yandan :) Birbirinize düşman olmayın. Sevin, sarın, öpün. para muhabbetini de takmayın. Ben de öğrenciyim, sadece eşim çalışıyor şimdilik. Bana okulda harcamam için para verir, bankamatik de bendedir. Ben gerisine karışmam mesela. Alışverişe falan birlikte çıkarız. Gerek yok çünkü para muhabbeti boş iş. Bi ay çalışıp, bir günde bitecek çünkü.
Anliyorum canim bende bu durunlari cok yasadim benimki mesela hic sevmez oraya buraya gitmeyi hep calisir ama ben bagzen bunu soyluyorum birsey yapmiyoruz falan şu kisiye gidelim diyorum sesini cikarmadi daha birsey demedim sonra,esimde sinirli birisidir ona gore davranmaya calisyorum mecbur,pazar oldu evdeydi kendisi dedi kahvaltiya gidecez dedi sonra istedigim bir arktas vardi gitmek istedigim orayada gittik yani dmek istedigim dusuncelerini soyle sonra kendisi bir gun anlar mutlaka zaman alir ama mutlaka oda anlicak seni, cok ustune gitme sabret biliyorum bizler fazla emek sarfetiyoruz, erkeklerin empati kurmasi kadinlar kadar degildir o yuzden daha sakin olup sabret, allah huzur versin yuvanizaÖnce sakin konuşmaya çalıştım ama bana sen ne tür biseysin ya dedi bu söylenir mi ki ben ona artık böyle çok sıkıldım hiç bisey yaoamiyirx biraz farklı şeyle yapalım ikimuzrde iyi gelir dedim..ama esim hemen ben calisuyorum diyo sanki ben bilmiyorum calistigini
Kusura bakmayın ama ben sizi hatalı buldum.Eşinizin üzerine çok gidiyormuşsunuz gibi geldi.Başkasının hayatını örnek göstermenizde yanlış olmuş.Eşiniz sizi başka kadınlarla kıyaslasa hoşunuza gider miydi?O kadına da sorsan belki eşine sizin eşinizi örnek gösterecek,eşine iyi davranıyor diye.Tatlı dille belirtseydiniz sorununuzu bu kadar ileriye gitmezdi.Tartışma sebebimiz biz konusamiyorz.geçen akşam arkadaşlarımız vardı kadın çok fena bencil düşünün kocasının verdiği parayı biriktirip kocası isteyince vermeyen biri ki kocası parayı hibe etmeyecekti ..yinede adam kadını el üstünde tutuyor.dedim dün esime bak onlara dedim bide bize bak benim de değer görmek halkın değil mi benimde ruhum oksansin istiyrm dedim
Ama ben sadce gzuel zaman geçirmek istiyrm esim eve gekdiginde normal iki çift muhabbet etmek istiyrmben bu yazdıklarınızda eşinizde bir hata göremedim..
hatanın hepsi sizde ..
