• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Kocamı yiyecekler diye ağlamadım. Zaten poposu kalkmasın diye orda tepki vermedim ve ağlamamı görmesin diye de ondan önce araca geçtiğimi belirttim
Yani benim yaşadığım şehir çok sosyal herhalde. Mahalledemeki tüm kasiyerlerle baya muhabbetim var tanırım.
Ne bileyim belediyenin ekmek süt satan personeli baya beni görünce epeydir yoğurt yapmıyorsun herhalde başka büfeye mi gidiyorsun diye seslenir, bazen üstümde bozuk olmaz akşam eşim bıraksın derim tamam der.
Karşımdakş marketteki kasiyer geçen eşime fıstıklarda kampanya var alırsanız iyi olur benim için demiş adam fıstık sevmez fıstık almış gelmiş.
Yani baya baya tim kasiyerle aile boyu sohbetimiz tanışıklığımız var.
Ondan bana cidden abartılı geldi tepkileriniz. Diyelim ki yürüdü kocanıza yanınızda. Kocanız ona gidecek mi? Yoo. Hayatınızda bir şey değişecek mi? Yoo.
O zaman neden geriliyorsunuz ki. Salağa bak bu kadar da olmaz de geç.
Neden tüm gününü ziyan ettin mesela.
Cidden ben eşime baktılar mı yürüdüler mi umursamam. Umrumda da olmaz, güveniyorum çünkü bitti. Onun ve benim dışımda kimsenin tavrı beni bağlamaz. Önemli olan eşimin tavrı

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Biraz uzun olacak detaylı anlatmak için kusura bakmayın.
Çok uzatmadan konuya giriyorum. Eşimle cuma günü köyden çıktık alışverişe falan gittik 2 saat zamanımız vardı. Neyse markete girdik, alışveriş yaptık tam kasaya geldik kasiyer kız aldıklarımızı geçiyor, eşim de poşetliyordu. Aldığımız ürünler üzerinden kadın eşimle sohbet açmaya çalıştı. Ya cidden şok oldum abur cubur var mesela, bu tam çocukluğumuzun çikolatası değil mi, siz bu yumuşatıcıyı değil şu markayı kullanıyorsunuz belli kokusu geldi vs vs. Eşim kafa sallıyor cevap vermiyor ama ben aşırı rahatsız oldum. En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim, hanımefendi eşimle benim acelemiz var rica etsem daha çabuk olabilir misiniz dedim. Şükürler olsun sustu sesini çıkarmadı. Ya zaten reglim geldi gelecek duygularım karışık, aşırı moralim bozuldu ama tabii orda belli etmedim.
Her neyse, poşetlerden bir iki tane aldım hızlıca araca geçtim. Kendimi tutamadım sinirimi de çıkaramadığım için gözümden birkaç damla yaş geldi. Hemen arkamdan eşim de arabaya geldi, niye ağlıyorsun hayatım diye sordu, ben de aşırı sinirlendiğimi kendime hakim olamamaktan korktuğumu ve istemsizce gözyaşımı tutamadığımı söyledim. Karım benim sakin ol ben muhatap olmuyorum zaten dedi, ben de hayatım tamam ama sinirim bozuldu iki dkya kendime gelicem dedim. Bana döndü ve hafif sesini yükseltti kızmaya başladı bu ne böyle sanki sana bir şey yaptım, ne yapalım o konuştuysa, vs vs bir sürü şey. Hiç ses etmedim. Belki eski konulardan bilen vardır, iki ayda bir falan çıkabiliyoruz köyden, o gün için de bir kahve içeriz diye plan yapmıştık. O sinirle çıktı eve geldi. Ben eve gelince duşa girdim hemen bir süre daha böyle ağladım. Güzelim günümüz b*k oldu çünkü. Neyse çıktım, özür diledi, ağlamana dayanamıyorum o yüzden sinirlendim falan filan... Neyse uzun uzun konuştuk, ardından barıştık.

