kavga sırasında

Evlilik olarak değil, genel olarak baktığımda en yakın, en güvendiğim, en köklü nerede arkadaşlıklarım varsa, değil birbirimize hakaret etmek, sesimizi bile yükseltmemişizdir şu zamana kadar. Kavgalı, gürültülü, hakaretli, kısacası saygının olmadığı hiç bir ilişkiden hayır gelmez bana göre. Vakti zamanında bana hakaret etmeye kalkan arkadaş bozuntularını ise hayatımdan çoktan çıkardım, pişman da hiç olmadım. Hır gür sevmem. Hele hakareti asla unutamam. Böyle bir evliliği sürdürmem.

Biz 7 yıllık evliyiz ve henüz hiçbir kavgamizda altından kalkamayacagimiz kelimeler sarfetmemisizdir. Kullansaydik birbirimizin yüzüne dahi bakamazdik heralde.

Hiç duymadım .Hiç söylemedim. Salak bile demem eşime. O da bana demez. En fazla küser. Benim de sesim yükselir ama hakaret asla...

Hakaret edilmez bizde. Ben genelde bagirmam,zaten ses tonum yuksek bir de bagirirsam bu evde durulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…