Ama ben sadce gzuel zaman geçirmek istiyrm esim eve gekdiginde normal iki çift muhabbet etmek istiyrm
O zaman bi cafe ye gidip, başbaşa sakince konuşmayı deneyin. Adam herşeyden soğumuş. Nasıl bu raddeye gelebildiniz ki? :S Bundan sonra bağırmadan, çağırmadan adım atın hiç bişey işe yaramasa bile. Güleryüz, anlayış gösterin. Bi de aklıma gelen, acaba eşiniz, siz çalışmıyorsunuz diye cephe almış olabilir mi?Yaptim ki hazırlık yaptigimi biliyordu eve geç geldi bende uzukunce ben sevmiyorum böyle şeyler dedi..ben senin için ozendim emikiniz basbasayiz ne olacak erken gelseydin dedim .artık özel şeyler hazırlamaktan vazgeçtim
Belki biraz sabırlı olsam hatasını anlar ama çok büyük sabırlı biri değilim ...bide Ben hayatında kimseye karşı kin tutmadim tutmamda ama nedense esime karşı sanki hafif bi kin duyuyorum daha doğrusu geçmişte yaptığı beni uzen tavırları aklıma gelince kinlenuyorum..ama acba simdi msj mi aysam dun aksam ustunr cok geldim ozur dilerim diye.gerci isyeyerek yapmam ama acaba bir kez daha mi ben adım atsamAnliyorum canim bende bu durunlari cok yasadim benimki mesela hic sevmez oraya buraya gitmeyi hep calisir ama ben bagzen bunu soyluyorum birsey yapmiyoruz falan şu kisiye gidelim diyorum sesini cikarmadi daha birsey demedim sonra,esimde sinirli birisidir ona gore davranmaya calisyorum mecbur,pazar oldu evdeydi kendisi dedi kahvaltiya gidecez dedi sonra istedigim bir arktas vardi gitmek istedigim orayada gittik yani dmek istedigim dusuncelerini soyle sonra kendisi bir gun anlar mutlaka zaman alir ama mutlaka oda anlicak seni, cok ustune gitme sabret biliyorum bizler fazla emek sarfetiyoruz, erkeklerin empati kurmasi kadinlar kadar degildir o yuzden daha sakin olup sabret, allah huzur versin yuvaniza
Edin o zaman..siz başlatın sohbeti..sakalasin birşeyler anlatın..kapris yapıp surat asmak çözüm değil ki..Ama ben sadce gzuel zaman geçirmek istiyrm esim eve gekdiginde normal iki çift muhabbet etmek istiyrm
Yok asla çalışmıyorum diye değil kendi çalışmamı istemiyor suan asla parasal olatk beni eksik etmez.ben soğuttu galibaO zaman bi cafe ye gidip, başbaşa sakince konuşmayı deneyin. Adam herşeyden soğumuş. Nasıl bu raddeye gelebildiniz ki? :S Bundan sonra bağırmadan, çağırmadan adım atın hiç bişey işe yaramasa bile. Güleryüz, anlayış gösterin. Bi de aklıma gelen, acaba eşiniz, siz çalışmıyorsunuz diye cephe almış olabilir mi?
Bu akşam gelince, kapıyı aç, hoşgeldin de, yorgunsun biliyorum ama biraz sakince konuşalım de. Sabah adliyeye götürecektin beni, uyandırmadın de. Anlıyorum ki boşanmak istemiyorsun. Doğru muyum de. O an adam çözülmeye başlayacak. Sonrasında, ne olursa olsun sana ağır konuşmamalıydım çocukluk ettim de. Ordan başla sakince, düzgünce, söz hakkı ver arada. O konuşurken sen dinle, sözünü kesme, sen konulurken de o dinkeyecektir. Olayları anlatırken de, benim açımdan şu şu sebepten dolayı mevzu böyle görünüyor. Bu yüzden böyle algıladım, bana senin açından olanını anlat lütfen. Doğru diyaloglarla birbirimizi ve işin aslını anlayalım birlikte de. Birbirimizi kırmaya değmez hiç birşey de. Böyle sakince konuşun, inat, gurur yapmayın. Bu dediklerimi deneyin lütfen. Olumlu sonuç alacağınızı umuyorumYok asla çalışmıyorum diye değil kendi çalışmamı istemiyor suan asla parasal olatk beni eksik etmez.ben soğuttu galiba((((
