- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
- 18
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
bende tükendiğimi hissediyorum..Buyuk kavgalar ettik zamaninda ne o zamanlar nede su asamada,
Ayriliyoruz, suan dahi saydiginiz kelimeleri 13 yilda duymadim, soylemedimde.( gerci arada serefsiz diyorum icimden )
Saygisizlik berbat bisi, arada sevgi birakmaz. Tuketir evliligi.
bende tükendiğimi hissediyorum..
Nadir olsa da bu yazılanlardzn nankör dedim sankigünaydın kk üyeleri,
size kısacık bir soru soracağım. Eşiniz sizinle büyük bir kavga esnasında beyinsiz, adi, nankör, mal mal konuşma, anlayışın mı kıt vb. tarzda konuşur mu? İnsan sinirli olunca ne dediğini bilmiyo durumu mu bu, yoksa siz medeni insanlar gibi konuşarak kavga edebiliyo musunuz? Gerçekten merak ediyorum
Ay o eşi mi? Hem de durduk yere böyle hakaret etmesi çok çirkin, kavga sırasında neler dediğini düşünemiyorum.Aşırı çok sevdiğim ve saygı duyduğum insan, aşırı zeki ve çok genç profesör olan Oktay Sinanoğlu bile karısına bu şekilde davrandığında çok üzülmüştüm. Allah sakin yumuşak huylu insanlarla karşılaştırsın.
Video bende açılmıyor,profesörü de hiç tanımıyorum da insanları eğitimleri ile değil karakterleri ile değerlendirmeli derim.Aşırı çok sevdiğim ve saygı duyduğum insan, aşırı zeki ve çok genç profesör olan Oktay Sinanoğlu bile karısına bu şekilde davrandığında çok üzülmüştüm. Allah sakin yumuşak huylu insanlarla karşılaştırsın.
Herşey söylenebilir sinir anında.Tabii daha dikkatli olunmalı bana göre sonradan geri alamıyoruz sonuçta söylenenleri.günaydın kk üyeleri,
size kısacık bir soru soracağım. Eşiniz sizinle büyük bir kavga esnasında beyinsiz, adi, nankör, mal mal konuşma, anlayışın mı kıt vb. tarzda konuşur mu? İnsan sinirli olunca ne dediğini bilmiyo durumu mu bu, yoksa siz medeni insanlar gibi konuşarak kavga edebiliyo musunuz? Gerçekten merak ediyorum
Ben eşimden bir bağırma bir hakaret duymadım Ama babam yapardı. Anneme hep hakaret ederdi aşağılardı. Devamlı yapardı bunu. Daha yeni boşandılar. Babam bin pişman annem ise mutlu. Ama iş işten geçti. Hakaret tüm duyguları bitiriyorgünaydın kk üyeleri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?