Günümüz yeteri kadar hiç oldu, bari güzel bir film izleyelim dedik, ortamı hazırladık, film izliyorduk keyifle.
Saat gece yarısına geliyordu ve eşime bir mesaj geldi. Ben de kucağında uzanıyorum o sıra. İşten bir kadın, (aynı birimde değil fakat ortak işleri var 7-24 çalışıyorlar) eşime mesaj attı. Mesaj aynen şu; "X'ciğim, yarın size bizim birimden şu kişi gelecek, bir bardak su bile verme tamam mı? Sen beni dinlersin. Ondan nefret ediyorum😞😞😞." Öyle telefona kilitlendim. Eşimin yazdığı; "Ben ilgilenmiyorum gelenlerle, başkası var." Bu mesaj normal mi sence dedim, bence de yanlış anlaşılıyor ama eski mesajları görüyorsun hayatım dedi. Görüyorum ama neden X' ciğim diyebiliyor bu samimiyet nerden geliyor dedim ve demez olaydım. Ard arda sigara içmeye başladı. (Güya sinirini yatıştırıyor.) ben zaten ağlamaklı moddayım, daha fazla ses etmedim çünkü biliyorum iyice çığrından çıkacağız. Sigarasını içsin sakinler diye beklerken panik havası içinde elleri titremeye başladı. Ölüyorum, ölüyorum diyor kesik kesik nefesler alıyor, ya o anı anlatamam kaskatı kesildi. Arkadaşını çağırdım ambulansı aradık, hastaneye nasıl gittik eve nasıl döndük o kadar boşluk ki bende. Çok canım sıkıldı. Çok şükür iyileşti ve eve dönebildik. Konuyu açıp neden o hale geldiğini sordum, aynı gün içinde ikinci kadın vakasını yaşadık, sürekli ağlıyorsun ve kendimi yetersiz hissediyorum seni kaybetmekten korkuyorum dedi. Özür diledim ama elimde olmadığını, kendi halimde sinirimi atmak için verilen bir tepki olduğunu söyledim. Özel günlerimdeyim zaten biliyorsun gibisinden şeyler. O günden beri yoğun bir korku içindeyim. İlk defa eşimi öyle gördüm ve çok çaresiz hissettim kendimi, kızlar ağlamamı da geçiremiyorum ota b*ka sürekli ağlamak istiyorum ben ne yapayım?
Siz çok ağlaksınız, kocanızda manipülatif ne yazık ki.
Bir dönem marketin e ticaretinde iken kasaya baktığımda oldu. Bizde sıkılıyoruz kös kös saatlerce boş durmaktan. Bazen güler yüzlü insanlarla sohbet edebiliyoruz. Eşinle ilk kez karşılaşmadı belki? Belkide daha önceden sohbetleri vardı ki kız sohbet açmaya çalıştı. Oluyor yani, daimi müşteriler ile kasiyerler birkaç dakika sohbet edebilir çok normal. Kocanız çocuk değil ya kansın. Niye ağlıyosunuz yani ne var bunda

Yani benim yaşadığım şehir çok sosyal herhalde. Mahalledemeki tüm kasiyerlerle baya muhabbetim var tanırım.
Ne bileyim belediyenin ekmek süt satan personeli baya beni görünce epeydir yoğurt yapmıyorsun herhalde başka büfeye mi gidiyorsun diye seslenir, bazen üstümde bozuk olmaz akşam eşim bıraksın derim tamam der.
Karşımdakş marketteki kasiyer geçen eşime fıstıklarda kampanya var alırsanız iyi olur benim için demiş adam fıstık sevmez fıstık almış gelmiş.
Yani baya baya tim kasiyerle aile boyu sohbetimiz tanışıklığımız var.
Ondan bana cidden abartılı geldi tepkileriniz. Diyelim ki yürüdü kocanıza yanınızda. Kocanız ona gidecek mi? Yoo. Hayatınızda bir şey değişecek mi? Yoo.
O zaman neden geriliyorsunuz ki. Salağa bak bu kadar da olmaz de geç.
Neden tüm gününü ziyan ettin mesela.
Cidden ben eşime baktılar mı yürüdüler mi umursamam. Umrumda da olmaz, güveniyorum çünkü bitti. Onun ve benim dışımda kimsenin tavrı beni bağlamaz. Önemli olan eşimin tavrı
Biz çok sık alışverişe çıkamadığımız için tanışıklık kuramıyoruz ama cidden abartmıyorum, kampanya vs söylenenleri zaten hayatta umursamam ama orda söylenenler beynimi oydu resmen. Ben de sakinleşmek istedim. Eşim çıkışmasaydı zaten iki dakikaya kendime gelecektim çünkü o an yaşanan sadece sinir boşaltmasıydı. Ve ona hiçbir şey demedim de aslında. Yoksa günüm mahvoldu diye ben de çok üzüldüm.

Öncelikle aşırı özgüvensizsiniz, yani ne var kasiyer konuşmuşsa, eşiniz cevap vermemiş. Her kadın eşinizle konuştuğunda ağlayacak mısınız? İkinci olaya sözüm yok ama, eşiniz o haddi vermedikçe hiçbir kadın gecenin bir vakti X’ciğim diye mesaj atamaz. Panik atak geçirmesi de çok garip.
2 ihtimal var
Ya hep böyle tepkiler verdiğiniz için adama geldiler.
Ya da yakalanma korkusundan panik atak geçirdi.

Biz çok sık alışverişe çıkamadığımız için tanışıklık kuramıyoruz ama cidden abartmıyorum, kampanya vs söylenenleri zaten hayatta umursamam ama orda söylenenler beynimi oydu resmen. Ben de sakinleşmek istedim. Eşim çıkışmasaydı zaten iki dakikaya kendime gelecektim çünkü o an yaşanan sadece sinir boşaltmasıydı. Ve ona hiçbir şey demedim de aslında. Yoksa günüm mahvoldu diye ben de çok üzüldüm.
Yani kız prim kazanacak diye neden yemeyeceğin fıstığı aldın derdiniz bence siz ya. Ben de fıstık aldın neden bira almadın dedim bira almaya yolladım mesela 😂
Yani asılsa da kendi terbiyesizliği. Kocanıza güveniniz var mı? Varsa boşverin. Nasılsa asılsa da bir sonuç alamaz. Canınızı sıkmak yerine gülün geçin.