Belki biraz sabırlı olsam hatasını anlar ama çok büyük sabırlı biri değilim ...bide Ben hayatında kimseye karşı kin tutmadim tutmamda ama nedense esime karşı sanki hafif bi kin duyuyorum daha doğrusu geçmişte yaptığı beni uzen tavırları aklıma gelince kinlenuyorum..ama acba simdi msj mi aysam dun aksam ustunr cok geldim ozur dilerim diye.gerci isyeyerek yapmam ama acaba bir kez daha mi ben adım atsam
Iste sabir malesef bize cok düşüyor fazla soylenme lafini soyle sonra kenara cekil ama cok tavirli olma benimki bu dilden anliyorsa seninki hayli hayli anlar, sunu diyim eskileri artik kafandan atmaya calis herkes zamanla birbirine alisyor mutlak insan idare ediyor artik birbirine cunku o seni artik iyice tanimis oluyor sende onu ozman, ona gore tavraniyorsun,kendinde hata goruyorsan adımıni at tabiki ama hep bunu yapma alisir buna cunku, durumu hep deyerlendir ona gore davrn hep, canim birde su var her dusundugunu her istedigini fazla soylenme malesef bunlar gelemiyor bu duruma bagzen inadada bagliyorlar surekli kavga ettigin icin inatta eder o yuzden sabi sabir canimBelki biraz sabırlı olsam hatasını anlar ama çok büyük sabırlı biri değilim ...bide Ben hayatında kimseye karşı kin tutmadim tutmamda ama nedense esime karşı sanki hafif bi kin duyuyorum daha doğrusu geçmişte yaptığı beni uzen tavırları aklıma gelince kinlenuyorum..ama acba simdi msj mi aysam dun aksam ustunr cok geldim ozur dilerim diye.gerci isyeyerek yapmam ama acaba bir kez daha mi ben adım atsam
Sana acayip ozendim masaalh hep böyle olun inşallah..keşke bende senin gibi insan ben çok fevri kızdığı an ağzından çıkanı kulağı duymayan mizmiz sürat asan hiç olmuyorsa laf sokuyrn.ve bu davranışların çok itici farkındayım ama kızdığım an kendime halim olamaiyorum..esimde bir sürü derdi olduğu halde t akmamaya çalışır.Bana hep bizden başka kimse umrumda değil kimseyi takmiyorum ben geçmişte yaptığım hatalardan ders aldim der...herkes benim için kapının dışında ben eveime bakiyrm der..he önünde hayali olduğu yerler var ama biz kavga ettiğimize bana söylediği tek şey beni bu hak sen getirdin oluyorKusura bakma ama hata senden birazda canım zaten sende kabul ediyorsun.
Erkekler hakkında ahkam kesiyor gibi düşünme çünkü çok erkek arkadaşım olmadı ama uzun yıllardır çıktığım sözlüm var. Kendisi zor bir erkek. Ben ilk başlarda senin yaptığın hataları yaptım çok üstüne gittim , kavga çıkardım , her lafının altında bir şey aradım, her hareketi gözüme battı hep bir sudan sebeplerden kavgalar oldu. Ama daha sonra tabi bende olgunlaştım. Bazı şeylerin farkına vardım.
Özüme döndüm. Neşeli şen şakrak full anlayışlı sevgi solu sorun çıkartmayan kıskançlık kısıtlama olmayan üstüne gitmeyen işine karışmayan hep şakacı güler yüzlü ailesi ve çevresi ile iyi geçinen(bu baştan beri iyiydi) birisi oldum.
Ve baktım ki gerçekten önceki davranışlarım çok bana çocukca ve yanlış geldi.
Uzun yıllardır ilişkimiz çok çok güzel maşallah. O da der ara sıra bunu. Erkeğin arayıpta bulamadığı kadın sensin der. Bence sende benim gibi toparlan. Bırak boşver. Hayatın güzelliklerini yaşayın. O şimdi istediğini yapıyor. Arkadaşlarıyla tatillere bile gider. Gece bara da gider. Bende öyle rahatım. Ama kızlarla işi olamaz çevresinde de 1 tane bile yok bunu biliyor en başından ona göre davranır hep. Arkadaş sırdaş yoldaş olduk. Hiç aramızda çekinme vs. yok. Full doğallık var. Evlenicede çok rahat bir yaşamı olcağını biliyor. Öyle ev temizliği yok yemek işi vs. hiç takmıcağımı bilir evlenelim diye can atıyor. Sende artık değiş boşver takma bunları yap bak nasıl değişcek hayatın.
