kavga ettik:(

Inş olur..biraz sirinkik yapayım önce tersleyip azarlasada yumuşar herhalde
Şirinlik yapma, yine çocukluk görür. Aklı başında olgun bir insan gibi ciddi ol başta. Sonra yumuşadıkça şirinliğe başlarsın ama en başta yapacağın tek şey sadece güleryüzlü ve sabırlı olmak

Sabah vazgeçme diye sürükleyerek seni Adliye'ye götürücem diyor kocan...ve sen hala o evdesin. Sahi gurur neydi?

Canım konumu okuyunca eşimle kendimi gördüm sanki kafaya taktığımız şeyler bile aynı. Bende senin gibi kızıyorum sonra kıyamayıp barışan ben oluyom hiç trip yapamıyom naz yapamıyom. :KK12::KK12:

Kusura bakma ama ikinizde liseli ergenler gibisiniz..

Ben adamın kolesimiyim..yemeğini yap utusunu yap kadınlığını yap o isterse dışarı çıkarsın o eve gekdiginde tv yi açsın tel elinde..konuşmaya caksiinca abuk subuk ti ye alıcı hareketler..ben en ufak bibtripli olsam veya canım sıkkın olsa neyin var demek yerine su surata bak demek mi gerek... birlikte olurken bana bari birda güzel laf et dedigimde ne diyon hacı denir mi kendin mi böyle yapınca kötü kadın gibi hissediyorum dedigimde sen yatakta kötü kadınsın zaten denir mi

al birini vur otekine olmus iste..
eger esinden kaliteli ilgi bekliyorsan evde neseli olacaksin,adamda merak uyandiracaksin asla ve asla kiyas yapmayacaksin.
tabiki onun kolesi degilsin,eger canini sIkan bisey olursa protesto et tabi ama bu soylenmeler hergun ve surekli hale gelirse karsi tarafta etki yaratmaz.
karsisinda aglanma,soylenme,duygusal triplere girme.
esin benim esim gibi odungillerden sanirim,alismasi zor ama alisinca cidden iki tatli soze kandigini goreceksin.

Canım konumu okuyunca eşimle kendimi gördüm sanki kafaya taktığımız şeyler bile aynı. Bende senin gibi kızıyorum sonra kıyamayıp barışan ben oluyom hiç trip yapamıyom naz yapamıyom. :KK12::KK12:
Bende çok kiyamiyorun:)))) siz asabildiniz mi yoksa hala tartisiyirmusunuz

al birini vur otekine olmus iste..
eger esinden kaliteli ilgi bekliyorsan evde neseli olacaksin,adamda merak uyandiracaksin asla ve asla kiyas yapmayacaksin.
tabiki onun kolesi degilsin,eger canini sIkan bisey olursa protesto et tabi ama bu soylenmeler hergun ve surekli hale gelirse karsi tarafta etki yaratmaz.
karsisinda aglanma,soylenme,duygusal triplere girme.
esin benim esim gibi odungillerden sanirim,alismasi zor ama alisinca cidden iki tatli soze kandigini goreceksin.
Nasıl merak uyandirabilirim? Böyle yaparak kendimden sogutuyorum galiba :(( bide mesela benim esim bakimli bu adamdır veya arkadaşlarım kovami örnek gösterir bunca işinin arasında sana da vakit ayırmaya çalışır diye..ben pek bakimli sayılmam yeni daha dogrusus kafama biseyler takmaktan kendime fırsat bulamiyorum..ama istiyrm akşam esim geldiğinde güzel giyinmiş olayın hafif bu makyaj .gece yataga bu hevesle aldığım geceleikleri giyip yatayim..dışarı çıktığımızda daha özenli giyinip çıkayım benim esim güzel giyinmeyi seslenmeyi sever.ama ben çok sıkıcı bu kadinim kendimi haklı giruyrm ama değilim galiba.esim diyor mesela bende dört doryluk değilim ama sen beni daha beter yapıyorsun diyor .ve mesela sabah kahvaltı hazirlayamiyrm uyumaktan bi tek kapıdan geciriyrm ama diyor bana sabah kahvaltı hazırla birlikte yapalım sonra sen akşam a kadar iyi istersen diyor.

Nasıl merak uyandirabilirim? Böyle yaparak kendimden sogutuyorum galiba :KK43:( bide mesela benim esim bakimli bu adamdır veya arkadaşlarım kovami örnek gösterir bunca işinin arasında sana da vakit ayırmaya çalışır diye..ben pek bakimli sayılmam yeni daha dogrusus kafama biseyler takmaktan kendime fırsat bulamiyorum..ama istiyrm akşam esim geldiğinde güzel giyinmiş olayın hafif bu makyaj .gece yataga bu hevesle aldığım geceleikleri giyip yatayim..dışarı çıktığımızda daha özenli giyinip çıkayım benim esim güzel giyinmeyi seslenmeyi sever.ama ben çok sıkıcı bu kadinim kendimi haklı giruyrm ama değilim galiba.esim diyor mesela bende dört doryluk değilim ama sen beni daha beter yapıyorsun diyor .ve mesela sabah kahvaltı hazirlayamiyrm uyumaktan bi tek kapıdan geciriyrm ama diyor bana sabah kahvaltı hazırla birlikte yapalım sonra sen akşam a kadar iyi istersen diyor.
Kahvaltısını hazırla ben makyajımıda yapıyorum kahvaltısını da hazırlıyorum kendime de bakıyorum benim eşim şımardı Sanırım o yüzden sorun yaşıyoruz

Kahvaltısını hazırla ben makyajımıda yapıyorum kahvaltısını da hazırlıyorum kendime de bakıyorum benim eşim şımardı Sanırım o yüzden sorun yaşıyoruz
Suan çok fena üzgünüm bos yere büyüdü olay...ogeln a ffedildim mi yazdim bişey yazmadı ama utune gitmiyrm çocuk gibi..sabah kaçta kalkiyorsunuz ben de kalkıp hazirlasam süper olucak

Suan çok fena üzgünüm bos yere büyüdü olay...ogeln a ffedildim mi yazdim bişey yazmadı ama utune gitmiyrm çocuk gibi..sabah kaçta kalkiyorsunuz ben de kalkıp hazirlasam süper olucak
Ben öğretmenim okula gittiğim günler kendi yiyip çıkıyo ben evde olduğum günler hazırlarım. 7.30 kalkıyorum ben o hazırlanırken kahvaltısı hazır oluyo

Back
X