Çok ağlak değilim ya, ama kocama saydırabiliriz ben okeyim 🥰
Yok baya ağlaksınız farkında değilsiniz. Sürekli göz dolmasını yok sinirime hakim olamadım vs arkasına bırakamazsınız. Ağlanacak şeyler değil bunlar ve açıkçası can sıkmaya değecek şeylerde değil boşuna ağlamışsınız

Çok fazla adamın bir şey yaptığı yok (suçu yok manasında)yazılmışta , adamın bir şey yapması gerekiyor , o yapmadığı için de siz gerilmişsiniz işte.

Dut yemiş bülbül gibi kasiyere kafa sallıyor, işinize bakın hanımefendi demiyor.
İş arkadaşına bu saatte bunun için mesaj atılmaz (acil elzem bir durum yok çünkü) lütfen tekrarlanmasın demiyor.

Bu adam biraz bir şey yapsın artık yani bence.

Öncelikle aşırı özgüvensizsiniz, yani ne var kasiyer konuşmuşsa, eşiniz cevap vermemiş. Her kadın eşinizle konuştuğunda ağlayacak mısınız? İkinci olaya sözüm yok ama, eşiniz o haddi vermedikçe hiçbir kadın gecenin bir vakti X’ciğim diye mesaj aramaz. Panik atak geçirmesi de çok garip.
2 ihtimal var
Ya hep böyle tepkiler verdiğiniz için adama geldiler.
Ya da yakalanma korkusundan panik atak geçirdi.
Neden ben özgüvensiz oldum ki şimdi durduk yere? Neden bu kadar kolay insanları itham etmek? Sinirimi atmak için kendimle baş başa kaldım. Siz mi çok güçlüsünüz, ben mi çok rezil bir insanım anlamıyorum. Kadın eşimle konuştu diye kendimi yerden yere vuracak halim yok ya sonuçta. Hiç mi sinirden ağlamadınız? Ne acayip ya keşke ben de sizin gibi harika olsam gerçekten tüm kalbimle çok isterdim bunu.

Yani kız prim kazanacak diye neden yemeyeceğin fıstığı aldın derdiniz bence siz ya. Ben de fıstık aldın neden bira almadın dedim bira almaya yolladım mesela 😂
Yani asılsa da kendi terbiyesizliği. Kocanıza güveniniz var mı? Varsa boşverin. Nasılsa asılsa da bir sonuç alamaz. Canınızı sıkmak yerine gülün geçin.
Valla çok sever fıstığı o yüzden demezdim😂😂 Yok ya cidden sapla samanı ayırabiliyorum. Güveniyorum umrumda da değil yani kendi kendime sinirimi boşalttım sadece. Deneyeceğim ❤🥰

Neden ben özgüvensiz oldum ki şimdi durduk yere? Neden bu kadar kolay insanları itham etmek? Sinirimi atmak için kendimle baş başa kaldım. Siz mi çok güçlüsünüz, ben mi çok rezil bir insanım anlamıyorum. Kadın eşimle konuştu diye kendimi yerden yere vuracak halim yok ya sonuçta. Hiç mi sinirden ağlamadınız? Ne acayip ya keşke ben de sizin gibi harika olsam gerçekten tüm kalbimle çok isterdim bunu.
Ben size 1 laf ettim, siz kendinize 5 laf etmişsiniz. Kimseye güçsüz, rezil demedim. Arada kıskançlıklar normaldir ama en ufak şeyi kıskanmak, bir günde bu kadar ağlamak normal değil, özgüvensizlik olduğunu düşünüyorum.
Kadın eşinizle konuştu diye ağlamışsınız, eve gidip bir de orda ağlamışsınız, sonra da eşinize mesaj geldi diye ağlamışsınız. Gayet de yerden yere vurmuşsunuz kendinizi.
Hep böyle misiniz, yoksa hassas günleriniz mi bilemem. Hep böyleyseniz adama daral gelmiş olabilir. Aksi durumda tepkisi hiç normal değil. Okur okumaz yakalanma korkusu olduğunu düşündüm

Ben size 1 laf ettim, siz kendinize 5 laf etmişsiniz. Kimseye güçsüz, rezil demedim. Arada kıskançlıklar normaldir ama en ufak şeyi kıskanmak, bir günde bu kadar ağlamak normal değil, özgüvensizlik olduğunu düşünüyorum.
Kadın eşinizle konuştu diye ağlamışsınız, eve gidip bir de orda ağlamışsınız, sonra da eşinize mesaj geldi diye ağlamışsınız. Gayet de yerden yere vurmuşsunuz kendinizi.
Hep böyle misiniz, yoksa hassas günleriniz mi bilemem. Hep böyleyseniz adama daral gelmiş olabilir. Aksi durumda tepkisi hiç normal değil. Okur okumaz yakalanma korkusu olduğunu düşündüm
Eve gelince kasiyer kıza değil de zaten köyde tıkılıp kaldığım bir hayata eşim yüzünden iki saat ara veremediğime ağladım. Varsın ben saydırayım, teşekkür ederim yine de. Bence de tepkisi normal değildi ❤

Back
X