Az Once msj attim dün çok yanlış bi şekile üstüne geldim ozur dilerim dedim..Aksam geldiğinde de sürati asik olsada ben gitmicem üstüne gece güzelce satılıp uatocam..konuşalım desem hatalarını soylucek benim söyleyecek biseym olmayacak çocuksuz hala diyecek bana ikide bir şöyle yapmicam artık deme harektlerinde belli et dicekBu akşam gelince, kapıyı aç, hoşgeldin de, yorgunsun biliyorum ama biraz sakince konuşalım de. Sabah adliyeye götürecektin beni, uyandırmadın de. Anlıyorum ki boşanmak istemiyorsun. Doğru muyum de. O an adam çözülmeye başlayacak. Sonrasında, ne olursa olsun sana ağır konuşmamalıydım çocukluk ettim de. Ordan başla sakince, düzgünce, söz hakkı ver arada. O konuşurken sen dinle, sözünü kesme, sen konulurken de o dinkeyecektir. Olayları anlatırken de, benim açımdan şu şu sebepten dolayı mevzu böyle görünüyor. Bu yüzden böyle algıladım, bana senin açından olanını anlat lütfen. Doğru diyaloglarla birbirimizi ve işin aslını anlayalım birlikte de. Birbirimizi kırmaya değmez hiç birşey de. Böyle sakince konuşun, inat, gurur yapmayın. Bu dediklerimi deneyin lütfen. Olumlu sonuç alacağınızı umuyorum
Sabır etmeliyim akşam üstüne gitmicem en iyisi bu sanirimIste sabir malesef bize cok düşüyor fazla soylenme lafini soyle sonra kenara cekil ama cok tavirli olma benimki bu dilden anliyorsa seninki hayli hayli anlar, sunu diyim eskileri artik kafandan atmaya calis herkes zamanla birbirine alisyor mutlak insan idare ediyor artik birbirine cunku o seni artik iyice tanimis oluyor sende onu ozman, ona gore tavraniyorsun,kendinde hata goruyorsan adımıni at tabiki ama hep bunu yapma alisir buna cunku, durumu hep deyerlendir ona gore davrn hep, canim birde su var her dusundugunu her istedigini fazla soylenme malesef bunlar gelemiyor bu duruma bagzen inadada bagliyorlar surekli kavga ettigin icin inatta eder o yuzden sabi sabir canim![]()
Sana acayip ozendim masaalh hep böyle olun inşallah..keşke bende senin gibi insan ben çok fevri kızdığı an ağzından çıkanı kulağı duymayan mizmiz sürat asan hiç olmuyorsa laf sokuyrn.ve bu davranışların çok itici farkındayım ama kızdığım an kendime halim olamaiyorum..esimde bir sürü derdi olduğu halde t akmamaya çalışır.Bana hep bizden başka kimse umrumda değil kimseyi takmiyorum ben geçmişte yaptığım hatalardan ders aldim der...herkes benim için kapının dışında ben eveime bakiyrm der..he önünde hayali olduğu yerler var ama biz kavga ettiğimize bana söylediği tek şey beni bu hak sen getirdin oluyor
Olsun, sen konuş ve hatalarının farkında olduğunu, gün geçtikçe olgunlaşabileceğini ve bunu da yine onunla başarabileceğini anlat. Güzel güzel sakin ve sabırlı bir akşam olur inş senin için. Bi müddet sana soğuk olsa da çizginden şaşma. Herşey güzel olacakAz Once msj attim dün çok yanlış bi şekile üstüne geldim ozur dilerim dedim..Aksam geldiğinde de sürati asik olsada ben gitmicem üstüne gece güzelce satılıp uatocam..konuşalım desem hatalarını soylucek benim söyleyecek biseym olmayacak çocuksuz hala diyecek bana ikide bir şöyle yapmicam artık deme harektlerinde belli et dicek
Inş amin... bu akşamdan basliyim en iyisiTahmin edebiliyorum dediklerini onunda .İnşallah sende benim anlattığım hikayemde ki gibi kurtulursun bu davranışlarından evliliğiniz mus mutlu olur.
Inş olur..biraz sirinkik yapayım önce tersleyip azarlasada yumuşar herhaldeOlsun, sen konuş ve hatalarının farkında olduğunu, gün geçtikçe olgunlaşabileceğini ve bunu da yine onunla başarabileceğini anlat. Güzel güzel sakin ve sabırlı bir akşam olur inş senin için. Bi müddet sana soğuk olsa da çizginden şaşma. Herşey güzel olacak